Trainingsruimte, praktijkruimte of coachruimte in Hilversum huren?

Wij bieden onze trainingsruimtes en spreekkamers in Hilversum te huur aan


Het hoofdkantoor van StressWise in Hilversum, tevens leslocatie van StressWise Academy wordt ook verhuurd

Trainingsruimte, praktijkruimte of coachruimte huren in onze villa in Hilversum centrum

StressWise heeft trainingsruimtes, praktijkruimtes, coachruimtes en spreekkamers te huur in Hilversum. Huur bij ons een bedrijfsruimte voor je training, workshop, coaching, creatieve sessie of voor overleg of een vergadering in Hilversum. Onze ruimtes beschikken over alle materialen, zoals een flip-over of een beamer en natuurlijk wifi. Koffie en thee zijn inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor onze trainingsruimtes in Hilversum kosteloos verplaatsen. Flexibel.

Bekijk de trainingsruimte


DtressWise verhuurt trainingsruimtes en coachruimtes in Hilversum

Een ruimte huren per dag of dagdeel in Hilversum voor je training of opleiding

Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Daarom bieden wij onze trainings- en coachruimtes te huur aan. Door gezamenlijk gebruik van onze trainingsruimte doen we samen met jou iets goeds voor het milieu.

Bekijk de trainingsruimte


Trainingsruimte in centrum Hilversum huren met gratis parkeergelegenheid

Vul het formulier onderaan deze pagina in als je een trainingsruimte wilt huren in Hilversum

Op dit moment verhuren we exclusief trainingsruimtes en coachruimtes of spreekkamers in Hilversum. Je kunt hieronder klikken op de link. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina van de betreffende trainingsruimte. Daar vind je vervolgens alle informatie en kun je de ruimte reserveren voor je training, workshop, coaching, overleg of vergadering.

Bekijk de trainingsruimte


Heb je een trainingsruimte of workshopruimte nodig?

Onze trainingsruimte in Hilversum centrum huren

Onze trainingsruimte in Hilversum kan tevens gebruikt worden als groepsruimte, vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor overleg met een groep mensen. De trainingsruimte meet 60 m2 en is dus geschikt voor 8 tot 24 deelnemers aan je training of workshop. In de ruimte bevindt zich een luxe keuken met afwasmachine. Een ruime en rustige ruimte aan de rand van de binnenstad. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de ‘s-Gravelandseweg te Hilversum. De villa (en de trainingsruimte) is pas gerenoveerd; het is een mooi visitekaartje voor je deelnemers aan je workshop of training. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar.

Bekijk de trainingsruimte

Hulp nodig?
Kies je locatie