Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vergoeding
Vacature trainer therapeut
Therapeut / Trainer /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Weert
  • StressWise psychologen en trainers Weert
  • 030 2271851
Locaties in de buurt
Maastricht
Heerlen
Eindhoven

Ik heb een vraag

StressWise Weert brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

StressWise Psycholoog Weert | met de wijsheid van nu | ACT therapie relatietherapie mindfulness TRE

StressWise Psycholoog Weert | Binnenkort open | Vacature voor psycholoog, psychosociaal therapeut, ACT therapeut, relatietherapeut, TRE trauma-begeleiders. Met een hart zo groot als de wereld.

StressWise psychologen heeft voor haar nieuwe locatie in Weert behoefte aan psychologen, ACT therapeuten, relatietherapeuten en mindfulnesstrainers; zzp-ers die alles uit de kast halen voor hun cliënten en een nieuwe aanpak aandurven die uitgaat van kracht, warmte, compassie en mogelijkheden. Professionals met liefde voor ACT en interesse en embodiment in mindfulness, die met plezier ruimte scheppen, zodat cliënten hun leven krachtig kunnen oppakken in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.

De vacaturetekst vind je op de website van StressWise Nederland, stresswise.nl/werken-bij-stresswise.

De StressWise psycholoog, BINNENKORT OOK IN WEERT | Hulp bij stress, burn-out, depressie, overspannenheid of stress-gerelateerde klachten. Mentale problemen en psychosomatische klachten komen veelal voort uit lastige gevoelens en moeilijke gedachten; als je daar mee om leert gaan, dan word je ‘stresswise’. Je krijgt weer overzicht en lucht. Met gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie, ACT therapie, TRE, ontspanningsoefeningen en mindfulness training. Effectief bij o.a. stress, burn-out, rusteloosheid,, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, hyperventilatie, chronische ziekte, vermoeidheid, SOLK, depressieve gevoelens, moeite met grenzen, chronische pijn en ziekte, een gejaagd gevoel hebben en moeite met druk.

StressWise Psycholoog Weert | Wij zijn er straks ook voor begeleiding bij afvallen en hulp bij relatieproblematiek. Naast stress, burn-out en depressie, kun je bij StressWise Weert straks ook terecht als je relatieproblemen hebt, wat wilt afvallen of kampt met overgewicht. Veelal zoek je als je wilt afvallen naar een dieet (misschien in combinatie met beweging), maar dat blijkt vaak niet vol te houden. Definitief afrekenen met overgewicht, blijvend afslanken kan alleen door gedragsverandering. StressWise Weert helpt je om echt te veranderen met gedragstherapie of training, te leven met een gezonde ‘lifestyle’ waardoor je tevreden en gelukkiger bent. Leer te accepteren wat je niet kunt veranderen, ga aan de slag met wat je wilt (en kunt) veranderen. Met StressWise. Voor mensen van nu, met de wijsheid van nu.

StressWise Weert | de toegankelijke psycholoog | gratis intake, altijd vergoeding, geen verwijzing nodig

StressWise Psycholoog Weert | Gratis intake en altijd vergoeding. De drempel om naar een goede psycholoog te stappen kan best hoog zijn. Het StressWise concept ‘de toegankelijke psycholoog’ zorgt voor verlaging van die drempel door een warme, innovatieve, op waarden gerichte aanpak van psychische en stress-gerelateerde klachten. Wij staan als mens naast jou, we luisteren en we gaan samen op weg. De StressWise psycholoog werkt altijd vanuit de vijf kernwaarden betekenis geven, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Wij werken vanuit ons hart. We kijken vooruit. Bij StressWise Weert is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psycholoog, ACT therapeut en mindfulness trainer erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor (gedeeltelijke) vergoeding via de verzekering mogelijk wordt (geen eigen risico). Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden dat een goede psycholoog ook in Weert voor iedereen binnen handbereik moet liggen om de problemen van nu krachtig aan te pakken.

StressWise Psycholoog Weert | Bel of mail gerust met de Servicedesk van StressWise. Jennifer, Simone, Arjen en Danielle staan je met plezier te woord. Misschien kunnen we wat voor je betekenen. Als je meer wilt weten over ACT therapie, relatietherapie, mindfulness training, begeleid afvallen of TRE trauma therapie in Weert kunnen zij je helpen. StressWise, niet voor niets de toegankelijke psycholoog.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging