99% beveelt ons aan
Relatietherapie Nijmegen met EFT, IBCT en ACT

WORD WEER GELUKKIG IN JE RELATIE

Meld je hier aan
Met relatietherapie van Stresswise op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past.

Relatietherapie voor jou en je partner bij StressWise Nijmegen

Je verlangt naar een veilige, gezonde en gelukkige relatie waarin je jezelf kunt zijn en je partner je accepteert zoals je bent. Een betekenisvolle relatie met wederzijds respect is het waard om naar te streven. Echter, er kunnen blokkades op de weg liggen die jullie hierin belemmeren. Als je het niet eens bent over belangrijke thema’s in je leven bijvoorbeeld, of als je het gevoel voor je partner aan het verliezen bent. Met relatietherapie van StressWise Nijmegen op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om deze blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past. Blijf niet rondlopen met relatieproblemen waar jullie als stel tegenaanlopen, dat is zonde van jullie tijd samen. Laat je relatie opbloeien en vind opnieuw rust en betekenis. Onze relatietherapeut in Nijmegen helpt je daar graag bij.

Plan een gratis kennismaking


Nader tot elkaar komen in relatietherapie vergt ook wat tijd

Zoek op tijd hulp bij problemen in je relatie met StressWise relatietherapie Nijmegen

Relatieproblemen gaan vaak gepaard met strijd, ruzies en/of het negeren van de ander. Het gebrek aan effectieve communicatie kan ervoor zorgen dat het steeds erger wordt. Je voelt je wellicht niet gehoord, begrepen of gerespecteerd. Je verlangt naar een oplossing voor je relatieproblemen. Een belangrijke vraag is, is je partner op de hoogte van wat jou dwars zit en waar jij naar verlangt? Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise Nijmegen. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen. Iedereen heeft recht op een liefdevolle en steunende relatie. Jij ook.


De opleiding is geaccrediteerd bij SKB, Registerplein, NIP-eerstelijnspsychologen, VGCT, FGzPt en NVRG

Relatietherapie tegen relatiestress bij StressWise Nijmegen

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. Je wilt een fijne relatie en het lukt nu niet. Je wilt gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Wanneer dit niet het geval is kun je je onzeker voelen over jezelf, onveiligheid ervaren. Je komt niet tot rust. De relatietherapeut van StressWise Nijmegen kan je helpen. Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen. Thema’s als vergeving, emoties delen, zelfzorg en het bevorderen van positief gedrag staan hierbij centraal. Maar liefst 98% van onze cliënten bevelen ons uitdrukkelijk aan.

Plan een gratis kennismaking

Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut.

Wij leiden relatietherapeuten op aan ons opleidingsinstituut StressWise Academy

Ons opleidingsinstituut StressWise Academy leidt relatietherapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo weten we zeker dat onze relatietherapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk. Onze relatietherapeuten houden hun kennis up-to-date met scholing en doen regelmatig intervisie en supervisie met andere professionals. Alle (relatie)therapeuten en psychologen van StressWise Rotterdam zijn in de eerste plaats mens. Deze warme aanpak zorgt ervoor dat onze trajecten uitermate succesvol zijn. Onze cliënten waarderen ons dan ook met een 9. (Onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh)

Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen.
9

“Ik heb een heel fijn ACT-traject gehad bij Cynthia. ACT is een hele fijne manier om meer in contact met jezelf te komen. Tijdens mijn traject gebeurde er privé best veel, vond het heel fijn dat ik ACT erbij had, zodat ik het meteen kon toepassen. Cynthia heeft mij hele fijne tips gegeven waar ik mijn hele leven iets aan ga hebben. Ik vind dat ACT een basis cursus voor iedereen moet worden!!”

10

“Wij zijn heel professioneel en tegelijkertijd warm en helder begeleid door Sylvia. We voelden ons erg op ons gemak door haar open en directe manier van vragen stellen. Ze heeft ons veel inzicht gegeven. We zaten qua humor op dezelfde golflengte, wat de stappen in onze reis makkelijker maakten. Bedankt Sylvia!”

8

“Ik heb de acht weekse individuele mindfullnestraining doorlopen samen met Idie. Ik heb mijn primaire doel (minder piekeren) behaald en weet dat ik nu zelf moet gaan volhouden om een gedragsverandering teweeg te brengen. Idie heeft mij hier goed bij geholpen. Het was de tweede keer dat ik een mindfullnesstraining volgde. toch heeft het me weer nieuwe inzichten gegeven. ik heb veel gehad aan de structuur waarin deze training en het boek zijn opgebouwd.”

8

“ACT gaf me interessante nieuwe inzichten & hielp me om oude denkpatronen te doorbreken. Het was een mooie eerste stap in mijn herstelproces na een burn out.”

8

“De training Begeleid afvallen heb ik ervaren als verhelderend en verrijkend. Het heeft me bewust gemaakt van de momenten wanneer ik meer of ongezonder eet dan ik zou willen en waar dat door komt. Door mindful (met aandacht) te eten bleek voor mij een deel van de oorzaak van overeten weggenomen te kunnen worden. Het anders omgaan met negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen door te defuseren was ook helpend en nieuw voor mij. Ik heb de training als zeer positief ervaren. Aanvankelijk leek het mij niet zo prettig dat het online was. Maar bij nader inzien vind ik dat juist wel fijn en dat kon ook prima bij deze training. Het was daardoor ook gemakkelijk in een druk schema in te passen. Ik zou anderen aanraden om deze training te gaan volgen. Wel denk ik dat men enigszins open moet staan voor mindfulness en meditatie.”

9

“Annegreetje begeleide de groep heel natuurlijk waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Er was geen goed of fout en ze bleef met nieuwsgierigheid door vragen!”

10

“We hebben eerst een prettige kennismaking voor relatietherapie gehad. Bij de volgende afspraak gingen we echt 'bezig'. Vanaf toen al veel verschil gemerkt in de manier waarop mijn partner en ik met elkaar omgingen en ruzie situaties aanvlogen. Daarna nog twee afspraken gehad, weer goede dingen in bereikt. De therapeut (Ilse van Dijk) was begripvol en pakte de situatie goed aan. Ze focuste niet op verwerking van dingen uit het verleden, maar op hoe we er nu mee omgaan. Dat vond ik een verrassende aanpak, maar die was wel erg effectief! Op zich ook logisch; een heel verleden aan ervaringen/trauma's van twee personen kan je niet binnen een beperkt aantal sessies verwerken, en moet je eigenlijk ook apart van elkaar doen. En voor ons was het inderdaad vooral belangrijk hoe we NU met de situaties omgaan, en wat we daarin beter konden/kunnen doen. We hebben uiteindelijk dus 1 kennismakingsgesprek en daarna 3 echte sessies gehad. En we zijn altijd welkom om weer te komen, dan pakken we het gewoon weer verder op als het nodig is. Ilse was niet 'pusherig' om meer sessies te verkopen. Over Stresswise algemeen: er werd snel contact met me opgenomen nadat ik een vraag indiende. En daarna ook toen ik een kennismaking aanvroeg. Op dezelfde dag werd ik dan gebeld. Fijn ook dat je gratis en vrijblijvend kan kennismaken, dat maakt de drempel ook lager. En fijn dat we in onze buurt met iemand konden spreken. Zeker een aanrader!”

8

“Ik heb er zeker wat aan gehad, maar op één of andere manier heb ik toch geen voldoening. Ik vond het op een gegeven moment teveel op mij gericht, alsof ik een probleem heb ipv een gezamenlijk probleem. Ik had gehoopt dat we elkaar beter zouden kunnen begrijpen, maar dat is er niet uitgekomen helaas.”

10

“Ik heb mijn begeleiding door Daniella Waley in de praktijk in Groningen als zeer prettig ervaren. Daniella heeft een goede kijk op mij als persoon gehad en me goed begeleid in wat ik nodig had om weer meer mindfull in het leven te staan. We hebben daar heel pragmatisch gebruik gemaakt van verschillende onderdelen van de ACT-methode. Ik heb er veel aan gehad en kan de toekomst een stuk geruster tegemoet.”


De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel!

Ervaringen met StressWise relatietherapie Nijmegen

  • We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)
  • Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij Mariëtte van Stresswise. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)
  • Relatietherapeut Mariëtte heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Daarnaast heeft zij ons op een heldere manier advies gegeven over hoe we meer samen kunnen zijn. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)
Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

Het ‘weer gelukkig zijn in je relatie’-plan

Onze Servicedesk helpt jullie graag. Zij verzorgen het contact met onze relatietherapeut in Nijmegen. Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

1.   Neem contact op met onze Servicedesk
2.   Lody, Lisette of Karin neemt contact op met de relatietherapeut
3.   De relatietherapeut neemt contact met je op voor een gratis kennismaking
4.   Na de kennismaking besluiten jullie zelf of je met onze relatietherapeut aan de slag gaat

Neem contact met ons op


Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut.

Meld je nu aan voor een gratis kennismaking met onze relatietherapeut in Nijmegen

Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut in Nijmegen. Hierin kun je delen waar je mee zit en kan de relatietherapeut zicht krijgen op wat mogelijk is en wat niet. Aan het eind van deze gratis sessie geeft onze relatietherapeut aan hoe jullie geholpen kunnen worden en hoeveel sessies er nodig zijn. Meld je aan voor een kennismaking. Download nu alvast de pdf met 6 relatietips die je relatie verbeteren.

Schakel nu onze hulp in


Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. Wil jij dit niet? Je kunt dit voorkomen door de hulp van onze relatietherapeut in Nijmegen in te schakelen. Maak vrijblijvend kennis met onze relatietherapeut en ontdek hoe onze relatietherapie jullie kan helpen. Jullie relatie is zeer waarschijnlijk te redden en zeker te verbeteren. Je relatie kan weer opbloeien. Echt waar. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij StressWise.

Word weer gelukkig in je relatie

Wil jij je relatie weer laten opbloeien? Er weer zijn voor elkaar? Elkaar weer zien als partners die samen een mooi leven kunnen leiden, waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij StressWise Nijmegen.

Kies voor relatietherapie

Op weg naar een gelukkige en gelijkwaardige relatie

Contact
  • Schependomlaan 17E
  • 6542 RL Nijmegen
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Of dat er sprake is (geweest) van een affaire. Of je merkt dat je gevoel voor je partner is afgenomen. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Blijf niet zitten met relatieproblemen, maar geef relatietherapie een kans. Er valt vaak veel te verbeteren. Onze relatietherapeuten helpen je daar graag bij.

Lees hoe wij te werk gaan

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan. Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Daarnaast hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer info

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie?

Bij verschillende relatietherapeuten van StressWise krijg je mogelijk een vergoeding voor relatietherapie. Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je een aanzienlijke kans op vergoeding. Bij online relatietherapie krijg je altijd een vergoeding. Informeer bij onze Servicedesk of volg de link hieronder. Je krijgt bij StressWise sowieso een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend. In die kennismaking wordt duidelijk wat onze relatietherapeut voor je kan betekenen.

Bekijk tarieven en vergoedingen

Hulp nodig?
Kies je locatie