StressWise verzorgt mindfulness bedrijfstrainingen die de weerbaarheid, de veerkracht en het ‘geluk’ van managers en werknemers in het bedrijfsleven vergroten. Door onze landelijke dekking met ruim 30 locaties, van Groningen tot Maastricht, zijn wij in staat snel de juiste mensen op de juiste plek in te zetten om aan de behoefte van uw bedrijf of organisatie te voldoen. Wij bedienen met veel plezier zowel kleine bedrijven tot tien werknemers als grote organisaties met honderden arbeidskrachten.

StressWise heeft verschillende programma’s ontwikkeld om ziekteverzuim onder uw personeel te verminderen en om aan de behoefte tot persoonlijke ontwikkeling tegemoet te komen. Een goede sfeer, leuk contact met collega’s, autonomie ervaren in het werk en goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn essentieel voor het geluk van werknemers. Open communicatie (flexibiliteit) en zelfzorg (vitaliteit) zijn dan ook de grondslag van onze programma’s, opgebouwd volgens de nieuwste inzichten in de derde generatie gedragstherapie, zoals mindfulness, positieve psychologie en ACT (Acceptance & Commitment Therapie/Training).

Informatie voor werkgevers: lees meer over gezondheid op uw werkvloer

De menselijke factor staat bij StressWise altijd voorop. Al onze trainers, coaches en psychologen werken vanuit de vijf kernwaarden van StressWise: betekenis geven, in verbinding staan, kwetsbaar mogen zijn, compassievol leven en werken, en in ontwikkeling blijven. Door deze kernwaarden uit te dragen en te delen zijn onze klanten verzekerd van hoog gekwalificeerde professionals die hun werk met overgave doen. En dat werkt aanstekelijk! Wij kunnen u met overtuiging de belofte doen dat wij u ontzorgen door stress en spanningen (bij de mensen) in uw organisatie te verminderen als u ons daartoe de ruimte geeft, en tevens bij te dragen aan het persoonlijke geluk van uw mensen.

Wij nodigen u van harte uit om een waardevolle relatie met ons aan te gaan waarbij echt zorg wordt gedragen voor de mensen in uw organisatie. En die dus veel meer oplevert dan alleen economische winst. We vergeten wel eens dat het ook ‘in business’ om mensen draait, net als in onze samenleving. Een organisatie is in de basis immers een (kleine of grote) groep mensen die zich met elkaar verbinden om een vaak prachtige doelstelling te verwerkelijken. En dat kan alleen met gemotiveerde en gelukkige werknemers. StressWise in Bedrijf draagt daar met liefde aan bij.

Harrie Kolsteeg, Arjen Hartsema, Guido Wüner Wewengkang & Peter Jan Kooijenga
Directie afd. StressWise in Bedrijf

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.