StressWise® Relatietherapie Amstelveen

Relatietherapie bij StressWise Amstelveen met vergoeding (ook online)

Gratis en vrijblijvend Kennismaken met onze relatietherapeut in Amstelveen

 

Relatietherapie bij StressWise Amstelveen helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken en intimiteit en begrip voor elkaar te herstellen. Tijdens een gratis kennismaking kun je ervaren of er een klik is met de relatietherapeut en wordt duidelijk wat er nodig is. Bij onze relatietherapeut in Amstelveen krijg je een vergoeding in de kosten voor relatietherapie. De hoogte van de vergoeding verschilt. Het tarief voor relatietherapie is €75 per persoon per sessie van 1,5 uur. Bel of mail met Ruth of Ariel van onze Servicedesk voor het plannen van een vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut in Amstelveen

  • Startbaan 8, 1185 XR Amstelveen
Altijd vergoeding
Geen eigen risico
Gratis kennismaken
Direct geholpen
In onze praktijk of vanuit huis

Helpen door nabij te zijn

We hebben elkaar nodig. Een mens is een sociaal wezen. We hebben het tijdens de coronacrisis over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten FYSIEK AFSTAND houden en juist SOCIAAL NABIJ zijn. Onze relatietherapeuten helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw relatie te verrijken en je leven te verlichten. Juist in deze moeilijke tijd. We staan voor je klaar op onze locaties (met anderhalve meter afstand) en online via beeldbellen. Bel ons, juist nu.

Harrie Kolsteeg, ceo en founder

Stoelen voor Relatietherapie in Zwolle.

Samen in relatietherapie bij StressWise® Amstelveen

Relatieproblemen los je liefst samen op. Je bent samen in een negatief gedragspatroon beland en jullie communicatie verloopt stroef. Dit leidt tot sleur en conflicten. Afstand en onbegrip zijn het resultaat. Het moet anders! Met de relatietherapeut van StressWise Amstelveen onderzoek je de patronen waar jullie in terecht zijn gekomen en breng je daarin verandering aan. Jullie kunnen na enkele sessies relatietherapie weer verbondenheid, begrip en plezier ervaren. Het kán dus ook anders. Bel gerust voor een gratis kennismaking met onze relatietherapeut in Amstelveen.

Twee voeten illustreren relatietherapie

De relatietherapeut in Amstelveen voor ACT, EFT en Positieve Psychologie

In de eerste gesprekken van de relatietherapie word je je bewust van schadelijke patronen in jullie communicatie en gedrag. Jullie krijgen praktische adviezen afgestemd op jullie situatie. Het kan zijn dat er een hele duidelijke aanleiding is voor jullie problematiek. Bijvoorbeeld overspel of een andere heftige ervaring. De relatietherapie richt zich dan vooral op het uiten en verwerken van emoties. De relatietherapeut van StressWise Amstelveen maakt gebruik van ACT (gezamenlijke waarden en uitdagingen) en EFT (hechting en patronen in conflicten). Met Positieve Psychologie leggen we focus op dat wat werkt. Concreet. Effectief. Gemiddeld zijn er zes tot tien sessies relatietherapie nodig om je relatie duurzaam te verbeteren.

Goede psycholoog
10

“Tijdens de coronacrisis kwam ik bij Jen terecht, iedere week weer een baken van rust als ik in welke gemoedstoestand dan ook binnen kwam. Ik heb de cursus mindfulness als heel fijn ervaren, daarnaast nam Jen altijd ruim de tijd om de ervaringen/struggles die ik had met me te bespreken en me het antwoord in mezelf te laten vinden. Nooit was ze daarbij sturend, altijd vol vriendelijke aandacht en objectief.”

10

“The experience was excellent as per Lukas have directly pointed what was needed for me. Everything ran smoothly despite I needed sometime to re-schedule some appointments .. All the technics learned & shared are still usefull and I won't be shame to come back later if needed ...”

8

“Ik heb echt geleerd meer mindfull te zijn. Tijdens deze sessies krijg je veel handvaten en tips om meer in het hier en nu te leven. Het voordeel aan de persoonlijke sessies is dat je persoonlijke tips voor in de praktijk krijgt. Hanna vond ik geïnteresseerd en ze stelde kritische vragen waarover je na ging denken. Het grootste gedeelte van mijn ontwikkeling lag natuurlijk bij mezelf. Je moet openstaan voor verandering en er daadwerkelijk tijd en energie in steken.”

9

“In verband met een burn-out ben ik in contact gekomen met Mariëtte. Vanaf het begin toonde zij zich begripvol, scherp doch opbouwend op zowel de werk als de privé situatie. Daarbij zet ze de persoon (met alle rariteiten, patronen en aannames) centraal en zorgt ze dat de inzichten en verbeterpunten vanuit de cliënt zelf komen. Wat hierbij helpt is een grote interesse en een rotsvast geloof in het goede van ieder mens.”

10

“Heel fijn gesprek gehad met Hanna, waarin echt goed naar me geluisterd werd en ze voor mijn gevoel met mij veel dingen naar voren haalde over mij die ik zelf niet echt wist. Ik heb zelf last van burn out en door Hannas aanpak heb ik nu in elk geval wat tools om me te helpen. Ik heb maar 1 sessie gehad, maar heb het gevoel veel geleerd te hebben. Erg prettige ervaring, zou het aanraden!”

8

“Prettig en leerzaam ..hoop dit in de praktijk te kunnen gebruiken ...tijd zal het leren”

9

“Als persoon ben ik niet iemand die zich snel bloot geeft. Maar al na het eerste gesprek was er gelijk een klik met Mariëtte. Dit heeft er in geresulteerd dat we open en zonder belemmeringen van mijn kant het traject hebben kunnen afwerken. Ik heb er heel veel mee gekregen vooral om mij zelf beter te herkennen in veel opzichten. Niet dagelijks maar toch een paar keer per maand kan ik mij zelf nu heel erg makkelijk resetten. Waarvoor dank !”

10

“Vaak ga ik mee in de gevoelens en gedachten die ik op dat moment ervaar. Dit beïnvloedt mijn keuzes en het maakt me vaak erg onrustig en niet meer gefocust. Ook vaak zijn het negatieve gedachten die mij uit balans brengen. Jij bent het niet waard, je doet het alweer verkeerd, je bent ook te langzaam, dat had je niet moeten zeggen en je doet veel te weinig op 1 dag, wat een loser ben jij... en zo kan ik nog wel even doorgaan. In de cursus heb ik geleerd meer te relativeren, te aanschouwen, gevoelens en gedachten te zien als golven die toch wel over je heenkomen, maar altijd erop vertrouwend dat het ook weer weggaat. En dat ik dat allemaal aankan. Ik ben er nog lang niet, maar deze cursus met Jen als onze guide heeft mij heel veel gebracht. Ik noem het een aanrader!”

10

“Training gevolgd bij Hester Noort. Goede ervaring! We volgden een programma maar er was ook ruimte om dit aan te passen op eigen vragen/situatie. Ik kan Hester aanbevelen!”

Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis kennismaking bij de relatietherapeut van StressWise® Amstelveen

In een gratis kennismakingsgesprek onderzoek je samen met de relatietherapeut wat jullie nodig hebben en kun je ervaren of er een klik is met de relatietherapeut. Dat kan telefonisch of in onze therapiepraktijk in Amstelveen. Kom gerust langs. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth of Ariel van de Servicedesk van StressWise Relatietherapie. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken en de drempel voor jullie verlagen. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Amstelveen.

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Maar we hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Relatietherapie helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken, meer begrip voor elkaar te krijgen en intimiteit te vergroten. Als je twijfelt over je relatie is het verstandig om advies te vragen aan een relatietherapeut. Wacht liever niet te lang, daarmee kun je jezelf en je partner veel ellende besparen. Bij StressWise kun je gratis en vrijblijvend ervaren of relatietherapie voor jullie een oplossing is en of het klikt met de therapeut.

StressWise Relatietherapie Amstelveen
  • Startbaan 8
  • 1185 XR Amstelveen
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie