99% beveelt ons aan
Hulp bij slaapproblemen en slapeloze nachten

EEN EINDE AAN SLAPELOZE NACHTEN EN WEER EEN ENERGIEK LEVEN KUNNEN LEIDEN

De cursus bestaat uit acht sessies waarin je stap voor stap de behoeften van je lichaam leert te (her)kennen en je bewust te worden van gedachten, ervaringen en gevoelens die invloed hebben op wat, en ook hóe je eet.

Wat is een slaapprobleem? 

Bij een slaapprobleem word je slaap verstoord door een onderliggende oorzaak, zoals stress, een druk leven of lawaai in je omgeving. Wanneer een langdurige verstoorde slaap een gewoonte voor je is geworden, kan het slapen gaan leiden tot frustraties en dat het niet meer lukt. Door een langdurig slaaptekort kan je ook problemen krijgen met je dagelijks functioneren. Zo kan je last hebben van vermoeidheid, een suf gevoel, concentratieproblemen en prikkelbaarheid. Met behulp van StressWise kun je anders leren omgaan met slaapproblemen en slapeloosheid. Wil je meer weten over wat StressWise voor je kan betekenen, neem dan contact met ons op. 

Neem direct contact op


Een online cursus en stappenplan voor afvallen zonder dieet.

Wat zijn de symptomen van slaapproblemen? 

Slapeloosheid kan je herkennen door symptomen zoals:

  • Slecht inslapen;
  • ’s Nachts vaak wakker worden (licht slapen/niet goed doorslapen);
  • Vroeg wakker worden;
  • Onvoldoende verkwikkende slaap.

 

Slaapproblemen kunnen zorgen voor de volgende klachten:

  • Vermoeidheid;
  • Concentratieproblemen;
  • Geheugenproblemen;
  • Lusteloosheid;
  • Prikkelbaarheid;
  • Een suf gevoel hebben.

Hulp van StressWise bij slaapproblemen en slapeloosheid

Een ieder heeft wel eens moeite met het inslapen, ervaart zo nu en dan een onrustige nacht of wordt wel is vermoeid wakker. Als dit enkele keren gebeurt, dan kan je dat nog niet benoemen als slaapprobleem. Wanneer dit aan blijft houden en er sprake is van langdurig slaaptekort, dan is het essentieel om hulp te zoeken. Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk om je dagelijks leven in goede orde te kunnen leiden. De coaches van StressWise helpen je graag om anders om te leren gaan met slaapproblemen en slapeloosheid. Er wordt gebruik gemaakt van een  integrale aanpak met de onderdelen leefstijl en ontspanning en omgaan met slaap-ondermijnende gedachten. Zoek tijdig hulp om te voorkomen dat je slaapproblemen verergeren en zodat je meer uit het dagelijks leven kan halen!

Neem direct contact op

Het ‘beter slapen’-plan voor hulp bij slaapproblemen

Je kunt je direct aanmelden voor de online cursus Beter slapen  via onze website. Mocht je vragen hebben over de cursus, neem dan contact op met onze Servicedesk. Lody, Lisette en Karin kunnen al je vragen beantwoorden.

1.   Ga naar https://stresswise.nl/hulp-bij-slaapproblemen/ ;
2.   Scrol naar beneden naar de agenda;
3.   Meld je direct aan via de agenda;
4.   Of neem contact op met onze Servicedesk als je vragen hebt,  Lody, Lisette of Karin beantwoordt ze graag.

Neem contact met ons op


Met de begeleid afvallen cursus van StressWise

Meld je nu aan voor de online Beter slapen cursus bij StressWise

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je nu aan voor de Beter slapen cursus van StressWise en geef een positieve draai aan je leven. De cursus bestaat uit acht sessies waarin je stap voor stap leert om te gaan met je slaapproblemen en je levensstijl daarop leert aan te passen. Als je je slaapgewoonten verbeterd, kun je weer energieker de dagen door komen en meer uit je leven halen! Ga naar de agenda van de beter slapen pagina en meld je aan.

Meld je aan voor de cursus Beter slapen


We werken in de opleiding Psychosociale Basiskennis met enkele gezaghebbende standaardwerken op het gebied van psychologie, anatomie en psychopathologie.

Wat als je niks doet aan je langdurige slaaptekort? 

Wanneer je geen verandering aanbrengt in je levensstijl om je slaapproblemen aan te pakken, is de kans groot dat ze een groot effect hebben op je dagelijks leven. Zo ben je steeds vaker vermoeid, je kan je moeilijk concentreren op waar je mee bezig bent, onthoud dingen minder goed en je emoties worden er door beïnvloed. Zo kan je sneller prikkelbaar zijn of je lusteloos voelen. Laat het niet zo ver komen en schakel de hulp in van de coaches van StressWise. Zij kunnen jou helpen om je nachtrust weer terug te krijgen. Twijfel je nog? Neem gerust contact op met onze Servicedesk, het is geheel vrijblijvend. 

Neem contact met ons op

Na de eerste lesdag PSBK ga je thuis aan de slag met de voorbereiding van de tweede lesdag.

Kom in beweging, verander je gewoontes voorgoed en breng je energie terug in je dagelijks leven

Wil je niet langer slapeloze nachten hebben? Wil je beter en energieker functioneren in je dagelijks leven? Neem dan nu het heft in eigen handen! Leer hoe je om kan gaan met je slaapproblemen en verander je levensstijl. 

Kom in beweging

Een depressie is een voortdurend aanwezige sombere stemming. Je stemming heeft (grote) invloed op je gedachten, je gevoelens en op hoe je je gedraagt.

OPWEG NAAR EEN ENERGIEK LEVEN EN EEN GOEDE NACHTRUST 

Contact

Neem contact op met onze servicedesk om je aan te melden of te overleggen wat StressWise voor je kan doen.

 

Hulp nodig?
Kies je locatie