Incompany trainingen, workshops en individuele trajecten | Maatwerk in ACT en mindfulness
StressWise® in Organisaties

Ervaringen, reviews voor StressWise psychologen en relatietherapie

Workshops, trainingen, coaching en therapie

StressWise verzorgt op mindfulness gebaseerde bedrijfstrainingen en workshops die de weerbaarheid, de veerkracht en het ‘geluk’ van managers en werknemers in het bedrijfsleven vergroten. Onze trainingen, workshops en maatwerk-trajecten zijn wetenschappelijk onderbouwd. Van de originele MBSR mindfulnesstraining, tot de workshop ‘werkgeluk, van individuele coachingstrajecten bij overspannenheid en burn-out tot therapeutische interventies bij persoonlijke mentale problematiek. Door onze landelijke dekking met ruim 30 locaties – van Groningen tot Maastricht – zijn wij in staat snel de juiste mensen op de juiste plek in te zetten om aan de behoefte van uw bedrijf of organisatie te voldoen. Wij bedienen met veel plezier zowel kleine bedrijven tot tien werknemers als grote organisaties met honderden arbeidskrachten.

Bekijk hier onze workshops


Wetenschappelijk onderbouwde programma’s én maatwerk

StressWise heeft verschillende programma’s ontwikkeld om ziekteverzuim onder uw personeel te verminderen en om aan de behoefte tot persoonlijke ontwikkeling tegemoet te komen. Een goede sfeer, leuk contact met collega’s, autonomie ervaren in het werk en goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn essentieel voor het geluk van werknemers. Open communicatie (flexibiliteit) en zelfzorg (vitaliteit) zijn dan ook de grondslag van onze programma’s, opgebouwd volgens de nieuwste inzichten in de derde generatie gedragstherapie, zoals mindfulness, positieve psychologie en ACT (Acceptance & Commitment Therapy/Training). Onze mensen gaan graag met u in gesprek over de bedrijfscultuur in uw organisatie en de werkdruk die uw werknemers ervaren, om te onderzoeken wat nodig is en om in overleg met u tot een helder advies te komen.

Informatie voor werkgevers: lees meer over gezondheid op uw werkvloer


Harrie Kolsteeg, Executive coach Hilversum

Wij gaan voor een (h)echte relatie

Wij nodigen u van harte uit om een waardevolle relatie met ons aan te gaan waarbij zorg wordt gedragen voor de mensen in uw organisatie. Een relatie die méér oplevert dan alleen economische winst. We vergeten wel eens dat het ook in organisaties om mensen draait, net als in onze samenleving. Een organisatie is in de basis immers een groep mensen die zich met elkaar verbindt om samen te werken aan gedeelde doelen. En dat kan alleen met gemotiveerde en gelukkige werknemers. StressWise In organisaties draagt daar met liefde aan bij.

Harrie Kolsteeg

ceo StressWise Nederland

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een psycholoog of coach
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding StressWise Fonds
  • 088 20 32 610
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie