99% beveelt ons aan
Relatietherapie Tilburg met EFT, IBCT en ACT

WORD WEER GELUKKIG IN JE RELATIE

Meld je hier aan
Met relatietherapie van Stresswise op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past.

Online relatietherapie voor jou en je partner bij StressWise Tilburg

Je verlangt naar een veilige, gezonde en gelukkige relatie waarin je jezelf kunt zijn en je partner je accepteert zoals je bent. Een betekenisvolle relatie met wederzijds respect is het waard om naar te streven. Echter, er kunnen blokkades op de weg liggen die jullie hierin belemmeren. Als je het niet eens bent over belangrijke thema’s in je leven bijvoorbeeld, of als je het gevoel voor je partner aan het verliezen bent. Met online relatietherapie van StressWise Tilburg op basis van EFT, IBCT en/of ACT kun je samen met je partner op zoek gaan naar manieren om deze blokkades aan te pakken. Op de manier die bij je past. Blijf niet rondlopen met relatieproblemen waar jullie als stel tegenaanlopen, dat is zonde van jullie tijd samen. Laat je relatie opbloeien en vind opnieuw rust en betekenis. Onze relatietherapeut in Tilburg helpt je daar graag bij.

Plan een gratis kennismaking


Nader tot elkaar komen in relatietherapie vergt ook wat tijd

Zoek op tijd hulp bij problemen in je relatie met StressWise online relatietherapie Tilburg

Relatieproblemen gaan vaak gepaard met strijd, ruzies en/of het negeren van de ander. Het gebrek aan effectieve communicatie kan ervoor zorgen dat het steeds erger wordt. Je voelt je wellicht niet gehoord, begrepen of gerespecteerd. Je verlangt naar een oplossing voor je relatieproblemen. Een belangrijke vraag is, is je partner op de hoogte van wat jou dwars zit en waar jij naar verlangt? Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise Tilburg. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen. Iedereen heeft recht op een liefdevolle en steunende relatie. Jij ook.


De opleiding is geaccrediteerd bij SKB, Registerplein, NIP-eerstelijnspsychologen, VGCT, FGzPt en NVRG

Relatietherapie tegen relatiestress bij StressWise Tilburg

We weten hoe het voelt om te worstelen met je relatie. Je wilt een fijne relatie en het lukt nu niet. Je wilt gezien, gehoord en gewaardeerd worden. Wanneer dit niet het geval is kun je je onzeker voelen over jezelf, onveiligheid ervaren. Je komt niet tot rust. De relatietherapeut van StressWise Tilburg kan je online helpen. Onze relatietherapeuten maken onder andere gebruik van Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), waarin je werkt aan acceptatie van onderlinge verschillen, het verbeteren van communicatie en het leren samenwerken bij het oplossen van problemen. Thema’s als vergeving, emoties delen, zelfzorg en het bevorderen van positief gedrag staan hierbij centraal. Maar liefst 98% van onze cliënten bevelen ons uitdrukkelijk aan.

Plan een gratis kennismaking

Ons eigen opleidingsinstituut StressWise Academy leidt ACT therapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo kunnen we garanderen dat onze ACT therapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk als therapeut.

Wij leiden relatietherapeuten op aan ons opleidingsinstituut StressWise Academy

Ons opleidingsinstituut StressWise Academy leidt relatietherapeuten op, met ‘een hart zo groot als de wereld’. Zo weten we zeker dat onze relatietherapeuten goed zijn opgeleid en veel liefde stoppen in hun werk. Onze relatietherapeuten houden hun kennis up-to-date met scholing en doen regelmatig intervisie en supervisie met andere professionals. Alle (relatie)therapeuten en psychologen van StressWise Tilburg zijn in de eerste plaats mens. Deze warme aanpak zorgt ervoor dat onze trajecten uitermate succesvol zijn. Onze cliënten waarderen ons dan ook met een 9. (Onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh)

Ga het gesprek aan met je partner met ondersteuning van de relatietherapeut van StressWise. Zoek op tijd hulp en wacht niet langer. Relatieproblemen zijn in veel gevallen op te lossen.
8

“Ik ben me meer bewust van mijn piekergedrag. Daardoor maak ik vaker bewust de keuze of ik wel of niet op mijn gedachten zal ingaan. Doordat ik triggergedachten eerder opmerk en ze kan laten gaan, maak ik dingen minder groot. Ik ben de therapie vooral gaan doen omdat ik last had van hypochrondrie. Ik heb geleerd om me minder te laten meeslepen door gedachten over lichamelijke dingen en die lichamelijke ongemakken te accepteren zoals ze zijn. Het lukt nog niet altijd helemaal, maar het gaat wel veel beter met me. Ik kan me veel meer ontspannen en laat mijn vrije tijd (wandelen, tuinieren) niet langer bederven door oeverloos getob. De aandachtsoefeningen zijn heel simpel in te passen in het dagelijks leven. Ik heb er ook voor gekozen om, als het enigszins kan, in de avond altijd een reflectiemomentje in te lassen om dan stil te staan bij de piekergedachten en aandachtsoefeningen te doen. Dat is misschien nog het moeilijkst: om hier consequent tijd voor te maken. Aan therapeut Bree Smej heb ik veel gehad. Ze luisterde met aandacht en stemde haar informatie en oefeningen altijd goed af op wat ik op dat moment nodig had. Ik kreeg de therapie online, maar heb dat nooit als afstand ervaren. Bree is een warme vrouw die me het vertrouwen gaf dat het wel goed komt.”

10

“Mijn vriendin en ik dachten veelal onze eigen problemen en patronen zelf te kunnen doorbreken. Toen bleek dat dit niet ging lukken hebben we StressWise ingeschakeld. De sessies die we hebben gehad waren verhelderend en heeft ons stappen vooruit laten zetten door niet alleen reflectie, maar ook reflexiviteit toe te passen, dus echt de diepte op te zoeken en die met elkaar te bespreken om vanuit daar uit meer begrip voor elkaars maar ook eigen gevoel te krijgen. Als stel raden we relatietherapie bij StressWise absoluut aan.”

10

“Ik ben begonnen aan deze cursus met het idee, ik zie wel. Maar gaandeweg heb ik geleerd om mijn negatieve reacties en gedachten meer te controleren, het zit nog in een proces. Maar ben zeer positief gestemd. Bedankt voor de tools en ontspanning die ik nu geleerd heb.”

10

“De MindfulnessFabriek geeft op de site de indruk dat er overal (live) cursussen gegeven worden. Dat was echter niet het geval. We konden nergens terecht voor de maatjestraining en moesten toen noodgedwongen online training doen. (wat uiteindelijk overigens geen probleem was). Aankleding voor de online training kon wel beter. We kregen geen korting op de cursus, dus dan zou je iets verwachten in de zin van een meditatiekussentje of yogamat o.i.d. En de meditatiedag werd niet aangeboden. " We zitten nu in het vliegtuig op het vliegveld van Sevilla. Al meer dan een uur vertraging en wachten tot we eindelijk op mogen stijgen. Je training komt hier wel heel erg goed van pas. Pffff. We hebben nog een hoop te leren. Nogmaals heel erg bedankt voor je training. We hebben het erg leuk en nuttig gevonden en gaan zeker door met oefenen.”

10

“-Zeer leerzaam -Echt effectief -Goede leider Iedereen zou de cursus moeten volgen!”

10

“Het is natuurlijk altijd spannend om met een ''vreemde'', persoonlijke verhalen te delen met name als het dingen zijn waar je tegenaan loopt. Echter was ik bij Jolanda al snel op mijn gemak en had ik echt het gevoel dat ze naar mij luisterde, zonder een oordeel te hebben over het gene wat ik vertelde. Daarnaast kreeg ik tussen de sessies in, opdrachten mee naar huis wat er voor zorgde dat ik praktische handvaten kreeg om die vervolgens tijden de sessies te evalueren. Het heeft mij opgeleverd dat ik liever voor mijzelf ben geworden en dat ik een stuk relaxter in het leven sta en nog intenser geniet van alles om mij heen en het gene wat ik doe. Voor mij zijn de sessies met Jolanda een echte eye-opener geweest waardoor ik nog positiever en relaxter in het leven sta!”

9

“Hester is een heel fijne persoon om als relatietherapeut te hebben. Ze luistert goed, neemt je serieus en denkt goed mee.”

10

“Omdat ik een enorme emotie-eter ben bleek dit uiteindelijk de juiste manier om eindelijk goed met eten om te kunnen gaan. Geen verwijten als je eens iets neemt wat misschien minder goed is, maar er op dat moment vol van genieten en daardoor de motivatie houden om weer op een goede manier door te gaan. Bovendien bleek door alle tips en motiverende opmerkingen van Michel Meima dat ik veel bewuster met eten om kan gaan maar ook met de moeilijke momenten die ik soms heb. Ondanks het feit dat ik een ontzettend stressvolle periode zit is het dankzij deze bijzonder zinvolle cursus me toch gelukt om heel langzaam wat kilo's kwijt te raken. En het gewichtsverlies blijft nu ook nog steeds doorgaan. Dus dank Michel en Stresswise”

9

“Ik heb een heel fijn ACT-traject gehad bij Cynthia. ACT is een hele fijne manier om meer in contact met jezelf te komen. Tijdens mijn traject gebeurde er privé best veel, vond het heel fijn dat ik ACT erbij had, zodat ik het meteen kon toepassen. Cynthia heeft mij hele fijne tips gegeven waar ik mijn hele leven iets aan ga hebben. Ik vind dat ACT een basis cursus voor iedereen moet worden!!”


De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel!

Ervaringen met StressWise relatietherapie Tilburg

  • We zijn ontzettend goed geholpen: communicatie, intimiteit en plezier zijn weer volledig terug in onze relatie! We begrijpen elkaar weer en genieten elke dag. Van bijna ‘uit elkaar’ naar weer ‘gelukkig zijn mét elkaar’: het bestaat! Absoluut een aanrader voor stellen met relatieproblemen. Maar ik denk zelfs prettig voor koppels die hun relatie nóg beter willen krijgen. (DB, 50+)
  • Samen met mijn man meerdere prettige gesprekken gehad bij Mariëtte van Stresswise. We zijn door haar hulp beter gaan communiceren en nemen nu meer tijd om echt naar elkaar te luisteren. (Melissa R, 40+)
  • Relatietherapeut Mariëtte heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel! (Thijs Last 30+)
Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

Het ‘weer gelukkig zijn in je relatie’-plan

Onze Servicedesk helpt jullie graag. Zij verzorgen het contact met onze relatietherapeut in Tilburg. Het is belangrijk dat jullie een klik voelen met de relatietherapeut, zodat jullie de vrijheid voelen om uiteenlopende zaken te bespreken en het onderlinge vertrouwen wordt versterkt.

1.   Neem contact op met onze Servicedesk
2.   Lody, Lisette of Karin neemt contact op met de relatietherapeut
3.   De relatietherapeut neemt contact met je op voor een gratis online  kennismaking
4.   Na de online kennismaking besluiten jullie zelf of je met onze relatietherapeut aan de slag gaat

Neem contact met ons op


Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut.

Meld je nu aan voor een gratis online kennismaking met onze relatietherapeut in Tilburg

Wacht niet langer en onderneem actie. Maak een afspraak voor een online, gratis en vrijblijvende kennismaking met onze relatietherapeut in Tilburg. Hierin kun je delen waar je mee zit en kan de relatietherapeut zicht krijgen op wat mogelijk is en wat niet. Aan het eind van deze gratis online sessie geeft onze relatietherapeut aan hoe jullie geholpen kunnen worden en hoeveel sessies er nodig zijn. Meld je aan voor een online kennismaking. Download nu alvast de pdf met 6 relatietips die je relatie verbeteren.

Schakel nu onze hulp in


Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Hoe zou je leven eruit zien als je nu niet aan je relatie werkt?

Bijna 40 procent van de relaties eindigt in een scheiding. Wil jij dit niet? Je kunt dit voorkomen door de hulp van onze relatietherapeut in Tilburg in te schakelen. Maak vrijblijvend kennis met onze relatietherapeut en ontdek hoe onze relatietherapie jullie kan helpen. Jullie relatie is zeer waarschijnlijk te redden en zeker te verbeteren. Je relatie kan weer opbloeien. Echt waar. Natuurlijk kan het ook zijn dat je tijdens de relatietherapie besluit om niet verder te gaan samen. Onze relatietherapeut kan jullie daar dan bij helpen zodat het besluit wijs is en lichter wordt.

Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor relatietherapie bij StressWise.

Word weer gelukkig in je relatie

Wil jij je relatie weer laten opbloeien? Er weer zijn voor elkaar? Elkaar weer zien als partners die samen een mooi leven kunnen leiden, waar tevens ook ruimte is voor jezelf? Wil je geen stress meer in je relatie? Neem dan het besluit van je leven. Kies voor je relatie, kies voor online relatietherapie bij StressWise Tilburg.

Kies voor relatietherapie

Op weg naar een gelukkige en gelijkwaardige relatie

Neem contact op
  • Online
  • Tilburg
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wanneer is relatietherapie een goede oplossing?

Partnerrelaties kunnen een bron van liefde, plezier en voldoening zijn, én tevens een bron van stress, frustratie of verdriet. Het kan voorkomen dat je vastloopt in ruzies en niet-effectieve communicatie. Of dat er sprake is (geweest) van een affaire. Of je merkt dat je gevoel voor je partner is afgenomen. Misschien zijn er grote verschillen in thema’s als financiën, intimiteit of de manier waarop je je kinderen wilt opvoeden. Blijf niet zitten met relatieproblemen, maar geef relatietherapie een kans. Er valt vaak veel te verbeteren. Onze relatietherapeuten helpen je daar graag bij.

Lees hoe wij te werk gaan

Kan ik relatietherapie ook online doen?

Ja, dat kan. Nu we door de coronacrisis zoveel mogelijk thuis blijven is er vraag naar online relatietherapie ontstaan. Onze praktijk is gewoon open, we houden 1,5 meter afstand en maken alles goed schoon. Daarnaast hebben een goede beeldverbinding opgezet, zodat je gemakkelijk vanuit huis relatietherapie kunt doen. Je hebt alleen een computer (tablet) en goede internetverbinding nodig. Wij zorgen voor de rest.

Klik hier voor meer info

Kan ik een vergoeding krijgen voor relatietherapie?

Bij verschillende relatietherapeuten van StressWise krijg je mogelijk een vergoeding voor relatietherapie. Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je een aanzienlijke kans op vergoeding. Bij online relatietherapie krijg je altijd een vergoeding. Informeer bij onze Servicedesk of volg de link hieronder. Je krijgt bij StressWise sowieso een gratis kennismaking, geheel vrijblijvend. In die kennismaking wordt duidelijk wat onze relatietherapeut voor je kan betekenen.

Bekijk tarieven en vergoedingen

Hulp nodig?
Kies je locatie