Tarieven StressWise
Gunstige tarieven, vergoedingsmogelijkheden, geen eigen risico

Geen eigen risico

De psychologen en therapeuten van StressWise worden mogelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het grote voordeel hiervan is dat je daardoor niet je eigen risico hoeft aan te spreken. Bij veel andere psychologen moet je eerst je eigen risico betalen, bij StressWise niet. Ook heb je meestal geen verwijzing van je huisarts nodig.

Uurtarief therapie en coaching

Het standaard uurtarief voor therapie en coaching bij StressWise bedraagt €95. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot €65, waardoor je eigen bijdrage slechts €30 is. Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden vanuit je zorgverzekeraar voor therapie of coaching, ga naar het Vergoedingenoverzicht 2019.

Mindfulness training (MBSR)

De 8-weekse mindfulness training kan je in een groep volgen of tijdens een individueel traject. De investering van de groepstraining bedraagt €450. De investering van de individuele training bedraagt €760. Met een aanvullende verzekering kun je voor de mindfulness training (zowel groep als individueel) tot €350 vergoeding krijgen, waardoor je zelf nog maar €100 hoeft te betalen. Dit verschilt per zorgverzekeraar, voor meer informatie over de vergoedingsmogelijkheden voor de 8-weekse mindfulnesstraining kan je op de website van Zorgwijzer kijken.

Werkgever of eigen fonds

Mocht je werkgever de training voor je willen betalen, dan hanteren wij werkgeverstarieven. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen met de servicedesk. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever. Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je via onze unieke vergoeding garantie aanspraak maken op €150 uit ons eigen fonds voor de groepstraining. Je betaalt bij ons dus maximaal €300 voor een groepstraining mindfulness, dankzij een vergoeding van StressWise.

Relatietherapie

Als je samen met je partner in therapie (of training) gaat, duren de sessies wat langer doordat de beschikbare tijd verdeeld wordt onder jullie beiden. Een sessie relatietherapie duurt 1,5 uur. Het tarief is €75 per persoon. Deze kosten worden lager indien er sprake is van vergoeding via de zorgverzekering (Max €65 vergoeding). Voor meer informatie over vergoedingsmogelijkheden vanuit je zorgverzekeraar, ga naar het Vergoedingenoverzicht 2019.

De beste deal

Wij zoeken altijd de beste deal voor jou. Werkgevers hebben veel belang bij gezonde werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak zijn zij bereid om een therapie, een coach-traject of een training te betalen. StressWise neemt als je dat wilt contact op met je werkgever, zodat jij volledig wordt ontzorgd en wij de beste deal voor je kunnen regelen.

Waarmee kunnen we je helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter. Direct contact met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Kennismaken met een therapeut
  • Telefonische intake plannen
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 030 227 1851
Hulp nodig?