In-company trainingen, workshops & individuele trajecten
StressWise in Bedrijf
Vergroten van weerbaarheid en veerkracht onder managers & werknemers

StressWise verzorgt mindfulness bedrijfstrainingen die de weerbaarheid, de veerkracht en het ‘geluk’ van managers en werknemers in het bedrijfsleven vergroten. Door onze landelijke dekking met ruim 30 locaties, van Groningen tot Maastricht, zijn wij in staat snel de juiste mensen op de juiste plek in te zetten om aan de behoefte van uw bedrijf of organisatie te voldoen. Wij bedienen met veel plezier zowel kleine bedrijven tot tien werknemers als grote organisaties met honderden arbeidskrachten.

StressWise heeft verschillende programma’s ontwikkeld om ziekteverzuim onder uw personeel te verminderen en om aan de behoefte tot persoonlijke ontwikkeling tegemoet te komen. Een goede sfeer, leuk contact met collega’s, autonomie ervaren in het werk en goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn essentieel voor het geluk van werknemers. Open communicatie (flexibiliteit) en zelfzorg (vitaliteit) zijn dan ook de grondslag van onze programma’s, opgebouwd volgens de nieuwste inzichten in de derde generatie gedragstherapie, zoals mindfulness, positieve psychologie en ACT (Acceptance & Commitment Therapie/Training).

Informatie voor werkgevers: lees meer over gezondheid op uw werkvloer

Wij nodigen u van harte uit om een waardevolle relatie met ons aan te gaan waarbij echt zorg wordt gedragen voor de mensen in uw organisatie. En die dus veel meer oplevert dan alleen economische winst. We vergeten wel eens dat het ook ‘in business’ om mensen draait, net als in onze samenleving. Een organisatie is in de basis immers een (kleine of grote) groep mensen die zich met elkaar verbinden om een vaak prachtige doelstelling te verwerkelijken. En dat kan alleen met gemotiveerde en gelukkige werknemers. StressWise in Bedrijf draagt daar met liefde aan bij.

Waarmee kunnen we je helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Kennismaken met een therapeut
  • Telefonische intake plannen
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie