Huur onze trainingsruimte, workshop of vergaderruimte in Amsterdam centrum nabij de Nieuwmarkt

Huur onze trainingsruimte, workshop of vergaderruimte in Amsterdam centrum nabij de Nieuwmarkt en Centraal Station

Trainingsruimte, workshopruimte of vergaderruimte huren in Amsterdam centrum, nabij CS

StressWise heeft verschillende trainingsruimtes, workshopruimtes en vergaderruimtes te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Goed voor milieu en klimaat. Daarom bieden wij onze trainingsruimte in het centrum van Amsterdam te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben en moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.


Een trainingsruimte huren in het centrum van Amsterdam, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze trainingsruimte in Amsterdam Centrum nabij het Centraal Station huren voor je training, workshop, presentatie, creatieve sessie of voor een overleg of een vergadering. Onze trainingsruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over, whiteboard, beamer, tafels en stoelen, yogamatten, kussens en dekens. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor deze trainingsruimte kosteloos verplaatsen en annuleren tot 2 maanden van tevoren. De trainingsruimte is met 70 m2 geschikt voor een groep tot maximaal 25 deelnemers voor je training of workshop.

Bekijk hier de tarieven


De gave trainingsruimte van StressWise Amsterdam centrum huren

Onze lichte en ruime trainingsruimte in Amsterdam centrum kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor je presentatie, lezing of creatieve sessie met een groep mensen. De trainingsruimte meet 70 m2 en is geschikt voor maximaal 25 deelnemers aan je training of workshop. De keuken is voorzien van alle materialen en een koelkast. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De trainingsruimte is gelegen op de derde verdieping in een monumentaal grachtenpand aan de Recht Boomssloot, nabij de Nieuwmarkt. Het is 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station.

Huur deze trainingsruimte


Huurtarieven trainingsruimte Amsterdam centrum

Vraag naar de beschikbaarheid van onze trainingsruimte voor jouw training, lesdag of evenement, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur
Ochtend (08:00 – 13:00) 200
Middag (13:00 – 18:00) 200
Avond (18:00 – 22:00) 200
Hele dag (tot 18:00) 400

 

Boek nu

Bekijk ook eens onze coachruimte in Amsterdam.

Contact

Boek een ruimte of ontvang meer informatie.

Hulp nodig?
Kies je locatie