Tarieven van StressWise®

Gratis kennismaken Geen eigen risico Vergoeding

Vergoeding

Therapie of training via StressWise wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar. Elk kalenderjaar – vanaf 1 januari – kun je opnieuw gebruik maken van het maximale tegoed in je aanvullend pakket. Via StressWise hoef je niet je eigen risico aan te spreken; je krijgt direct een vergoeding. En het kennismakingsgesprek is geheel gratis

De voordelen van particuliere hulp via StressWise®

StressWise is geen ggz instelling (en valt daardoor buiten de basis verzekering). Wij bieden particuliere hulp via de aanvullende verzekering en dat heeft een aantal voordelen:
– Je betaalt geen eigen risico, je spaart dus direct 385 tot 885 euro uit;
– Je krijgt geen diagnose en dus geen label waar je je leven lang aan vastzit;
– Je privacy is hierdoor maximaal gewaarborgd, mede door ons Privacy Zeker certificaat;
– Je krijgt direct hulp (je komt niet op een wachtlijst);
– Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig;
– Je bent geen nummer;
– Je hebt direct contact met je psycholoog of trainer;
– Je krijg een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe werkt vergoeding via de aanvullende zorgverzekering?

Hulp kost geld. In de ggz merk je dat niet zo, omdat je de kosten achteraf moet betalen via je eigen risico. StressWise doet er alles aan om je te attenderen op vergoedingen die ervoor zorgen dat onze particuliere hulp voor vrijwel iedereen bereikbaar wordt. Om voor een vergoeding van je zorgverzekeraar in aanmerking te komen, dien je:
• Verzekerd te zijn bij een erkende zorgverzekeraar;
• In het bezit zijn van een factuur voor therapie of training van StressWise;
• Te beschikken over een aanvullende verzekering.

Nadat je een training of enkele therapiesessies bij StressWise hebt afgerond ontvang je een digitale factuur die aan alle eisen van de zorgverzekeraar voldoet. Stuur een kopie van deze factuur naar je zorgverzekeraar en claim, afhankelijk van je polis en aanvullen voorwaarden, je vergoeding.

Kosten therapie en coaching

De kosten voor therapie en coaching bij StressWise bedragen 95 euro per sessie van een uur. Vergoeding voor therapie vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot 65 euro per sessie, waardoor je zelf slechts 30 euro betaalt. Een telefonisch of face-to-face kennismakingsgesprek met een van onze psychologen of coaches is altijd gratis en vrijblijvend.

Kosten relatietherapie

Het tarief voor relatietherapie is 75 euro per persoon per sessie van 1,5 uur. Deze sessies duren wat langer doordat de tijd wordt verdeeld over jou en je partner. Bij een maximale vergoeding van 65 euro betaal je zelf slechts 10 euro. Bel met onze Servicedesk voor informatie over je vergoeding en de kosten voor relatietherapie.

Kosten (mindfulness) groepstraining

Het tarief voor een volledige mindfulness groepstraining, inclusief werkboek en materialen, bedraagt 450 euro. Je betaalt zelf echter nooit meer dan 300 euro, omdat je via StressWise altijd een vergoeding kunt krijgen van 150 euro als je niet kunt terugvallen op je zorgverzekering of werkgever. Zo ben je altijd zeker van een vergoeding.*

*StressWise gaat zorgvuldig om met de gelden in haar fonds om deze te verdelen onder de mensen die het echt nodig hebben. Bij aanmelding kun je ervoor kiezen om wel of geen gebruik te maken van het fonds. Je kunt dus helemaal zelf kiezen.

 

Als je werkgever betaalt

Mocht je werkgever een training, therapie of coachingstraject voor je willen betalen, dan hanteren wij werkgeverstarieven:
– Kosten individuele therapie of coaching per sessie van een uur: 125 euro
– Kosten groepstraining van acht weken: 650 euro

Wij sturen je werkgever met veel plezier een vrijblijvende offerte of nemen desgewenst contact met het bedrijf op om de vele (waaronder financiële) voordelen van een training, therapie of coaching bij StressWise te belichten.

De beste deal voor jou

Wij zoeken altijd de beste deal voor jou. Werkgevers hebben veel belang bij gezonde werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak zijn zij bereid om therapie, een coach-traject of een training te betalen. StressWise neemt als je dat wilt contact op met je werkgever, zodat jij volledig wordt ontzorgd en wij de beste deal voor je kunnen regelen.

Voor direct advies of duidelijkheid over vergoedingen kun je tijdens kantooruren met ons bellen. Of stel je vragen via het onderstaande formulier. Je krijgt dan snel – meestal dezelfde dag nog – een reactie van ons.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een therapeut
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie