99% beveelt ons aan
Krijg grip op perfectionisme in 6 uur training + 4 uur coaching. Volledige vergoeding.

MINDER STRESS EN DRUK, MEER BALANS EN ACCEPTATIE

Reserveer je plek

Perfectionisme als dwarszittende norm

In onze prestatiemaatschappij kan je makkelijk onder druk gezet worden. Het is normaal in de huidige samenleving dat er verwacht wordt dat we steeds maar méér moeten doen, méér moeten verdienen, méér moeten bereiken. Herken je dat? Dat je ook zélf die lat zo hoog gaat leggen, maximaal wil presteren en té hoge eisen gaat stellen in wat je doet? Misschien voel je wel dat je de beste moet zijn of de slimste of de bestverdienende. We leven in een maatschappij waar perfectionisme soms de norm lijkt en wat je vervolgens kan overnemen als je eigen norm. Deze hoge eisen kunnen je gaan dwarszitten. Je hebt misschien wel nooit gedacht dat het óók anders mag én kan. En dat is ook niet gek in een samenleving waar van je verwacht wordt dat je moet streven naar meer. Met deze opleiding kun je je eigen perfectionisme onder controle krijgen, zodat je op een gezonde wijze kan bouwen aan je leven en carrière.


StressWise psychologen maakt het leven lichter met ACT therapie

Perfectionisme: een talent in de schaduw

Perfectionisme laat een prachtige intentie zien, aangezien je als perfectionistisch persoon een mooie toevoeging wil brengen aan de samenleving. Je ziet hoe goed en mooi dingen kunnen zijn. Dat talent kan je geweldig gebruiken om iets moois voor jezelf en de wereld te creëren. In de realiteit komen er alleen vaak veel moeilijkheden voort uit perfectionisme. Je vraagt teveel van jezelf, waardoor je kan blokkeren en je proces vertraagt. Door de razende gedachten in je hoofd raak je overprikkeld en na verloop van tijd kan je zelfs in een burn-out raken. Door de hoge eisen is het mogelijk dat je faalangst ontwikkelt omdat je het in je eigen perspectief nóóit goed kan doen. Hierdoor kan je juist uitdagingen en risico’s uit de weggaan, waardoor je niet uit het leven kan halen waar je voldoening uit haalt. StressWise wil je helpen omgaan met deze moeilijkheden, zodat jouw echte talent bovenkomt.


Krijg grip op perfectionisme met een korte, krachtige online-training inclusief 4 uur coaching

In de training Krijg grip op perfectionisme ga je samen met een trainer en een coach op onderzoek uit met als doel je perfectionisme te beteugelen. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Online-training van 6 uur: onder leiding van een trainer leer je hoe perfectionisme in elkaar zit, hoe de negatieve effecten verband houden met je eigen gedachten en emoties én hoe je met die gedachten en emoties om kan gaan. Ook ga je samen concrete actiestappen verkennen die je zou kunnen toepassen om meer grip te krijgen op je perfectionisme en daarmee de negatieve effecten te verminderen.
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw specifieke moeilijkheden, inzichten van de trainingen en sleutelt verder aan een persoonlijk actieplan om je op die manier de baas te laten zijn over je perfectionisme.

Door deze korte maar krachtige formule, kan je snel verlichting ervaren in de negatieve aspecten van perfectionisme; de intense druk, vermoeidheid, overprikkeldheid en stagnatie. Op die manier kan je je visie voor een betere toekomst op gezonde wijze inzetten. Je leert hoe je écht het verschil kunt maken vanuit een gebalanceerde geest. Wil jij op een gezonde wijze je leven invullen door grip te krijgen op je perfectionisme? Volg deze training dan kosteloos via het STAP-budget en reserveer je plek.


Resultaat van de training Krijg grip op perfectionisme

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je ervaart minder druk, stress en overprikkeldheid
  •  Je kan beter met je gedachten en emoties omgaan
  •  Je begrijpt hoe je perfectionisme in elkaar zit
  • Je ervaart meer rust en overzicht
  • Je ziet de kracht in van je perfectionisme en kan het toepassen in je leven
  • Je hebt concrete handvatten waarmee je grip blijft houden op je perfectionisme
  • Je durft moedige stappen te zetten vanuit acceptatie
8

“Fijne cursus, veel tips gehad die makkelijk op te pakken zijn in het dagelijkse leven, waardoor stress minder kans heeft en druk minder vat heeft op mij als persoon”

9

“Na een eerdere behandeling bij een GZ-psycholoog bleef een onvoldaan gevoel de boventoon voeren. Op eigen initiatief ben ik een zoektocht gestart en zo kwam ik uit bij ACT en Stresswise. De eerste ontmoeting met therapeut Tanya Reitsma voelde meteen al als een grote opluchting. Ze gaf me meteen het gevoel dat ik mezelf kon en mocht zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen werd er gekeken hoe ik beter met bepaalde situaties om zou kunnen gaan. Er is door Tanya echt gefocust op het liefhebben van mezelf. In plaats van dat er een 'probleem' werd opgelost, ging het erom te leren mezelf te accepteren. Het is makkelijk om te zeggen dat het goed gaat als er niet verder wordt doorgevraagd door anderen, maar nu gaat het écht goed met me en dat geeft me enorm veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Ik mag er zijn!”

8

“Wanneer chronische stress de oorzaak is van je disfunctioneren dan is ieder advies om je weer energiek en gelukkig te voelen welkom. Ik heb mindfullness als welkom ervaren maar het betekent ook hard werken, dagelijks blijven oefenen, waarbij je bewust blijft van je lichaam. Van het hoofd naar het hart. Bewust ademhalen en dit blijvend als basis blijven hanteren. De beloning is groot. De motivatie blijft voorwaardelijk. Voor mijzelf zijn 8 sessies te kort, En zoek een vervolg van deze prettige en interactieve bijeenkomsten.”

10

“Jeroen Kortooms wist op een professionele wijze mij de juiste vragen voor te leggen, waardoor ik ontzettend veel inzicht in mijn casuïstiek heb gekregen. Zijn relaxte, onbevangen manier van benaderen zorgde ervoor dat ieder gesprek snel diepgang had, zonder te forceren. Een hele positieve ervaring.”

8

“Hele fijne lessen gehad onder de begeleiding van Henriëtte. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten, zeer betrokken en empatisch. Haar zou ik 5 sterren geven. De communicatie vanuit de Mindfulnessfabriek kan iets beter, vandaar de 4 sterren.”

10

“Ik heb dmv mijn sessies met Tanya veel kunnen ontdekken over diepzittende emoties en hoe ik hier aandacht aan kan geven. Ik heb mij altijd veilig gevoeld bij haar en heb waardering voor hoe ze mij heeft kunnen helpen inzien dat ik mezelf tijd mag gunnen om dit proces te doorlopen. Eveneens zijn haar holistische blik en behandelmethodes verfrissend na de standaard ggz gesprekken die ik eerder heb ervaren. Dit heeft mij meer ruimte geboden om precies te werken aan de kwesties die mij in de weg zaten. Ik kan nu zeggen dat ik meer open sta voor mijn eigen emoties, ze beter een plek kan geven/verwerken en ze minder wegdruk wat voorheen stress veroorzaakte (terwijl ik niet wist waar die stress vandaan kwam).”

10

“Met lage verwachtingen ben ik begonnen en verrijkt ben ik eruit gekomen. Zelfinzicht geleerd. Ik ga zeker verder de mindfulness weg.”

8

“In het begin wat sceptisch omdat ik niet precies wist hoe dit mij zou helpen. Na een paar lessen zag ik aan mezelf dat ik er al onbewust mee bezig was en mij dus meer vertrouwen gaf in het process. Uiteindelijk heb ik er zeker wat aan gehad en ga ik steeds meer oude gewoontes uit de weg waardoor ik ook meer bewuster ben met mijn keuzes.”

10

“Positieve ervaring onder omstandigheden natuurlijk. Dan heb ik het over relatietherapie. In principe kom je hier alleen als het niet goed gaat of als er nog iets te verbeteren valt, zo ook voor mij/ons. De sessies waren bij Susanne. Er wordt goed geluisterd, geobserveerd en op het juiste moment de juiste vragen gesteld waardoor je zelf tot je blinde vlekken kan komen. Stukje bewustwording op een subtiele manier wat je ook laat nadenken over de oplossingen. Dit is een kwaliteit waar Susanne over beschikt. Op een empathische manier toch kritisch zijn en het probleem aankaarten om je zo vooruit te helpen. De rest moet je zelf doen. Ik zou Susanne iig aanbevelen.”

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 1 mei.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de training Krijg grip op perfectionisme

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Krijg grip op perfectionisme, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag. Maak een einde aan stress en onzekerheid door meer zelfvertrouwen te ontwikkelen met deze training. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten.

Mariëtte Huibrechtse, trainer en coach voor de training Krijg grip op perfectionisme


Vind je het lastig om hulp te vragen bij de problemen die je ervaart als gevolg van perfectionisme?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je blijft hangen in je perfectionisme? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Krijg grip op perfectionisme zul je meer ontspannen in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Minder stress en druk, meer balans, acceptatie en moedige vooruitgang, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training Krijg grip op perfectionisme. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Reserveer vrijblijvend je plek voor: Krijg grip op perfectionisme. Training inclusief 4 uur coaching. Geheel kosteloos met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Hulp nodig?
Kies je locatie