99% beveelt ons aan
Leer omgaan met faalangst in 6 uur training + 4 uur coaching. Volledige vergoeding.

SUCCESVOLLER DOOR MINDER ZELFKRITIEK EN VERMIJDINGSGEDRAG

Reserveer je plek

Je wilt minder zelfkritiek en vermijdingsgedrag

‘Ik ben niet goed genoeg om dit te kunnen.’ ‘Ik kan niet concurreren met mijn collega’s, ze zijn veel slimmer dan ik.’ ‘Krijg ik deze presentatie wel op tijd af?’ Herken jij dit soort gedachten? Dan kan het zomaar zijn dat jij last hebt van faalangst. En je bent absoluut niet de enige, want faalangst is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem in onze prestatiemaatschappij. Wanneer je overmatig angstig bent om te falen, kan dit leiden tot een verminderd zelfvertrouwen, waardoor je niet in staat bent om je volle potentieel te bereiken. Bovendien kan faalangst ook leiden tot vermijdingsgedrag, waardoor je sneller bepaalde activiteiten of situaties gaat vermijden omdat het je angstig maakt. Faalangst heeft dus een negatieve invloed op je mentale gezondheid en een grote invloed op je leven. Dus hoe zorg je ervoor dat je leert omgaan met faalangst?


Een reis naar zelfvertrouwen en succes

Het is belangrijk om te begrijpen wat de oorzaken van de faalangst zijn en hoe ze invloed hebben op je gedachten en gedrag. In je eentje kan dit soms lastig zijn en daarom wil StressWise helpen. In deze korte en krachtige training van tien uur leer je omgaan met faalangst. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt je sterke punten en mogelijke valkuilen en oefent met technieken die het mogelijk maken stapje voor stapje vooruit te gaan. Op weg naar een leven met meer zelfvertrouwen en meer succes.


De psychologen van StressWise vind je in heel Nederland voor ACT en MCT therapie en relatietherapie.

Leer omgaan met faalangst met een korte, krachtige online-training inclusief 4 uur coaching

Tijdens deze training werk je samen met een trainer en een persoonlijke coach aan het verlagen van jouw stressniveau. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Online-training van 6 uur: onder leiding van een trainer krijg je inzicht in de oorzaken van faalangst en leer je technieken waarmee je deze angst kunt controleren.
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw valkuilen en kansen en zorgt dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt.

Doordat je – in korte tijd – leert waar faalangst ontstaat en hoe je dit mechanisme op een positieve manier kunt gebruiken, begrijp je beter wat er voor nodig is om een nieuwe weg in te slaan. Tijdens de coachgesprekken leer je bovendien hoe je écht het verschil kan maken in jouw eigen leven. Wil jij minder stress en meer ruimte en rust in je leven? Volg deze training dan kosteloos via het STAP-budget en reserveer je plek.

Reserveer je plek


Resultaat van de training Leren omgaan met faalangst

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je bent je bewust van de oorzaken van faalangst
  • Je kent technieken waarmee je (faal)angst kunt controleren
  • Je hebt je zelfbeeld vergroot
  • Je leidt een productiever leven
  • Je hebt meer regie over je dagelijks leven en werk
8

“Fijne cursus, veel tips gehad die makkelijk op te pakken zijn in het dagelijkse leven, waardoor stress minder kans heeft en druk minder vat heeft op mij als persoon”

9

“Na een eerdere behandeling bij een GZ-psycholoog bleef een onvoldaan gevoel de boventoon voeren. Op eigen initiatief ben ik een zoektocht gestart en zo kwam ik uit bij ACT en Stresswise. De eerste ontmoeting met therapeut Tanya Reitsma voelde meteen al als een grote opluchting. Ze gaf me meteen het gevoel dat ik mezelf kon en mocht zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen werd er gekeken hoe ik beter met bepaalde situaties om zou kunnen gaan. Er is door Tanya echt gefocust op het liefhebben van mezelf. In plaats van dat er een 'probleem' werd opgelost, ging het erom te leren mezelf te accepteren. Het is makkelijk om te zeggen dat het goed gaat als er niet verder wordt doorgevraagd door anderen, maar nu gaat het écht goed met me en dat geeft me enorm veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Ik mag er zijn!”

8

“Wanneer chronische stress de oorzaak is van je disfunctioneren dan is ieder advies om je weer energiek en gelukkig te voelen welkom. Ik heb mindfullness als welkom ervaren maar het betekent ook hard werken, dagelijks blijven oefenen, waarbij je bewust blijft van je lichaam. Van het hoofd naar het hart. Bewust ademhalen en dit blijvend als basis blijven hanteren. De beloning is groot. De motivatie blijft voorwaardelijk. Voor mijzelf zijn 8 sessies te kort, En zoek een vervolg van deze prettige en interactieve bijeenkomsten.”

10

“Jeroen Kortooms wist op een professionele wijze mij de juiste vragen voor te leggen, waardoor ik ontzettend veel inzicht in mijn casuïstiek heb gekregen. Zijn relaxte, onbevangen manier van benaderen zorgde ervoor dat ieder gesprek snel diepgang had, zonder te forceren. Een hele positieve ervaring.”

8

“Hele fijne lessen gehad onder de begeleiding van Henriëtte. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten, zeer betrokken en empatisch. Haar zou ik 5 sterren geven. De communicatie vanuit de Mindfulnessfabriek kan iets beter, vandaar de 4 sterren.”

10

“Ik heb dmv mijn sessies met Tanya veel kunnen ontdekken over diepzittende emoties en hoe ik hier aandacht aan kan geven. Ik heb mij altijd veilig gevoeld bij haar en heb waardering voor hoe ze mij heeft kunnen helpen inzien dat ik mezelf tijd mag gunnen om dit proces te doorlopen. Eveneens zijn haar holistische blik en behandelmethodes verfrissend na de standaard ggz gesprekken die ik eerder heb ervaren. Dit heeft mij meer ruimte geboden om precies te werken aan de kwesties die mij in de weg zaten. Ik kan nu zeggen dat ik meer open sta voor mijn eigen emoties, ze beter een plek kan geven/verwerken en ze minder wegdruk wat voorheen stress veroorzaakte (terwijl ik niet wist waar die stress vandaan kwam).”

10

“Met lage verwachtingen ben ik begonnen en verrijkt ben ik eruit gekomen. Zelfinzicht geleerd. Ik ga zeker verder de mindfulness weg.”

8

“In het begin wat sceptisch omdat ik niet precies wist hoe dit mij zou helpen. Na een paar lessen zag ik aan mezelf dat ik er al onbewust mee bezig was en mij dus meer vertrouwen gaf in het process. Uiteindelijk heb ik er zeker wat aan gehad en ga ik steeds meer oude gewoontes uit de weg waardoor ik ook meer bewuster ben met mijn keuzes.”

10

“Positieve ervaring onder omstandigheden natuurlijk. Dan heb ik het over relatietherapie. In principe kom je hier alleen als het niet goed gaat of als er nog iets te verbeteren valt, zo ook voor mij/ons. De sessies waren bij Susanne. Er wordt goed geluisterd, geobserveerd en op het juiste moment de juiste vragen gesteld waardoor je zelf tot je blinde vlekken kan komen. Stukje bewustwording op een subtiele manier wat je ook laat nadenken over de oplossingen. Dit is een kwaliteit waar Susanne over beschikt. Op een empathische manier toch kritisch zijn en het probleem aankaarten om je zo vooruit te helpen. De rest moet je zelf doen. Ik zou Susanne iig aanbevelen.”

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 1 mei.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de training Leren omgaan met faalangst

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Leren omgaan met faalangst, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag.

Mariëtte Huibrechtse, trainer en coach voor de training Verminder je stress.


Vind je het lastig om hulp te vragen voor het omgaan met jouw faalangst?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je niet leert omgaan met faalangst? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Leren omgaan met faalangst zul je deze angst achter je kunnen laten en steviger in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Leer omgaan met faalangst en verminder zelfkritiek en vermijdingsgedrag, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training voor het leren omgaan met faalangst. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Reserveer vrijblijvend je plek voor: Leer omgaan met faalangst. Training inclusief 4 uur online coaching. Geheel kosteloos met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Hulp nodig?
Kies je locatie