Bekijk aanbod

Therapie
Depressie
Zet de juiste acties in om te komen waar je wilt zijn
Therapie
Angst
Verminder je angstgevoelens en leer vrijer te bewegen
Therapie
Relatieproblemen
Herstel de verbinding en breng liefde terug in de relatie
Training / Coaching
Stress
In acht weken van stress naar ontspanning
Training / Coaching
Burn-out
Op weg naar een nieuwe balans; preventie of herstel van burn-out
Training / Coaching
Overgewicht
Reken definitief af met overtollige kilo’s

Kom in contact met jouw StressWise psycholoog
Ervaren en betrokken professionals in jouw buurt
Psycholoog Chantal
Chantal
Coach / Therapeut /
  • stress
  • burnout
  • depressie
  • angst
  • trauma
Maak gebruik van een gratis intakegesprek in Zoetermeer
  • StressWise psychologen en trainers Zoetermeer
  • Bleiswijkseweg 55
  • 2712 PB Zoetermeer
  • 030 2271851
Locaties in de buurt
Den Haag
Leiden
Rotterdam

Ik heb een vraag

StressWise Zoetermeer brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct een telefonische intake plannen. Zelf je psycholoog of therapeut kiezen en vrijblijvend kennismaken. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Maak je keuze.

Vraag onze Servicedesk om informatie over bijvoorbeeld ACT therapie, mindfulness trainingen of vergoedingen of vraag advies op maat

Plan direct online een telefonische intake van een half uur met een van onze StressWise consulenten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

StressWise

Hulp bij stress, burn-out, depressie, angst, trauma, relatieproblemen en overgewicht. Zonder verwijzing van je huisarts en zonder je eigen risico aan te spreken.

StressWise Psycholoog Zoetermeer | met de wijsheid van nu | ACT therapie relatietherapie mindfulness TRE

StressWise Psycholoog Zoetermeer | Vacatures: psycholoog, psychosociaal therapeut, ACT therapeut, relatietherapeut, TRE trauma-begeleiders,

StressWise psychologen heeft voor haar nieuwe locatie in Zoetermeer behoefte aan psychologen, ACT therapeuten, relatietherapeuten en mindfulnesstrainers; zzp-ers die alles uit de kast halen voor hun cliënten en een totaal nieuwe aanpak aandurven die uitgaat van kracht, warmte, compassie en mogelijkheden. Professionals met liefde voor ACT en interesse en embodiment in mindfulness, en die met plezier ruimte scheppen, zodat cliënten hun leven krachtig kunnen oppakken in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.

Kijk voor de complete vacaturetekst op de website van StressWise Nederland, stresswise.nl/werken-bij-stresswise.

StressWise psycholoog, binnenkort ook in Zoetermeer | Hulp bij stress, burn-out, depressie, overspannenheid of stress-gerelateerde klachten. Veel mentale problemen komen voort uit moeilijke gedachten en lastige gevoelens; als je daar mee om leert gaan, dan zul je er weinig last meer van hebben, dan word je ‘stresswise’. Met gebruik van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals (o.a.) positieve psychologie, ACT therapie, TRE therapie en mindfulness. Effectief bij o.a. stress, burn-out, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratieproblemen, gevoelens van angst en paniek, hyperventilatie, chronische ziekte, SOLK-klachten, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben.

StressWise Psycholoog Zoetermeer | Wij zijn er straks ook voor jou voor begeleiding bij afvallen en relatieproblemen. Naast stress, burn-out en depressie, kun je bij StressWise Zoetermeer straks ook terecht als je relatieproblemen hebt of last hebt van overgewicht of gewoon wat wilt afvallen. Veelal zoek je als je wilt afvallen naar een dieet, al of niet in combinatie met beweging, maar al snel blijkt dat alle inspanning voor niets was. Definitief afrekenen met overgewicht en blijvend afslanken kan alleen door gedragsverandering. StressWise Zoetermeer helpt je om echt te veranderen, te leven met een gezonde ‘lifestyle’ waardoor je meer tevreden en gelukkiger bent met jezelf. Leer te accepteren wat je niet kunt veranderen, ga aan de slag met wat je wilt (en kunt) veranderen. Samen met StressWise. Voor mensen van nu, met de wijsheid van nu.

StressWise Zoetermeer | de toegankelijke psycholoog | gratis intake geen verwijzing nodig

StressWise Psycholoog Zoetermeer | Gratis intake, vrijblijvend, geen verwijzing nodig. De drempel om naar een goede psycholoog te stappen kan best hoog zijn. Het StressWise concept ‘de toegankelijke psycholoog’ zorgt voor verlaging van die drempel door een innovatieve, warme, op waarden gerichte aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. We vinden het belangrijk om als mens naast jou te staan, te luisteren en samen een weg te vinden. De StressWise psycholoog werkt vanuit vijf kernwaarden: betekenis geven, verbinding, kwetsbaarheid, compassie en ontwikkeling. Wij kijken vooruit en werken vanuit ons hart. Wij zijn als psycholoog, ACT therapeut of mindfulness trainer erkend door beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is (zonder eigen risico). Daarnaast kun je eventueel aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede psycholoog ook in Zoetermeer voor iedereen binnen handbereik moet liggen om de problemen van nu krachtig aan te pakken.

StressWise Psycholoog Zoetermeer | Bel of mail gerust met de Servicedesk van StressWise. Ruth en Ariel staan je graag te woord. Misschien kunnen we alvast wat voor je betekenen. Als je meer wilt weten over ACT therapie, relatietherapie, mindfulness training, begeleid afvallen programma of TRE trauma therapie in Zoetermeer kunnen zij je helpen. StressWise, niet voor niets de toegankelijke psycholoog.

StressWise Zoetermeer, binnenkort open, informeer bij onze Servicedesk

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap
Kom vrijblijvend kennismaken op onze vestiging