Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise Utrecht Lunetten

StressWise Psycholoog Utrecht Lunetten | voor mensen van nu, met de wijsheid van nu

StressWise Psycholoog Utrecht Lunetten | Als je hulp of begeleiding nodig hebt bij stress, overspannenheid, burn-out, depressie, angst of stress-gerelateerde klachten. Veel mentale of psychische problemen komen voort uit moeilijke gedachten en lastige gevoelens. Als je daar mee om leert gaan, dan word je ‘stresswise’. Je klachten verdwijnen dan naar de achtergrond, zeker als je naar je waarden leert te leven. Bij StressWise Utrecht gaan we uit van jouw kracht, niet van je klachten. Wij inventariseren samen met jou waar je tegenaan loopt en gaan aan de slag, op weg naar nieuw evenwicht. Geen standaard behandeling waar jij in moet passen, maar een kortdurend traject waarbij je samen met de psycholoog de richting bepaalt. Met gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals (o.a.) positieve psychologie, ACT therapie, TRE therapie en mindfulness. Effectief bij stress, burn-out, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, hyperventilatie, chronische ziekte, SOLK-klachten, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben. Zoek je een goede psycholoog in Utrecht? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met de StressWise psycholoog; een goede eerste stap op weg naar mentale gezondheid.

Team Utrecht Lunetten
Yvonne

Onze gedachten, problemen, ervaringen uit het verleden en angsten voor de toekomst weerhouden ons er vaak van om volledig in het hier en nu staan. In plaats van aan het leven, zijn we vaak aan het overleven – een zware strijd die ons dagelijks geluk geregeld in de weg staat.

Tijdens een coaching-, training- of therapietraject kijk je samen met Yvonne naar hoe je jouw leven weer terug kunt krijgen. Hardnekkige gedachten, lastige gevoelens en onhandig gedrag worden onder de loep genomen en in een ander daglicht gezet. Je kunt je zodoende gaan richten op de dingen die er écht toe doen in jouw leven.

Met welke vragen of thema’s kun je bij Yvonne terecht?
– ‘Ik ben overspannen en weet niet hoe ik weer de oude kan worden.’
– ‘Mijn gedachten blijven maar ratelen, ik word gek van dat gepieker!’
– ‘Ik voel me altijd zo moe en kom daardoor tot niks. Ik word er hopeloos van!’
– ‘Ik kan slecht nee zeggen en heb moeite met mijn grenzen aangeven.’
– ‘Ik ben bang mijn baan te verliezen, die onzekerheid speelt me parten.’
– ‘De mening van anderen bepaalt voor een groot deel mijn doen en laten. Hoe blijf ik bij mezelf?’
– ‘Ik wil beter gebruik kunnen maken van mijn eigen kwaliteiten.’
– ‘Ik wil dat (nare) emotionele gebeurtenissen mij niet meer belemmeren in mijn huidige functioneren. Kan dat?’
– ‘Ik heb het gevoel dat mijn leven mij ontglipt. Kun jij mij helpen om wat ‘bewuster’ te leven?’
– ‘Ik wil controle hebben over mijn gebruik van alcohol, drugs of gokken.’

Meer info

StressWise Psycholoog Utrecht Lunetten | Ook voor hulp bij afvallen en relatieproblemen.

Naast stress, burn-out, depressieve en angstige gevoelens, enz, kun je bij StressWise Utrecht Lunetten ook terecht als je relatieproblemen hebt of last hebt van overgewicht, of om andere redenen definitief wilt afvallen. Veelal zoek je als je wilt afvallen naar een dieet, maar vaak blijkt al snel dat alle inspanning voor niets was. Definitief afrekenen met overgewicht en blijvend afslanken kan in onze optiek alleen door duurzame gedragsverandering. StressWise Utrecht Lunetten kan je helpen echt te veranderen, een andere ‘lifestyle’ of leefstijl te ontwikkelen en te behouden, waardoor je meer tevreden en gelukkiger bent met jezelf. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je graag wilt veranderen. Dat is de (logische) basis van onze psychologenpraktijk in Utrecht Lunetten. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Utrecht Lunetten.

StressWise Utrecht Lunetten | de toegankelijke psycholoog | gratis intake, geen verwijzing nodig, ook voor studenten

StressWise Psycholoog Utrecht Lunetten | Je krijgt bij StressWise altijd een vrijblijvende intake (geen kosten, geen eigen risico) en je hebt geen verwijzing nodig. Dit geldt voor iedereen, dus ook voor studenten. De drempel om naar een psycholoog te stappen kan best hoog zijn. Het StressWise concept ‘de toegankelijke psycholoog’ zorgt voor verlaging van die drempel door een innovatieve, warme, op waarden gerichte aanpak van allerlei mentale en stress-gerelateerde klachten. Wij van StressWise vinden het belangrijk om als mens naast jou te staan en samen een weg te vinden. Wij werken vanuit vijf kernwaarden: betekenis geven, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Wij kijken vooruit en werken vanuit ons hart. Wij zijn als psycholoog en therapeut erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is (geen eigen risico). Informeer bij ons naar je vergoeding. Eventueel kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden dat een goede psycholoog voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Utrecht Lunetten. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Utrecht Lunetten
  • Zevenwouden 103
  • 3524 CN Utrecht
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie