hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Zaandam

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

StressWise Zaandam Zaanstreek: therapie of stressreductie-training, ACT MBSR of RBSR

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek voor een succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. Wij gaan uit van je kracht, we werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op ACT (acceptance and commitment therapy). We onderzoeken samen waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en (weer) midden in het leven te staan.

Mestal kun je door de ondersteuning van de StressWise psycholoog al snel weer verder door een laagdrempelige training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie - problematiek en/of ontwikkeling). Soms zijn enkele sessies coaching al voldoende om je weer op weg te helpen. En soms er is er meer nodig, ACT therapie bijvoorbeeld. We kunnen het samen onderzoeken.

Maak kennis met ons team

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek: benut je eigen kracht, zet de eerste stap

Therapie en training van StressWise gaat NIET ten koste van het eigen risico. Ook heb je niet per se een verwijzing van je huisarts nodig. Vergoediong is gegarandeerd via verzekering of ons eigen fonds. Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen, coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Je kunt Elske of Sylvia bellen of mailen om samen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen, welke training bij je past en of therapie een betere keuze is. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze centraal in de Zaanstreek gelegen locatie in Zaandam. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Als je wilt gaan we samen aan de slag met wat voor jou van belang is.

Bel of mail ons

Agenda

Zaandam - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training donderdagochtend 11 januari

Mindfulness training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Zaandam - Mindfulness training (groep)

Mindfulness training maandagavond 29 januari

Mindfulness training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €40 • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering

Zaandam - ACT Therapie individueel

Acceptance & Commitment Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zaandam - ACT therapie relatietherapie

Van relatieproblemen naar begrip en verzoening met ACT

Relatietherapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zaandam - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zaandam - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han
inschrijven info advies

Team Zaandam

Mariëtte Huibrechtse - MindfulnessFabriek
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte Huibrechtse is ACT therapeut, coach en trainer. Als geen ander kan zij je op je gemak stellen, je in je kracht zetten, problematiek helder voor het voetlicht brengen en als mens naast je staan. Mariëtte is door haar kennis en ervaring de steun en toeverlaat van veel collegae bij StressWise.
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Vacature trainer therapeut - MindfulnessFabriek
Vacature trainer therapeut
StressWise is samen met haar zusje MindfulnessFabriek in het hele land op zoek naar psychologen, therapeuten, coaches en trainers die een nieuwe aanpak aandurven en met plezier hun cliënten in beweging krijgen in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers ZAANSTAD
  • Nicolaes Maesstraat 2, unit 104
  • 1506 EB ZAANDAM