Beoordeling 9,1
StressWise® Relatietherapie Hoorn

Online Relatietherapie bij StressWise Hoorn met vergoeding

Vacature relatietherapeut Hoorn Goede relatietherapeut?

StressWise Relatietherapie is op zoek naar een collega relatietherapeut voor onze locatie Hoorn. Een goede relatietherapeut die het beste in onze cliënten in Hoorn naar boven kan halen en de missie, visie en kernwaarden van StressWise deelt. Liefst lid van een beroepsvereniging. Liefde voor ACT, EFT en/of (cognitieve) gedragstherapie. Neem nu contact op als je deel wilt uitmaken van ons team relatietherapeuten.

Ontvang gratis advies of maak kennis met je relatietherapeut Hulp bij relatieproblemen?

Bij StressWise Relatietherapie kun je direct en zonder verwijzing van je huisarts terecht. Je krijgt altijd een vergoeding voor relatietherapie bij onze relatietherapeuten, via je aanvullende verzekering, je werkgever, het UWV of via ons eigen fonds. Relatietherapie gaat niet ten koste van je eigen risico. Maak nu een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek.

  • StressWise Relatietherapie Hoorn opent binnenkort. Je kunt nu kiezen voor online relatietherapie.
Altijd vergoeding
Geen eigen risico
Gratis kennismaken
Direct geholpen
In onze praktijk of vanuit huis

StressWise Relatietherapie bij relatietherapeuten in heel Nederland

StressWise® Online Relatietherapie Hoorn – het kán anders

Relatietherapie is een goede oplossing als je in een negatief gedragspatroon bent beland met je partner en jullie communicatie stroef verloopt. Dit leidt tot sleur en conflicten. Afstand en onbegrip zijn het resultaat. Het móet anders. Met de relatietherapeut van StressWise Hoorn onderzoek je de patronen waar je in terecht bent gekomen en breng je verandering aan. Na enkele sessies relatietherapie kun je al weer verbondenheid, begrip en plezier ervaren. Het kán dus ook anders. Maak nu een afspraak om te ontdekken hoe je relatieproblemen effectief aanpakt.


Twee voeten illustreren relatietherapie

De relatietherapeut in Hoorn voor ACT, EFT en Positieve Psychologie

Tijdens de eerste sessies relatietherapie word je je bewust van schadelijke patronen in jullie communicatie en gedrag. Je krijgt praktische adviezen afgestemd op je situatie. Het kan zijn dat er een hele duidelijke aanleiding is voor jullie problematiek. Bijvoorbeeld overspel of een andere heftige ervaring. De relatietherapie richt zich dan vooral op het uiten en verwerken van emoties. De relatietherapeut van StressWise Hoorn maakt gebruik van ACT (gezamenlijke waarden en uitdagingen) en EFT (hechting en patronen in conflicten). Met Positieve Psychologie leggen we focus op dat wat werkt. Concreet. Effectief. Gemiddeld zijn er zes tot tien sessies relatietherapie nodig om je relatie duurzaam te verbeteren.

Goede psycholoog
8

“Fijne therapeute, heeft mij geholpen om meer bij me zelf te komen. De app die je helpt om thuis ook aan de slag te gaan. ik heb er veel aangehad.”

10

“Ik kreeg Resia als coach en ze is heel prettig en ontspannen in de omgang.heb veel rust ervaren bij haar, zeker in de gesprekken. Maar het allermeeste heb ik gehad aan het boek en de oefeningen online”

10

“Wij hebben een aantal sessies bij Victor gehad. Victor heeft ons op een prettige manier naar onze relatie en onszelf laten gekijken. In een vertrouwde, veilige setting hebben wij stappen gezet om meer verbinding in onze relatie te krijgen. Victor, bedankt voor je luisterend oor, tips en nieuwe inzichten!”

