StressWise® Relatietherapie Amsterdam Centrum

Relatietherapie bij StressWise Amsterdam Centrum met vergoeding (ook online)

Gratis en vrijblijvend Kennismaken met onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum

Relatietherapie bij StressWise Amsterdam Centrum helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken en intimiteit en begrip voor elkaar te herstellen. Tijdens een gratis kennismaking kun je ervaren of er een klik is met de relatietherapeut en wordt duidelijk wat er nodig is. Bij onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum krijg je een vergoeding in de kosten voor relatietherapie. De hoogte van de vergoeding verschilt. Het tarief voor relatietherapie is €75 per persoon per sessie van 1,5 uur. Bel of mail met Ruth of Ariel van onze Servicedesk voor het plannen van een vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum.

  • Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam
Altijd vergoeding
Geen eigen risico
Gratis kennismaken
Direct geholpen
In onze praktijk of vanuit huis

Helpen door nabij te zijn

We hebben elkaar nodig. Een mens is een sociaal wezen. We hebben het tijdens de coronacrisis over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten FYSIEK AFSTAND houden en juist SOCIAAL NABIJ zijn. Onze relatietherapeuten helpen je met liefde, warmte en plezier om jouw relatie te verrijken en je leven te verlichten. Juist in deze moeilijke tijd. We staan voor je klaar op onze locaties (met anderhalve meter afstand) en online via beeldbellen. Bel ons, juist nu.

Harrie Kolsteeg, ceo en founder

Stoelen voor Relatietherapie in Zwolle.

Samen in relatietherapie bij StressWise® Amsterdam Centrum

Relatieproblemen los je liefst samen op. Je bent samen in een negatief gedragspatroon beland en jullie communicatie verloopt stroef. Dit leidt tot sleur en conflicten. Afstand en onbegrip zijn het resultaat. Het moet anders! Met de relatietherapeut van StressWise Amsterdam Centrum onderzoek je de patronen waar jullie in terecht zijn gekomen en breng je daarin verandering aan. Jullie kunnen na enkele sessies relatietherapie weer verbondenheid, begrip en plezier ervaren. Het kán dus ook anders. Bel gerust voor een gratis kennismaking met onze relatietherapeut in Amsterdam Centrum.

Twee voeten illustreren relatietherapie

De relatietherapeut in Amsterdam Centrum voor ACT, EFT en Positieve Psychologie

In de eerste gesprekken van de relatietherapie word je je bewust van schadelijke patronen in jullie communicatie en gedrag. Jullie krijgen praktische adviezen afgestemd op jullie situatie. Het kan zijn dat er een hele duidelijke aanleiding is voor jullie problematiek. Bijvoorbeeld overspel of een andere heftige ervaring. De relatietherapie richt zich dan vooral op het uiten en verwerken van emoties. De relatietherapeut van StressWise Amsterdam Centrum maakt gebruik van ACT (gezamenlijke waarden en uitdagingen) en EFT (hechting en patronen in conflicten). Met Positieve Psychologie leggen we focus op dat wat werkt. Concreet. Effectief. Gemiddeld zijn er zes tot tien sessies relatietherapie nodig om je relatie duurzaam te verbeteren.

Goede psycholoog
8

“Prettig en leerzaam ..hoop dit in de praktijk te kunnen gebruiken ...tijd zal het leren”

9

“Als persoon ben ik niet iemand die zich snel bloot geeft. Maar al na het eerste gesprek was er gelijk een klik met Mariëtte. Dit heeft er in geresulteerd dat we open en zonder belemmeringen van mijn kant het traject hebben kunnen afwerken. Ik heb er heel veel mee gekregen vooral om mij zelf beter te herkennen in veel opzichten. Niet dagelijks maar toch een paar keer per maand kan ik mij zelf nu heel erg makkelijk resetten. Waarvoor dank !”

10

“Vaak ga ik mee in de gevoelens en gedachten die ik op dat moment ervaar. Dit beïnvloedt mijn keuzes en het maakt me vaak erg onrustig en niet meer gefocust. Ook vaak zijn het negatieve gedachten die mij uit balans brengen. Jij bent het niet waard, je doet het alweer verkeerd, je bent ook te langzaam, dat had je niet moeten zeggen en je doet veel te weinig op 1 dag, wat een loser ben jij... en zo kan ik nog wel even doorgaan. In de cursus heb ik geleerd meer te relativeren, te aanschouwen, gevoelens en gedachten te zien als golven die toch wel over je heenkomen, maar altijd erop vertrouwend dat het ook weer weggaat. En dat ik dat allemaal aankan. Ik ben er nog lang niet, maar deze cursus met Jen als onze guide heeft mij heel veel gebracht. Ik noem het een aanrader!”

10

“Training gevolgd bij Hester Noort. Goede ervaring! We volgden een programma maar er was ook ruimte om dit aan te passen op eigen vragen/situatie. Ik kan Hester aanbevelen!”

8

“De sessies bij Claudia heb ik als erg fijn ervaren en erg veel van geleerd. Het was een open omgeving met veel rust.”

9

“De meditatieoefeningen waren erg fijn, deze zal ik nog vaak gaan toepassen. Vooral het accepteren van je gevoelens, ook de negatieve, geven mij rust en het gevoel niet meer te hoeven vluchten. De training is persoonlijk en professioneel. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

9

“Vanwege een burn-out ben ik op zoek gegaan naar een coach/psycholoog die ook een mindfulness achtergrond had, om niet alleen te praten, maar vooral ook meer aandacht te besteden aan mijn gevoel. Samen met Myrthe heb ik o.a. gekeken naar waar ik teveel energie aan kwijt ben (zowel privé als op werk) en hoe ik dit anders wil en kan doen. Elke sessie leverde weer heel nuttige inzichten op en gaf mij concrete handvatten om verder thuis mee te oefenen. Ik heb Myrthe ervaren als een hele fijne, betrokken en kundige coach die mij steeds weer herinnerde terug te gaan naar hoe iets voor mij voelt, ipv wat mijn hoofd mij allemaal vertelt. Dat is heel waardevol!”

9

“Via StressWise heb ik de achtweekse ACT gevolgd bij Hanna. Dit was voor mij een geweldige ervaring. Ik ging naar haar toe met een hoofd vol - met name negatieve - gedachten en leerde gaandeweg om mijn gedachten te observeren, terug te keren naar mijn gevoel en mijn lichaam en ik heb verschillende technieken aangereikt gekregen om zelf om te gaan met deze gedachten. ACT is ontzettend praktisch en gericht op het hier en nu, waardoor je in korte tijd veel stappen zet en waardoor ik weer veel meer rust heb, geniet van kleine dingen en meer in het hier en nu leef. Hanna is een energieke en duidelijk therapeut, die aanvoelt waar jouw behoefte ligt en dit in alle respect en veiligheid bespreekbaar maakt. Ik heb veel geleerd van haar, en van de stappen van ACT. Bedankt!”

10

“In een warme, ontspannen en nuchtere setting heb ik inzichten kunnen opdoen die mijn leven serieus hebben verrijkt. Ik heb tools gekregen waarmee ik mijn levenspad kan bijsturen, meer in de richting van wat er echt toe doet voor mij. Super waardevol!”

Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Plan een gratis kennismaking bij de relatietherapeut van StressWise® Amsterdam Centrum

In een gratis kennismakingsgesprek onderzoek je samen met de relatietherapeut wat jullie nodig hebben en kun je ervaren of er een klik is met de relatietherapeut. Dat kan telefonisch of in onze therapiepraktijk in Amsterdam Centrum. Kom gerust langs. Wij houden ons natuurlijk aan de corona-adviezen van de overheid, zoals de 1,5 meter afstand-regel.

Bel, mail of WhatsApp met Ruth of Ariel van de Servicedesk van StressWise Relatietherapie. Wij weten dat de drempel om hulp te zoeken hoog kan zijn. Ruth en Ariel kunnen met je meedenken en de drempel voor jullie verlagen. Wij zijn en blijven de toegankelijkste psycholoog van Amsterdam Centrum.

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Maar we hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Relatietherapie helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken, meer begrip voor elkaar te krijgen en intimiteit te vergroten. Als je twijfelt over je relatie is het verstandig om advies te vragen aan een relatietherapeut. Wacht liever niet te lang, daarmee kun je jezelf en je partner veel ellende besparen. Bij StressWise kun je gratis en vrijblijvend ervaren of relatietherapie voor jullie een oplossing is en of het klikt met de therapeut.

StressWise Relatietherapie Amsterdam Centrum
  • Gebouw De Roos Pieter Cornelisz Hooftstraat 183
  • 1071 BW Amsterdam
  • 088 20 32 610
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie