Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Zaandam Zaanstad

StressWise Zaandam Zaanstreek: therapie of stressreductie-training, ACT MBSR of RBSR

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek voor een succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. Wij gaan uit van je kracht, we werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op ACT (acceptance and commitment therapy). We onderzoeken samen waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en (weer) midden in het leven te staan.

Meestal kun je door de ondersteuning van de StressWise psycholoog al snel weer verder door een laagdrempelige training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie – problematiek en/of ontwikkeling). Soms zijn enkele sessies coaching al voldoende om je weer op weg te helpen. En soms er is er meer nodig, ACT therapie bijvoorbeeld. We kunnen het samen onderzoeken.

Team Zaandam Zaanstad

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek: benut je eigen kracht, zet de eerste stap

Therapie en training van StressWise gaat NIET ten koste van het eigen risico. Ook heb je niet per se een verwijzing van je huisarts nodig. Vergoediong is gegarandeerd via verzekering of ons eigen fonds. Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen, coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Zaandam. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Zaandam Zaanstad
  • Nicolaes Maesstraat 2, unit 104
  • 1506 EB Zaandam
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie