99% beveelt ons aan
Relatietherapie Amsterdam met EFT, IBCT en ACT

WORD WEER GELUKKIG IN JE RELATIE

Meld je hier aan
Met relatietherapie van Stresswise op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past.

Relatietherapie voor jou en je partner bij StressWise Amsterdam

Je verlangt naar een veilige, gezonde en gelukkige relatie waarin je jezelf kunt zijn en je partner je accepteert zoals je bent. Een betekenisvolle relatie met wederzijds respect is het waard om naar te streven. Echter, er kunnen blokkades op de weg liggen die jullie hierin belemmeren. Als je het niet eens bent over belangrijke thema’s in je leven bijvoorbeeld, of als je het gevoel voor je partner aan het verliezen bent. Met relatietherapie van StressWise Amsterdam op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om deze blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past. Blijf niet rondlopen met relatieproblemen waar jullie als stel tegenaanlopen, dat is zonde van jullie tijd samen. Laat je relatie opbloeien en vind opnieuw rust en betekenis. Onze relatietherapeut in Amsterdam helpt je daar graag bij.

Plan een gratis kennismaking


Nader tot elkaar komen in relatietherapie vergt ook wat tijd

Zoek op tijd hulp bij problemen in je relatie met StressWise relatietherapie Amsterdam

Relatieproblemen gaan vaak gepaard met strijd, ruzies en/of het negeren van de ander. Het gebrek aan effectieve communicatie kan ervoor zorgen dat het steeds erger wordt. Je voelt je wellicht niet gehoord, begrepen of gerespecteerd. Je verlangt naar een oplossing voor je relatieproblemen. Een belangrijke vraag is, is je partner op de hoogte van wat jou dwars zit en waar jij naar verlangt? Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise Amsterdam. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen. Iedereen heeft recht op een liefdevolle en steunende relatie. Jij ook.


De opleiding is geaccrediteerd bij SKB, Registerplein, NIP-eerstelijnspsychologen, VGCT, FGzPt en NVRG

Relatietherapie tegen relatiestress bij StressWise Amsterdam

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. Je wilt een fijne relatie en het lukt nu niet. Je wilt gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Wanneer dit niet het geval is kun je je onzeker voelen over jezelf, onveiligheid ervaren. Je komt niet tot rust. De relatietherapeut van StressWise Amsterdam kan je helpen. Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen. Thema’s als vergeving, emoties delen, zelfzorg en het bevorderen van positief gedrag staan hierbij centraal. Maar liefst 98% van onze cliënten bevelen ons uitdrukkelijk aan.

Plan een gratis kennismaking

Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut.

Wij leiden relatietherapeuten op aan ons opleidingsinstituut StressWise Academy

Ons opleidingsinstituut StressWise Academy leidt relatietherapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo weten we zeker dat onze relatietherapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk. Onze relatietherapeuten houden hun kennis up-to-date met scholing en doen regelmatig intervisie en supervisie met andere professionals. Alle (relatie)therapeuten en psychologen van StressWise Amsterdam zijn in de eerste plaats mens. Deze warme aanpak zorgt ervoor dat onze trajecten uitermate succesvol zijn. Onze cliënten waarderen ons dan ook met een 9. (Onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh)

Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen.
10

“Mijn psycholoog raadde destijds mindfulness aan als een optie voor mij. Ik zat mentaal (én daardoor uiteindelijk ook fysiek) aardig in de put en wellicht dat mindfulness mij ook kon helpen herstellen. Ik heb gekozen voor de één-op-één sessies samen met Sijmen. Terugkijkend op deze periode, ben ik een heus proces ondergaan. Als 22-jarige high performer kreeg ik best wat voor de kiezen en maakte ik het mijzelf daarbij soms bijzonder ingewikkeld. Samen met Sijmen ben ik in een diep proces van zelfontwikkeling gestapt, waarbij wij elkaar wekelijks zagen en ik ook thuis en in het dagelijks leven met de beoefening aan de slag ging. Hoewel mindfulness zich vooral bezig houdt met de interne huishouding, volgde door de nieuwe inzichten en manier van leven ook vanzelfsprekend de externe acties die nodig waren.Reflecterend ben ik dankbaar voor deze nare gebeurtenissen en daarbij aansluitend de mIndfulnesstraining, misschien had het gewoon zo moeten zijn om mij naar een hoger niveau te tillen? Ik kan een mindfulnesstraining bij Stresswise van harte aanbevelen.”

9

“De sessies die ik in de afgelopen weken heb doorlopen heb ik zeer prettig ervaren. Vooral het begrip tonen van mijn problemen en de hierop gevolgde trainingen is op kalme en op professionele manier door de trainer verricht. Ik ervaar minder spanningen in mijn lichaam.”

10

“Hele prettige ervaring gehad met Sylvia vanaf de intake tot en met de laatste afspraak. Een goed luisterend oor die je kan dwingen om goed over zaken na te denken of het van een andere kant te bekijken. Veel realisaties/openbaringen gehad door de gesprekken en therapie. Door de gesprekken en therapie met Sylvia ben ik beter bewapend tegen de problemen waar ik tegen aan loop, en probeer ik anderen te helpen met de handvaten die ik heb gekregen. Het is een prettig idee dat ik dit heb kunnen bereiken, en eventueel terug kan gaan als het minder gaat. Sylvia nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking en stappen die ik daardoor heb kunnen maken.”

10

“Ik vond het fijn om op deze manier geholpen te worden. Er werd zonder oordeel naar me geluisterd en ik heb zinvolle tips en advies ontvangen.”

