hulp bij stress burnout depressie angst solk...

StressWise psychologen Zwolle

de toegankelijke psycholoog

ACT therapie • relatietherapie • mindfulness • training

Gratis intake • Vergoeding • Geen eigen risico • Geen verwijzing nodig

onze 7 kernwaarden ga direct naar de agenda

STA IN JE KRACHT - THERAPIE, MINDFULNESS, ACT OF ONTSPANNING-TRAINING

Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. StressWise Zwolle is een psychologenpraktijk met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-geelateerde klachten. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken naar de juiste ingang. Op naar een nieuwe balans. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar doen wat nodig is in een stimulerende omgeving. Stress, negativiteit, angst en piekeren horen nou eenmaal bij het leven - door wijs met psychische 'klachten' om te gaan door training of therapie, kun je toch een waardevol en zinvol leven leiden. Direct, hier en nu. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Zwolle.

Maak kennis met ons team

UNIEK: STRESSWISE VERGOEDING GARANTIE, GEEN EIGEN RISICO, OOK VOOR STUDENTEN

Bij StressWise Zwolle is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is, terwijl het niet ten koste gaat van je eigen risico. Eventueel kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Ook wwerkgevers zijn meestal bereid bij te dragen in het kader van preventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Bij de StressWise psycholoog kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek. Zo kun je kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Bel of mail met Elske van ons secretariaat of met Sylvia, dan kun je samen met een van hen onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. Onze locatie in een voormalige school in jaren dertig-stijl is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Samen aan de slag, wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Zwolle - mindfulness training (groep)

Mindfulnesstraining vrijdagochtend 12 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - mindfulness training (groep)

Mindfulness training woensdagavond 24 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - mindfulness training (groep)

Mindfulness training dinsdagavond 6 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - ACT therapie individueel

Acceptance & Committent Therapie: Van klacht naar kracht

Therapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - ACT therapie relatietherapie

Van relatieproblemen naar begrip en verzoening met ACT

Relatietherapie • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - training solo (individueel)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - training duo (met z'n tweeën)

ACT training, mindfulness training of training bewust ontspannen

Trainingen van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De mensen van de StressWise stellen je in staat met meer ontspanning het leven tegemoet te treden. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik vaak last had van teveel stress. Ik heb geleerd om mijzelf te blijven ook in moeilijke situaties waardoor ik beter met mijn stress heb leren omgaan. Bedankt!

- Serena

Mooie ervaring, veel geleerd over mijzelf en hoe mindfulness te allen tijden waardevol kan zijn. Ik heb veel handvatten gekregen in de omgang met mijn denken, voelen en vooral het anders kijken hiernaar: met aandacht en acceptatie. Ook heb ik meer rust kunnen vinden.

- Jaap

De trainingen hebben me veel gebracht, ik ben erg blij dat ik ze heb gevolgd. De mogelijkheid om stil te staan bij alles wat me bezig houdt en alles in het juiste perspectief te zien is erg waardevol. Een eyeopener en een verrijking!

- Joost

De therapie bij StressWise heb ik als een hele bijzondere ervaring beleefd. Ik heb kennis mogen maken met een nieuwe wereld die me veel fijns heeft gebracht! Ik zou StressWise aanraden omdat het een open en warme organisatie is. Ze leggen de focus op waar je goed in bent. Ik sta weer in mijn kracht!

- Nancy

Ik heb gekozen voor StressWise en het was een schot in de roos. Ik heb de sessies als zeer plezierig en professioneel ervaren. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb. De therapie heeft me veel inzicht gegeven, ik heb er veel aan gehad. Deze organisatie kan ik iedereen van harte aanbevelen!

- Han

Ik heb goede ervaringen met de mensen achter de StressWise. Erg gedreven, oprecht en geïnteresseerd om mij door middel van ACT-training verder te helpen. Ze zijn zelf ook zeer ervaren, waardoor de kennis met persoonlijke ervaringen aangevuld wordt. Ik kan weer verder.

- Hedwig
inschrijven info advies

Team Zwolle

Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog, ACT therapeut en relatietherapeut en tevens oprichter van StressWise en StressWise Academy. Harrie ziet dat veel mensen worstelen met de eisen die het moderne leven aan hen stelt en soms vastlopen. StressWise is een platform dat een krachtig antwoord biedt. Warm en menselijk.
Sylvia Nijhoff - MindfulnessFabriek
Sylvia Nijhoff
Sylvia is psychologe en ACT therapeute. Zij heeft ervaring met het begeleiden van mensen met verschillende achtergronden. Haar doel is om je vanuit empathie, vertrouwen, acceptatie en gelijkwaardigheid te begeleiden bij het (her)ontdekken van je authentieke kracht en mogelijkheden.
Andreas Swart - MindfulnessFabriek
Andreas Swart
Andreas is ACT-therapeut en psychomotorisch therapeut. Door zijn scherpe intuïtie gecombineerd met een vleugje humor, komt hij snel to the point. Andreas helpt je graag je kwaliteit van leven te vergroten en denkt dat de werkwijze van StressWise daar prachtig middel voor is en voelt hierbij dankbaarheid.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • StressWise psychologen & trainers ZWOLLE
  • Dominicanenklooster
  • Assendorperstraat 29
  • 8012 DE ZWOLLE