99% beveelt ons aan
Tarieven, vergoedingen en subsidie (STAP-budget)

Bekijk hier de tarieven voor particulieren


Tarieven training + coaching

Tijdens onze training + coachingstrajecten volg je eerst een (online-) groepstraining om vervolgens af te sluiten met vier individuele sessies met een persoonlijke coach. Wij bieden momenteel de volgende vijf training + coachingstrajecten aan:

 • Verminder je stress 895
 • Vergroot je zelfvertrouwen 895
 • Stop met piekeren 895
 • Krijg grip op perfectionisme 895
 • Leer omgaan met faalangst 895

Al deze trainingen zijn kosteloos te volgen via het STAP-budget. Als je werkgever betaalt, zijn bovenstaande bedragen exclusief BTW. Benieuwd naar één van deze trainingen? Lees hier verder.


StressWise geeft in het hele land en online mindfulness MBSR plus training, gratis met STAP-budget

Tarieven mindfulness training

De gemeenschappelijke basis van onze trainingen is de wetenschappelijk bewezen methode MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction. Wij bieden mindfulness aan in de volgende vijf vormen:

 • Mindfulness MBSR (basis) 495, vergoeding via zorgverzekering
 • MBSR Plus (incl. 6 MindClasses) 995, kosteloos met STAP-budget
 • MBSR Pro (incl. MasterClass) 995, kosteloos met STAP-budget
 • MBSR & Coaching 950, kosteloos met STAP-budget

Meer weten over het STAP-budget? Klik hier. Als je werkgever betaalt, zijn bovenstaande bedragen exclusief BTW. Benieuwd naar één van deze trainingen? Lees hier verder.


De relatietherapeut heeft ons inzicht gegeven in onze communicatie en hoe we met elkaar omgaan en de patronen waarin we zaten. Dat was erg leerzaam. Wij zijn een dankbaar stel!

Tarieven therapie

Je kunt meestal direct (dus zonder wachtlijst) terecht en je privacy is maximaal gewaarborgd, want wij houden geen patiëntendossier bij. Pak mentale problemen voortvarend aan en meld je aan voor therapie.

 • Kortdurende therapie, variabele uurtarieven
 • Relatietherapie, variabele uurtarieven
 • Stop met piekerentherapie 95

Tip: laat als het kan je werkgever (mee)betalen aan jouw mentale gezondheid en welzijn. Laat het ons weten, dan helpen wij je bij je aanvraag voor je werkgever.

* Voor kortdurende therapie kom je mogelijk in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding via het aanvullend pakket van je zorgverzekering.

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 3 juli.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

8

“De site van stresswise oogt professioneel en liet zien waar ik naar op zoek was! De communicatie van dit bedrijf liep echter niet heel vlot, ik moest aardig vaak achter hen aanzitten en ik kreeg steeds verkeerde of onvolledige informatie per mail. Gelukkig werd ik na een aantal weken heen en weer mailen toch geplaatst bij Henriëtte Rutten. Een top therapeut gevestigd in hartje Rotterdam. Hier leerde ik beter omgaan met stressvolle situaties. De vaardigheden van deze 8-daagse cursus neem je mee voor de rest van leven, gezien ze niet alleen op werk maar ook prive te gebruiken zijn. Uiteindelijk heb ik dus toch heel tevreden de sessies afgerond en ben ik blij dat ik voor stresswise heb gekozen!”

8

“De 8-weekse cursus heb ik heel positief ervaren. Vanaf de eerste minuut ben ik aangehaakt en niet meer afgehaakt. Oefeningen worden goed uitgelegd en het was heel prettig om te ervaren.”

8

“De cursus Mindfulness heeft me geleerd om met een heldere blik te kijken naar mezelf maar ook naar mijn omgeving. Nu maak ik meer tijd voor meditatie en de yoga oefeningen doe ik elke ochtend.”

8

“Ik ben mij bewuster geworden at ik er ook toe doen. Dat ik tijd voor mezelf moet vrij maken. En dat ik meer in het hier en nu moet leven. Het was voor mij een waardevolle cursus t.a.v. de locatie: De nieuwe ruimte is mooi, maar de temperatuur op de bovenverdieping is door het nog ontbreken van de verwarming niet ontspannen. De laatste cursus was de enige keer dat de temperatuur aangenaam was omdat de elektrische verwarming de heel dag had aangestaan. Ik begreep dat deze nieuwe locatie de enig is in de stad. Hoe moeten mensen die slechter te been zijn en de mindfullnesscursus willen doen boven komen?”

7

“Ik heb de sessies met Tanya altijd als fijn ervaren en het heeft mij geholpen in een lastige periode.”

7

“Aanrader!”

10

“Gwen zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Ik voelde me gehoor en gezien tijdens de cursus. Er is ruimte voor eigen inbreng. Ook het contact met de andere cursisten heb ik als prettig ervaren.”

10

“Vanaf de eerste sessie voelde ik me op mijn gemak, en in de maanden daarna heb ik van Claudia heel gericht hulp gekregen. Ze was heel begripvol en snapte duidelijk waar ik hulp bij zocht. Ik heb nu het idee dat ik door middel van dit traject zelf verder kan.”

10

“Na Stresswise geschreven te hebben, werd ik snel en efficiënt geholpen en in contact gebracht met persoon( zie hieronder) die meta- cognitieve en ACT therapie doet. Daar ben ik in 6 sessies op een uitstekende, betrokken, kundige manier geholpen om mijn specifieke ‘probleem’ op te lossen. De begeleidende tekst hielp ook zeker. Er was een luisterend oor, met begrip, kennis en ervaring. Ik ben enorm blij dat ik dit traject gevolgd heb en ben dankbaar dat ik nu in betere doen ben.”

Hulp nodig?
Kies je locatie