9

“Ik zat vast met mezelf en door dit traject ben ik mezelf veel beter gaan begrijpen en gaan zien. Het traject was precies wat ik nodig had. Een therapeut die mij begreep en hielp mezelf te begrijpen. Een combinatie van therapie en mindfulness. Ik kan nu veel rustiger weer zelf verder.”

10

“2,5 maand geleden kwam ik uitgeput aan bij mijn eerste sessie bij Tanya. Ik liep al tijden met burn-out klachten en was opzoek naar een therapeut om niet alleen mijn klachten te verhelpen maar ook om te zorgen dat ze nooit meer terug komen. Met zowel mindfulness training als ACT therapie kwamen we vrij snel tot de kern van mijn burn-out. Overtuigingen waaruit ik leefde zonder dat ik mij daarvan bewust was door vroegere gebeurtenissen / herinneringen. Tanya heeft mij op een hele fijne en warme manier door de sessies heen begeleidt. Na 6 sessies ben ik vol nieuwe energie de deur uitgelopen en kan ik mijn leven weer gaan oppakken in veel meer rust en vrijheid dan ik had durven dromen. Tanya ontzettend bedankt voor alle fijne sessies en de nieuwe inzichten!”

9

“Na een lange tijd met neerslachtige en depressieve gevoelens rond gelopen te hebben kwam ik bij Sylvia /Stresswise terecht. Ik durfde dit nooit aan maar ik kwam gewoonweg niet verder in mijn leven. Na een aantal sessies kreeg ik al meer vat op mijn leven maar vooral ook op mijzelf, en dit breidde zich uit naar een positievere instelling. Durf nu ook meer mijn angsten te overwinnen en veranderingen aan te gaan.”

10

“Mijn man en ik hebben relatietherapie gevolgd bij Mariëtte. Mariëtte is een hele fijne vrouw waarbij wij ons heel erg op ons gemak voelden. Ze is een eerlijke vrouw en zegt waar het op staat. Dit is misschien niet altijd leuk, maar was wel nodig om vooruit te komen in onze relatie. De gesprekken met haar hebben ons heel erg geholpen om onze relatie te verbeteren. Ze heeft ons meerdere handvatten gegeven waarmee we kunnen blijven werken aan onze relatie. We kunnen het aan iedereen aanraden, ook (en misschien dan vooral) als er geen problemen in de relatie zijn.”

9

“Ik heb ACT-therapie gevolgd bij Stresswise naar aanleiding van een burnout op mijn werk. Ik heb de sessies bij Silvia als zeer prettig ervaren, ze is een fijn persoon met kennis van zaken, oprechte persoonlijke interesse en ze is niet bang om je de spiegel voor te houden of door te vragen. Mede daardoor heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en er ook echt veel aan gehad.”


De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel!

Ervaringen met StressWise relatietherapie Amsterdam

  • We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)
  • Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij Mariëtte van Stresswise. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)
  • Relatietherapeut Mariëtte heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)
Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

Het ‘weer gelukkig zijn in je relatie’-plan

Onze Servicedesk helpt jullie graag. Zij verzorgen het contact met onze relatietherapeut in Rotterdam. Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

1.   Neem contact op met onze Servicedesk
2.   Lody, Lisette of Karin neemt contact op met de relatietherapeut
3.   De relatietherapeut neemt contact met je op voor een gratis kennismaking
4.   Na de kennismaking besluiten jullie zelf of je met onze relatietherapeut aan de slag gaat

Neem contact met ons op


Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut.

Meld je nu aan voor een gratis kennismaking met onze relatietherapeut in Amsterdam

Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut in Amsterdam. Hierin kun je delen waar je mee zit en kan de relatietherapeut zicht krijgen op wat mogelijk is en wat niet. Aan het eind van deze gratis sessie geeft onze relatietherapeut aan hoe jullie geholpen kunnen worden en hoeveel sessies er nodig zijn. Meld je aan voor een kennismaking. Download nu alvast de pdf met 6 relatietips die je relatie verbeteren.

Schakel nu onze hulp in


Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. Wil jij dit niet? Je kunt dit voorkomen door de hulp van onze relatietherapeut in Amsterdam in te schakelen. Maak vrijblijvend kennis met onze relatietherapeut en ontdek hoe onze relatietherapie jullie kan helpen. Jullie relatie is zeer waarschijnlijk te redden en zeker te verbeteren. Je relatie kan weer opbloeien. Echt waar. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij StressWise.

Word weer gelukkig in je relatie

Wil jij je relatie weer laten opbloeien? Er weer zijn voor elkaar? Elkaar weer zien als partners die samen een mooi leven kunnen leiden, waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij StressWise Amsterdam.

Kies voor relatietherapie

Op weg naar een gelukkige en gelijkwaardige relatie

Contact
  • Van Oldenbarneveldtstraat 48 C
  • 1052 KC Amsterdam
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Of dat er sprake is (geweest) van een affaire. Of je merkt dat je gevoel voor je partner is afgenomen. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Blijf niet zitten met relatieproblemen, maar geef relatietherapie een kans. Er valt vaak veel te verbeteren. Onze relatietherapeuten helpen je daar graag bij.

Lees hoe wij te werk gaan

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan. Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Daarnaast hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer info

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie?

Bij verschillende relatietherapeuten van StressWise krijg je mogelijk een vergoeding voor relatietherapie. Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je een aanzienlijke kans op vergoeding. Bij online relatietherapie krijg je altijd een vergoeding. Informeer bij onze Servicedesk of volg de link hieronder. Je krijgt bij StressWise sowieso een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend. In die kennismaking wordt duidelijk wat onze relatietherapeut voor je kan betekenen.

Bekijk tarieven en vergoedingen

Hulp nodig?
Kies je locatie