Bekijk aanbod

Programma
Stress programma’s (MBSR, ACT)
Programma
Burn-out programma (MBBP)
Programma
Overgewicht programma (MBWL)
Therapie
Depressie therapie
Therapie
Angst therapie
Therapie
Relatietherapie

Kies de psycholoog/therapeut waarmee je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek wilt
Psycholoog Anna
Vanaf € 65 p/u
Anna
Vergoeding DU / NL /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
Psycholoog Mirjam
Vanaf € 48 p/u
Mirjam
Vergoeding EN / NL /
 • stress
 • burnout
 • depressie
 • angst
 • trauma
Psycholoog Ilonka
Vanaf € 59 p/u
Ilonka
Vergoeding NL /
 • stress
 • burnout
Psycholoog Vacature trainer therapeut
Vacature trainer therapeut
Vergoeding DU / EN / NL /
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Zaandam Zaanstad
 • StressWise psychologen en trainers Zaandam Zaanstad
 • Nicolaes Maesstraat 2, unit 104
 • 1506 EB Zaandam
Locaties in de buurt
Amsterdam
Amsterdam Noord
Haarlem

Ik heb een vraag

StressWise Zaandam Zaanstad brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

 • November 2018

  Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

StressWise Zaandam Zaanstreek: therapie of stressreductie-training, ACT MBSR of RBSR

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek voor een succesvolle aanpak van o.a. stress, burn-out, angst, depressie, SOLK-klachten, enz. Wij gaan uit van je kracht, we werken samen aan een spoedig en krachtig herstel gebaseerd op ACT (acceptance and commitment therapy). We onderzoeken samen waar je mogelijkheden liggen en doen wat nodig is om snel te herstellen en (weer) midden in het leven te staan.

Meestal kun je door de ondersteuning van de StressWise psycholoog al snel weer verder door een laagdrempelige training ACT, MBSR of RBSR (zie onder cliënt). in een groep, individueel of samen met je partner (relatietherapie – problematiek en/of ontwikkeling). Soms zijn enkele sessies coaching al voldoende om je weer op weg te helpen. En soms er is er meer nodig, ACT therapie bijvoorbeeld. We kunnen het samen onderzoeken.

StressWise psychologen Zaandam Zaanstreek: benut je eigen kracht, zet de eerste stap

Therapie en training van StressWise gaat NIET ten koste van het eigen risico. Ook heb je niet per se een verwijzing van je huisarts nodig. Vergoediong is gegarandeerd via verzekering of ons eigen fonds. Tevens zijn werkgevers vaak bereid onze trainingen, coaching of therapie voor je te betalen in het kader van verzuimpreventie en persoonlijke ontwikkeling. Denk ook aan je opleidingsbudget. Laat je werkgever gerust contact met ons opnemen.

Je kunt Elske of Sylvia bellen of mailen om samen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen, welke training bij je past en of therapie een betere keuze is. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvende intake op onze centraal in de Zaanstreek gelegen locatie in Zaandam. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Als je wilt gaan we samen aan de slag met wat voor jou van belang is.

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging
X
Locatie invoeren
- or -