Coachruimte, praktijkruimte, spreekkamer, vergaderruimte huren in Eindhoven

Je kunt onze gave coachruimte of spreekkamer in Eindhoven nu ook huren


Coachruimte, praktijkruimte of spreekkamer huren in Eindhoven

StressWise heeft verschillende coachruimtes, praktijkruimtes en spreekkamers te huur verspreid in heel Nederland. Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Daarom bieden wij onze coachruimte nabij het centrum van Eindhoven te huur aan. Flexibel en tegen een gunstig tarief. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben en moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Bekijk ook onze trainingsruimte

 


Een coachruimte huren in Eindhoven, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze coachruimte in Eindhoven huren voor je coaching of therapie sessie, workshop, overleg, creatieve sessie, het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. Onze coachruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over en een whiteboard. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor deze coachruimte kosteloos verplaatsen en annuleren tot 48 uur voor aanvang. De coachruimte meet 60 m2.

Bekijk hier onze tarieven


De gave coachruimte van StressWise Eindhoven huren

Onze rustige en ruime coachruimte in Eindhoven kan tevens gebruikt worden als praktijkruimte, workshopruimte of als ruimte voor het ontvangen van klanten of als flexwerkplek. Je kunt gebruik maken van de compleet ingerichte keuken met afwasmachine. De coachruimte is gelegen op de bovenste verdieping van De Pastorie, een monumentaal pand aan de Hoogstraat in Eindhoven. Aan de achterzijde is een parkachtige tuin met fraaie vijver waar je kunt wandelen (zie foto). Koffie en thee zijn gratis beschikbaar.

Huur deze coachruimte

10

“De groep was erg fijn en divers. We hebben van elkaars ervaringen geleerd. Sijmen begeleide de trainingen erg prettig en rustig. Ik heb veel geleerd over mindfulness en hoe ik dit kan toepassen. Bedank!”

9

“Wij hadden al wat (slechte) therapie-ervaringen dus we waren een beetje afwachtend toen we voor het eerst bij Mariëtte kwamen. Die twijfels waren echter snel verdwenen. Mariëtte is een prettige therapeute die haar afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Ze is absoluut niet zweverig, integendeel: ze weet snel door te dringen tot de kern van de problemen. Bovendien prikkelde ze ons voortdurend om anders te kijken naar ons eigen gedrag. Mariëtte heeft ons in een aantal sessies geholpen om beter met elkaar te communiceren. Met haar tips en adviezen kunnen we samen weer vooruit.”

10

“Mijn relatie stond op de brink van de afgrond toen ik begon, maar is nu weer dusdanig hersteld dat er volledige liefde tussen ons is. Als beide personen er open minded in gaan en bereid zijn aan zichzelf te werken, dan is deze therapie zeker de moeite waard om goede handvaten te geven tot herstel!”

10

“We zijn erg blij met de gesprekken! Het heeft ons geholpen in onze relatie. Ilse is zeker aan te raden.”

10

“Jeroen heeft mij doormiddel van ACT geholpen met inzicht krijgen in mijn denken. Door goed aan te sluiten bij waar ik behoefte aan had heb ik de gesprekken als zeer positief ervaren.”

10

“Mariëtte heeft me erg goed geholpen bij het (her)zien van opvattingen over mijn identiteit; hoge verwachtingen; "success" en belangrijkste waarden. ACT therapie biedt een heldere aanpak met concreet resultaat. Daarnaast heeft Mariëtte een fijne, open en empathische persoonlijkheid. Kortom; aanrader.”

10

“Het waren 8 intensieve sessies waar de resultaten al heel snel merkbaar waren. De scherpe kantjes verdwenen al snel en mijn zin om activiteiten te ondernemen kwam terug. Ik ben bijzonder blij met de wisselwerking tussen de therapeut en mij. Veel vernieuwende inzichten ben ik rijker geworden, en, voor mij heel belangrijk, de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van mindfulness werd niet vergeten. Ik ben dan ook naar huis gegaan met een boekenlijst van haar om mijn nieuwsgierigheid naar het vakgebied te bevredigen. Ik ben zeer blij met de oefeningen die ik elke dag trouw doe. Ze zijn een opstartpunt voor mijn dagen geworden”

10

“Heb het gevoel dat zowel therapeut Sylvia als ikzelf op een hele fijne en open manier doelgericht hebben samengewerkt, zonder gevoelige punten te omzeilen. Het voelde echt als maatwerk, waardoor zeer veel is bereikt en ik met een roadmap voor jaren weet wat me verder te doen staat. ACT is voor mij een grote eye opener gebleken naar oplossingsrichtingen... Voel nu veel meer ruimte, rust en perspectief, hartelijk dank!”

9

“Bij aanmelden gelijk reactie van stressWise en binnen 2 weken kennismaking en start online training 1x per week met Bree, wat ik als een hele prettige samenwerking heb ervaren door het aanbieden van de juiste trainingen, info + filmpjes ter ondersteuning van de theorie en betrokken houding . In vijf sessies heb ik geleerd om controle te krijgen over mijn gedachten door piekertijd te beperken, aandacht op afstand en aandachtstrainingen te doen, keuze te maken om wel of niet in de gedachtentrein te stappen en de focus te verplaatsen buiten mezelf. Voor mij resulteert dit in verbetering van stemming, slaap, energie en levenslust. Als ik kon kiezen uit face to face therapie of online, had ik face to face gekozen, maar MCT training online was toch helemaal oké !!”


Ervaringen, reviews voor StressWise psychologen en relatietherapie

Huurtarieven coachruimte Eindhoven

Vraag naar de beschikbaarheid van onze coachruimte voor jouw coaching of therapiesessie, overleg of representatieve ontvangst, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen een werkdag een persoonlijke reactie.

Per uur € 35,00
Ochtend (08:00 – 13:00) € 105,00
Middag (13:00 – 18:00) € 105,00
Avond (18:00 – 22:00) € 125,00
Dag (tot 18:00) € 200,00

Door onze coachruimte in Eindhoven te huren draag je bij aan onze missie: mensen te ondersteunen bij het proces om zichzelf te kunnen en mogen zijn.

Nu boeken

Bekijk ook eens onze trainingsruimte in Eindhoven

Contact

Wil je een ruimte boeken of meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie