Geen eigen risico

De psychologen en therapeuten van StressWise worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het grote voordeel hiervan is dat je daardoor niet je eigen risico hoeft aan te spreken. Bij veel andere psychologen moet je eerst je eigen risico betalen, bij StressWise niet. Ook heb je meestal geen verwijzing van je huisarts nodig.

Uurtarief therapie en coaching

Het standaard uurtarief voor therapie en coaching bij StressWise bedraagt €95. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot €65, waardoor je eigen bijdrage slechts €30 is. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Relatietherapie

Als je samen met je partner in therapie (of training) gaat, duren de sessies wat langer doordat de beschikbare tijd verdeeld wordt onder jullie beiden. Een sessie relatietherapie duurt 1,5 uur. Het tarief is €75 per persoon. Deze kosten worden lager indien er sprake is van vergoeding via de zorgverzekering (Max €65 vergoeding).

De beste deal

Wij zoeken altijd de beste deal voor jou. Werkgevers hebben veel belang bij gezonde werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak zijn zij bereid om een therapie, een coach-traject of een training te betalen. StressWise neemt als je dat wilt contact op met je werkgever, zodat jij volledig wordt ontzorgd en wij de beste deal voor je kunnen regelen.

Mindfulness groepstraining: altijd vergoeding

Het tarief van een groepstraining van 8 sessies van 2,5 uur bedraagt €425. Met een aanvullende verzekering kun je tot €350 vergoeding krijgen, waardoor je zelf nog maar €75 hoeft te betalen. Mocht je werkgever de groepstraining voor je willen betalen, dan hanteren wij een prijs van €550 exclusief btw. Het is voor ons een kleine moeite om een offerte te versturen of de mogelijkheden te bespreken met je werkgever.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je via onze unieke vergoeding garantie aanspraak maken op €125 uit ons eigen fonds. Je betaalt bij ons dus maximaal €300 voor een groepstraining mindfulness, dankzij een leuke vergoeding van StressWise!

Neem contact met ons op