Direct hulp bij stress burn-out depressie angst trauma overgewicht én relatietherapie
StressWise® De toegankelijke psycholoog in Zwolle

Van klacht naar kracht – ACT Therapie, Mindfulness of Sta In Je Kracht-training

Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag met wat je graag wilt en kunt veranderen. StressWise Zwolle is een psychologenpraktijk met een innovatieve, warme aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Effectief bij depressie, angst en paniek, SOLK-klachten, vermoeidheid, piekeren, enz. Dat klinkt geweldig, en dat is het ook! Maar gemakkelijk is het niet. StressWise kan je daarbij helpen.

Team Zwolle
Mariëtte

“Verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen”
Mijn naam is Mariëtte; met veel passie en plezier begeleid ik je graag naar een lichter en leuker leven.
Ik ben een enthousiaste ACT – en Mindfulness & Compassie coach en geloof in de kracht van deze menselijke, vrolijke en vriendelijke visie op mensen en het leven.
Zowel in mijn persoonlijk als professionele leven ervaar ik elke dag de vrijheid die deze levenskunst geeft om met meer gemak en plezier voluit en met voldoening te leven. En dat gun ik iedereen!
Met mijn zorg – welzijn- en onderwijsachtergrond heb ik in verschillende rollen ruime ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in veranderingsprocessen mbt gezondheid, werk en/of leven. Ook persoonlijk heb ik de nodige levenservaring met deze thema’s. De rode draad in al deze veranderprocessen is altijd weer om te onderzoeken en te ontdekken hoe je actief en op eigen wijze je leven weer laat kloppen.
Je kunt bij mij terecht voor allerlei levensvragen: oa mbt werk gerelateerde stress, carrière switch, burn out of bore out, de combinatie gezin en werk, mantelzorg, je relatie.
In een individueel traject, workshop of training staan we stil bij wat er nu speelt in je leven bij en onderzoek je via praktische ervaringsgerichte oefeningen hoe je makkelijker kunt omgaan met je binnenwereld. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en energie om nu te doen wat je werkelijk belangrijk vindt en voldoening geeft.
Kernwoorden: Compassievolle Aandacht – Eigenheid- Eigen verantwoordelijkheid – Zelfonderzoek in een mix van rust en dynamiek- Plezier

Meer info

Van klacht naar kracht

Wij gaan uit van je kracht; niet van je klacht. Samen met jou zoeken naar de juiste ingang. Op naar een nieuwe balans. Onze aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie, zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness. Geen geprotocolleerde behandeling waar jij in moet passen, maar doen wat nodig is in een stimulerende omgeving. Stress, negativiteit, angst en piekeren horen nou eenmaal bij het leven – door wijs met psychische ‘klachten’ om te gaan door training of therapie, kun je toch een waardevol en zinvol leven leiden. Direct, hier en nu. Maak hieronder alvast kennis met het team van StressWise Zwolle.

Uniek: StressWise vergoeding garantie, geen eigen risico, ook voor studenten

Bij StressWise Zwolle is altijd een vergoeding mogelijk. Wij zijn als psychologen en trainers erkend door verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de verzekering mogelijk is, terwijl het niet ten koste gaat van je eigen risico. Eventueel kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Ook wwerkgevers zijn meestal bereid bij te dragen in het kader van preventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden oprecht dat een goede training of therapie voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Over StressWise

Wij helpen jou graag!

Je kunt vrijblijvend bellen, chatten of mailen met onze Servicedesk om samen met hen te onderzoeken wat StressWise voor je kan betekenen. In onze psychologenpraktijk kun je altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek op onze locatie in Zwolle. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en een goed beeld krijgen van onze werkwijze. Wij helpen je graag verder.

Meld je aan

StressWise Zwolle
  • Bloemendalstraat 7
  • 8011 PJ Zwolle
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie