Trainingsruimte, coachruimte of spreekkamer huren? Gemakkelijk bij StressWise

Wij bieden onze trainingsruimtes, coachruimtes en spreekkamers in Groningen en Hilversum ook aan voor verhuur


Het hoofdkantoor van StressWise en MindfulnessFabriek in Hilversum, tevens leslocatie van StressWise Academy

Trainingsruimte, coachruimte of spreekkamer huren in Groningen of Hilversum. Op de foto: onze kantoorvilla in Hilversum.

StressWise heeft trainingsruimtes, coachruimtes en spreekkamers te huur in Groningen en Hilversum. Op onze andere locaties is dit nu niet mogelijk. Mocht je elders in Nederland een coachruimte, spreekkamer of trainingsruimte willen huren, dan verzoeken wij je vriendelijk om ons niet te bellen. Je kunt op dit moment dus alleen in Groningen en Hilversum bij ons een ruimte huren voor je training, workshop, coaching, creatieve sessie of voor overleg of een vergadering. Onze ruimtes beschikken over alle materialen, zoals een flip-over of een beamer en natuurlijk wifi. Koffie en thee is inbegrepen bij de huurprijs. Je kunt een reservering voor onze trainingsruimtes kosteloos verplaatsen en tot 24 uur van tevoren annuleren.

Bekijk de mogelijkheden in Hilversum


Een ruimte huren per uur of dagdeel in Groningen of Hilversum waarmee je tevens anderen helpt. Op de foto: coachruimte in Groningen.

Wij gebruiken onze bedrijfsruimte het liefst zo optimaal mogelijk. We vinden het prettig om te weten dat onze ruimtes goed worden benut. Daarom bieden wij onze trainings- en coachruimtes te huur aan. Het geld dat we hiermee ophalen zetten we in voor ons StressWise Fonds, waarmee we cliënten ondersteunen die onze hulp nodig hebben, maar moeite hebben om onze dienstverlening te betalen. Zo doen we samen met jou iets goeds voor het milieu en voor de mensen om ons heen.

Bekijk de mogelijkheden in Groningen


StressWise Relatietherapie bij relatietherapeuten in heel Nederland

Vul het formulier onderaan deze pagina in als je een ruimte wilt huren in Groningen of Hilversum.

Op dit moment verhuren we alleen coachruimtes en trainingsruimtes in Groningen en Hilversum. Je kunt hieronder klikken op de link bij een van de vier huidige opties: coachruimte Groningen, trainingsruimte Groningen, coachruimte Hilversum en trainingsruimte Hilversum. Je wordt dan doorgestuurd naar de pagina van de betreffende trainings- of coachruimte. Daar vind je vervolgens alle informatie en kun je de ruimte reserveren voor je training, workshop, coaching, overleg of vergadering.

Hulp bij slaapproblemen
10

“De groep was erg fijn en divers. We hebben van elkaars ervaringen geleerd. Sijmen begeleide de trainingen erg prettig en rustig. Ik heb veel geleerd over mindfulness en hoe ik dit kan toepassen. Bedank!”

9

“Wij hadden al wat (slechte) therapie-ervaringen dus we waren een beetje afwachtend toen we voor het eerst bij Mariëtte kwamen. Die twijfels waren echter snel verdwenen. Mariëtte is een prettige therapeute die haar afspraken nakomt en zegt waar het op staat. Ze is absoluut niet zweverig, integendeel: ze weet snel door te dringen tot de kern van de problemen. Bovendien prikkelde ze ons voortdurend om anders te kijken naar ons eigen gedrag. Mariëtte heeft ons in een aantal sessies geholpen om beter met elkaar te communiceren. Met haar tips en adviezen kunnen we samen weer vooruit.”

10

“Mijn relatie stond op de brink van de afgrond toen ik begon, maar is nu weer dusdanig hersteld dat er volledige liefde tussen ons is. Als beide personen er open minded in gaan en bereid zijn aan zichzelf te werken, dan is deze therapie zeker de moeite waard om goede handvaten te geven tot herstel!”

10

“We zijn erg blij met de gesprekken! Het heeft ons geholpen in onze relatie. Ilse is zeker aan te raden.”

10

“Jeroen heeft mij doormiddel van ACT geholpen met inzicht krijgen in mijn denken. Door goed aan te sluiten bij waar ik behoefte aan had heb ik de gesprekken als zeer positief ervaren.”

10

“Mariëtte heeft me erg goed geholpen bij het (her)zien van opvattingen over mijn identiteit; hoge verwachtingen; "success" en belangrijkste waarden. ACT therapie biedt een heldere aanpak met concreet resultaat. Daarnaast heeft Mariëtte een fijne, open en empathische persoonlijkheid. Kortom; aanrader.”

10

“Het waren 8 intensieve sessies waar de resultaten al heel snel merkbaar waren. De scherpe kantjes verdwenen al snel en mijn zin om activiteiten te ondernemen kwam terug. Ik ben bijzonder blij met de wisselwerking tussen de therapeut en mij. Veel vernieuwende inzichten ben ik rijker geworden, en, voor mij heel belangrijk, de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van mindfulness werd niet vergeten. Ik ben dan ook naar huis gegaan met een boekenlijst van haar om mijn nieuwsgierigheid naar het vakgebied te bevredigen. Ik ben zeer blij met de oefeningen die ik elke dag trouw doe. Ze zijn een opstartpunt voor mijn dagen geworden”

10

“Heb het gevoel dat zowel therapeut Sylvia als ikzelf op een hele fijne en open manier doelgericht hebben samengewerkt, zonder gevoelige punten te omzeilen. Het voelde echt als maatwerk, waardoor zeer veel is bereikt en ik met een roadmap voor jaren weet wat me verder te doen staat. ACT is voor mij een grote eye opener gebleken naar oplossingsrichtingen... Voel nu veel meer ruimte, rust en perspectief, hartelijk dank!”

9

“Bij aanmelden gelijk reactie van stressWise en binnen 2 weken kennismaking en start online training 1x per week met Bree, wat ik als een hele prettige samenwerking heb ervaren door het aanbieden van de juiste trainingen, info + filmpjes ter ondersteuning van de theorie en betrokken houding . In vijf sessies heb ik geleerd om controle te krijgen over mijn gedachten door piekertijd te beperken, aandacht op afstand en aandachtstrainingen te doen, keuze te maken om wel of niet in de gedachtentrein te stappen en de focus te verplaatsen buiten mezelf. Voor mij resulteert dit in verbetering van stemming, slaap, energie en levenslust. Als ik kon kiezen uit face to face therapie of online, had ik face to face gekozen, maar MCT training online was toch helemaal oké !!”


Onze spreekkamer in Groningen Centrum huren.

Onze spreekkamer in Groningen kan gebruikt worden als praktijkruimte, coachruimte of gewoon als luxe werkplek voor flexwerken. Een rustige coach en werkruimte midden in de bruisende binnenstad. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de Sint Jansstraat, naast de Martinitoren met uitzicht op de Grote Markt. Een goede plek om zelfstandig te werken of om klanten of relaties te ontvangen. Gebruik van de luxe keuken met kookplaat en afwasmachine is inbegrepen. Koffie en thee zijn beschikbaar in de coachruimte. De minimale duur van een verhuuraanvraag is 4 uren. Annuleren of verzetten van de reservering kan kosteloos.

Bekijk de details van de spreekkamer in Groningen


Onze trainingsruimte in Groningen Centrum huren.

Onze trainingsruimte in Groningen kan tevens gebruikt worden als groepsruimte, vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor overleg met een groep mensen. De trainingsruimte meet 140 m2 en is dus geschikt voor 20+ deelnemers aan je training of workshop. In de ruimte bevindt zich een luxe keuken met kookplaat en afwasmachine. Een ruime en rustige ruimte midden in de bruisende binnenstad. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de Sint Jansstraat, naast de Martinitoren met uitzicht op de Grote Markt. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De minimale duur van een verhuuraanvraag is 4 uren. Annuleren of verzetten van de reservering is kosteloos.

Bekijk de details van de trainingsruimte in Groningen


Onze spreekkamer in Hilversum Centrum huren (foto nog niet beschikbaar).

Onze spreekkamer in Hilversum kan gebruikt worden als praktijkruimte, coachruimte of gewoon als luxe werkplek voor flexwerken. Een rustige coach en werkruimte midden in de bruisende binnenstad. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de ‘s-Gravelandseweg, net buiten de binnenstad. Een goede plek om zelfstandig te werken of om klanten of relaties te ontvangen. Gebruik van de luxe keuken met kookplaat en afwasmachine is inbegrepen. Koffie en thee zijn beschikbaar in de coachruimte. De minimale duur van een verhuuraanvraag is 4 uren. Annuleren of verzetten van de reservering kan kosteloos.

Bekijk de details van de spreekkamer in Hilversum


Onze trainingsruimte in Hilversum Centrum huren (foto nog niet beschikbaar).

Onze trainingsruimte in Hilversum kan tevens gebruikt worden als groepsruimte, vergaderruimte, workshopruimte of als ruimte voor overleg met een groep mensen. De trainingsruimte meet 60 m2 en is dus geschikt voor 10 tot 20 deelnemers aan je training of workshop. In de ruimte bevindt zich een luxe keuken met kookplaat en afwasmachine. Een ruime en rustige ruimte aan de rand van de buisende binnenstad. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de ‘s-Gravelandseweg. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. De minimale duur van een verhuuraanvraag is 4 uren. Annuleren of verzetten van de reservering is kosteloos.

Bekijk de details van de trainingsruimte in Hilversum

Contact

Vul je gegevens in voor meer informatie. We nemen spoedig contact met je op.

Hulp nodig?
Kies je locatie