Trainingsruimte, workshop-, presentatie- of vergaderruimte huren in Hilversum 't Gooi

Je kunt onze trainingsruimte in Hilversum 't Gooi huren


Het hoofdkantoor van StressWise in Hilversum, tevens leslocatie van StressWise Academy wordt ook verhuurd

Trainingsruimte, workshopruimte of vergaderruimte huren in Hilversum

StressWise heeft een mooie trainingsruimte van 60m2 beschikbaar voor verhuur in onze mooie villa aan de ‘s-Gravelandseweg 65 te Hilversum, nabij het centrum van Hilversum. Deze trainingsruimte is dus ook uitstekend te gebruiken als workshopruimte of vergaderruimte. We gebruiken de ruimte als lesruimte voor onze opleidingen en als trainingsruimte voor onze trainingen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. We vinden het prettig als onze bedrijfsruimtes goed worden benut. Goed voor milieu en klimaat. Daarom bieden wij onze trainingsruimte nabij het centrum van Hilversum graag te huur aan. Flexibel en tegen een relatief laag tarief.

Boek nu


Heb je een trainingsruimte of workshopruimte nodig?

Een trainingsruimte huren in Hilversum, onder gunstige voorwaarden

Je kunt onze trainingsruimte in Hilversum huren voor je training, workshop, presentatie, creatieve sessie of voor een overleg of een vergadering. Onze trainingsruimte beschikt over alle benodigde materialen, zoals een flip-over, whiteboard, beamer, tafels en stoelen, yogamatten, kussens en dekens. Wifi, koffie en thee zijn tevens inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor deze trainingsruimte kosteloos verplaatsen en annuleren tot 1 maand van tevoren. De trainingsruimte is met 60 m2 uitstekend te gebruiken door 8 tot 24 deelnemers aan je training of workshop.

Boek nu

 


Trainingsruimte in centrum Hilversum huren met gratis parkeergelegenheid

Bij onze trainingsruimte in Hilversum ‘t Gooi kun je ook parkeren

Onze lichte en ruime trainingsruimte in Hilversum ‘t Gooi kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor je presentatie, lezing of creatieve sessie met een groep mensen. De trainingsruimte meet ruim 60 m2 en is geschikt voor 8 tot 20 deelnemers aan je training of workshop. De keuken is voorzien van alle materialen en een koelkast. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De trainingsruimte is gelegen op de begane grond in een monumentale villa aan de ‘s-Gravelandsweg in Hilversum. Vlakbij het centrum. Onze villa beschikt over 5 parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren op ons eigen terrein (afhankelijk van beschikbaarheid). De villa is gelegen in een betaald parkeren zone met een relatief laag dagtarief.

Boek nu

 


Trainingsruimte in Hilversum centrum huren met alle voorzieningen

Huurtarieven trainingsruimte Hilversum

Vraag naar de beschikbaarheid van onze trainingsruimte voor jouw training, workshop of evenement, of vraag om meer informatie. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier en je krijgt van ons binnen enkele werkdagen een persoonlijke reactie.

Per uur € 35,00
Ochtend (08:00 – 13:00) € 105,00
Middag (13:00 – 18:00) € 105,00
Avond (18:00 – 22:00) € 125,00
Hele dag (tot 18:00) € 200,00

 

Boek nu

Contact

Boek een ruimte of ontvang meer informatie.

Hulp nodig?
Kies je locatie