10

“Ik heb een aantal sessies bij Hester gevolgd om beter met mijn gevoelens om te kunnen gaan. Ik heb geleerd dat ik prima even de tijd kan nemen om binnenkomende gedachten een plek te geven (al kan dat even duren) voordat ik ernaar handel. Dit was een enorme eye-opener.”

9

“Ik heb enorm veel baat bij de sessies van Stresswise. Het heeft mij verder geholpen in meerdere persoonlijke struggles met lessen die ik mee kan nemen in de rest van mijn volwassen leven om deze een stuk rustiger en bewuster te ervaren.”

9

“Hester heeft ons heel goed begeleid in inzicht te geven van ons beider gedrag, patronen en reacties daarop. Ze geeft zonder oordeel duidelijke handvaten mee die altijd voor een verandering of inzicht in handelen/gedachten geven. Tijdens de sessies, geeft ze je de ruimte, aandacht en uitleg die nodig is om als stel én als individu te ontwikkelen.”

9

“Voor de mindfulness trainingen raakte ik snel verstrikt in negatieve gedachten, waar ik niet uit kon komen. In de trainingen heb ik geleerd om hier anders naar te kijken. Ik heb veel over mezelf geleerd en over de manier waarop ik met dingen omga. Ik ben me nu bewust van wat ik doe en denk en accepteer dat ook, waardoor ik zelf rustiger met alles omga.”

8

“Ik heb de therapie erg prettig ervaren”

9

“Mariëtte heeft een op mij toegespitste training mindfulness verzorgd die ik jaren geleden had moeten volgen. Haar persoonlijke aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik bewuster en aandachtiger in het leven sta. Zonder oordelen en zonder sturende vragen heeft Mariëtte mijn eigen proces in de goede richting geleid. Waarvoor veel dank!”


Harrie Kolsteeg, executive coach en directeur StressWise Nederland

Online relatietherapie: ideaal tijdens corona

We spreken over ‘Social Distancing’, maar wat we eigenlijk bedoelen is ‘Physical Distancing’. We moeten door corona FYSIEK AFSTAND houden maar juist SOCIAAL NABIJ zijn. StressWise is nabij en biedt in heel Nederland relatietherapie. Online via videochat. Onze relatietherapeuten ondersteunen je met liefde, warmte en plezier, zodat jij en je partner weer kunnen verbinden, met elkaar maar ook met jezelf. Kom in actie en leidt een gelukkiger leven met minder stress.

Harrie Kolsteeg, directeur en founder


Servicedesk voor psychologen, relatietherapeuten, ACT coaches en mindfulness trainers

Maak kennis met je relatietherapeut bij StressWise® Hoorn

Bel, mail of WhatsApp met Ruth, Ariel of Lars van onze Servicedesk. De drempel om hulp te zoeken kan hoog zijn. Ruth, Ariel en Lars kunnen de drempel verlagen door met je mee te denken. Maak een afspraak voor telefonisch advies of een telefonische kennismaking met je relatietherapeut. Vul het onderstaande formulier in of bel ons.

Neem contact op
  • Hoorn
  • 088 20 32 610
Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie

Bij StressWise psychologen krijg je altijd een vergoeding, ook voor relatietherapie. Het is onze missie om jouw leven lichter te maken. Om die droom dichterbij te brengen hebben we het StressWise Fonds opgericht. Jij krijgt van ons een bijdrage uit dit fonds als je geen vergoeding kunt krijgen via je zorgverzekering of werkgever. Daarnaast krijg je bij ons altijd een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend.

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan! Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Maar we hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Relatietherapie helpt je vastgeroeste patronen in je relatie te doorbreken, meer begrip voor elkaar te krijgen en intimiteit te vergroten. Als je twijfelt over je relatie is het verstandig om advies te vragen aan een relatietherapeut. Wacht liever niet te lang, daarmee kun je jezelf en je partner veel ellende besparen. Bij StressWise kun je gratis en vrijblijvend ervaren of relatietherapie voor jullie een oplossing is en of het klikt met de therapeut.

Hulp nodig?
Kies je locatie