99% beveelt ons aan
Wat kost therapie, relatietherapie of mindfulness training?

Bekijk hier de tarieven voor particulieren

Wij leren je hoe je beter met psychische problemen en relatieproblemen kunt omgaan

En daarin onderscheiden wij ons van andere psychologen. Wij doen aan educatie en helpen je bij jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat wij geloven dat als jij meer kennis hebt en wijzer wordt, je daar een leven lang van profiteert. Wij zijn niet voor niets StressWise. Wij leren je te accepteren wat je niet kunt veranderen (het is tenslotte zinloos iets te willen wat niet kan) en helpen je datgene te veranderen waar je wel invloed op hebt. Het resultaat is altijd dat je sterker wordt en de regie over je eigen leven in handen neemt. Doordat wij op educatie gericht zijn, valt onze psychologische hulp niet in het basispakket van de zorgverzekering. Wel kun je vaak een vergoeding krijgen voor (relatie)therapie als je aanvullend verzekerd bent. Bovendien betaal je dan geen eigen risico. En onze trainingen kun je zelfs helemaal gratis doen als je daarvoor je STAP-budget inzet. Dus doe gratis een training die je leven een positieve wending geeft of word ‘StressWiser’ door individuele therapie waar je echt wat van leert. Bekijk ons volledige aanbod en informeer naar jouw mogelijkheden.

Therapie en MCT therapie

Je kunt direct (dus zonder wachtlijst) terecht en je privacy is gewaarborgd, want we houden geen patiëntendossier bij (zoals de GGZ); pak mentale problemen voortvarend aan en meld je aan voor Therapie of MCT therapie.

THERAPIE
Reguliere therapiesessies van 60 minuten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals ACT Cognitieve Gedragstherapie.

€95 | Vergoeding mogelijk uit aanvullende verzekering, geen eigen risico

MCT THERAPIE
Online therapiesessies van 60 minuten specifiek om te stoppen met piekeren op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in MCT en ACT Cognitieve Gedragstherapie.

€95 | Vergoeding mogelijk uit aanvullende verzekering, geen eigen risico

De StressWise training communicatie in relaties kun je gratis volgen bij gebruik van je STAP-budget

Relatietherapie, Intensieve relatietherapie en Relatietherapie midweek

Blijf niet rondlopen met relatieproblemen (dat is zonde van jullie tijd samen), meld je aan voor Relatietherapie, Intensieve relatietherapie of een exclusieve Relatietherapie midweek in Zuid-Frankrijk.

RELATIETHERAPIE
Reguliere sessies relatietherapie van 1,5 uur op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, zoals IBCT.

€75 pp | Vergoeding mogelijk uit aanvullende verzekering, geen eigen risico

INTENSIEVE RELATIETHERAPIE
Focus op communicatie in relaties tijdens een 3-daags relatietherapie programma, in plaats van of als aanvulling op relatietherapie.

€995 pp | Nu gratis met STAP-budget

RELATIETHERAPIE MIDWEEK IN ZUID-FRANKRIJK
Kom echt los van de normale gang van zaken thuis tijdens een korte relatietherapie-vakantie bij het wijnkasteel van Ilja Gort, 7-11 november.

€1.495 pp

Heb je je STAP-budget al gebruikt? Neem dan toch contact met ons op, dan kunnen wij in gesprek met je werkgever over de kosten. Er zijn enkele zorgverzekeraars die relatietherapie deels vergoeden vanuit het aanvullend pakket.

Voor mindfulness training kun je je STAP budget gebruiken of je krijgt een flinke vergoeding

Mindfulness training MBSR Plus, Premium en Mindfulness Week

Als je lichter in het leven wilt staan en meer energie en plezier in je werk wilt ervaren doe dan mindfulness training MBSR Plus, Premium of een exclusieve Mindfulness Week in Toscane en ontvang een mindfulness certificaat.

MINDFULNESS MBSR PLUS
De wetenschappelijk bewezen mindfulness training in 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur, plus 12 extra online MindClasses

€995 | Nu gratis met STAP-budget

MINDFULNESS PREMIUM
Het hele MBSR programma in een geheel verzorgd weekend op onze mindfulness-boerderij in een mooie landelijke omgeving

€995 | Nu gratis met STAP-budget

MINDFULNESS WEEK IN TOSCANE
Een geheel verzorgde mindfulness-vakantie waarin je het hele MBSR programma binnen een week doorloopt

Vanaf €495 | €1.000 korting met STAP-budget

Heb je je STAP-budget al gebruikt? Je werkgever betaalt graag een mindfulness training voor je. Wij helpen je met de aanvraag bij je werkgever. Er zijn ook zorgverzekeraars die mindfulness deels vergoeden vanuit het aanvullend pakket.

Gratis met STAP-budget of een vergoeding

StressWise ziet het grote belang van training boven therapie. Trainingen zijn effectiever en goedkoper. Met een training werk je actief aan positieve veranderingen en onze trainingen kun je veelal gratis volgen met het STAP-budget. Wij helpen je graag met de aanvraag van je STAP-budget. Voor reguliere therapie en relatietherapie kun je mogelijk een vergoeding krijgen uit het aanvullend pakket van je zorgverzekering. Denk ook eens aan het betrekken van je werkgever, want hij/zij heeft een zorgplicht voor een goede gezondheid en welzijn van werknemers. Ook daar helpen we je bij als je dat op prijs stelt. Neem gerust contact met ons op over het financieren van psychologische hulp. Bedenk dat de GGZ (basisverzekering) lang niet altijd de beste weg is.

Hulp nodig?
Kies je locatie