Gunstige tarieven, vergoedingsmogelijkheden, geen eigen risico
Tarieven StressWise

Vergoedingsmogelijkheden

De psychologen en therapeuten van StressWise worden mogelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het grote voordeel hiervan is dat je daardoor niet je eigen risico hoeft aan te spreken. Bij veel andere psychologen moet je eerst je eigen risico betalen, bij StressWise niet. Ook heb je meestal geen verwijzing van je huisarts nodig. Therapie, training of coaching bij StressWise wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Uurtarief therapie, training en coaching

Het standaard uurtarief voor therapie, training en coaching bij StressWise bedraagt €95. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot €65, waardoor je eigen bijdrage slechts €30 is. Een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze stress-specialisten is altijd vrijblijvend en gratis.

Voor direct advies of duidelijkheid over vergoedingsmogelijkheden kun je tijdens kantooruren met ons chatten of bellen. Of laat je gegevens achter op onze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Mindfulness training (MBSR) – altijd vergoeding

Jouw investering in een mindfulness groepstraining (MBSR) bedraagt €450,-, maar je betaalt maximaal €300,- zelf. Wellicht ben je gunstig verzekerd en vergoedt je zorgverzekeraar de training voor een groot deel. Onze servicedesk helpt je graag met het uitzoeken van je vergoedingsmogelijkheden. Wat jouw zorgverzekeraar vergoedt, kun je zelf uitzoeken op de website van Zorgwijzer.

Vergoedt je werkgever (een deel van) de training via bijvoorbeeld je persoonlijke opleidingsbudget? Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever. Wij hanteren een zakelijk tarief van €650.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je aanspraak maken op €150,- uit ons eigen fonds. Zo krijg je altijd een vergoeding.

Werkgever

Mocht je werkgever een traject voor je willen betalen, dan hanteren wij werkgeverstarieven:

  • groepsdeelname: €650
  • uurtarief individuele trajecten: € 125

Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de servicedesk. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever.

Relatietherapie

Als je samen met je partner in therapie (of training) gaat, duren de sessies wat langer doordat de beschikbare tijd verdeeld wordt onder jullie beiden. Een sessie relatietherapie duurt 1,5 uur. Het tarief is €75 per persoon. Deze kosten worden lager indien er sprake is van vergoeding via de zorgverzekering (Max €65 vergoeding). Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden vanuit je zorgverzekeraar, ga naar het Vergoedingenoverzicht 2019.

De beste deal

Wij zoeken altijd de beste deal voor jou. Werkgevers hebben veel belang bij gezonde werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak zijn zij bereid om een therapie, een coach-traject of een training te betalen. StressWise neemt als je dat wilt contact op met je werkgever, zodat jij volledig wordt ontzorgd en wij de beste deal voor je kunnen regelen.

Waarmee kunnen we je helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Kennismaken met een therapeut
  • Telefonische intake plannen
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie