Online cursus
Leer omgaan met faalangst met een online cursus van 6 uur. Volledig vergoed.

SUCCESVOLLER DOOR MINDER ZELFKRITIEK EN VERMIJDINGSGEDRAG

Reserveer je plek

Je wilt minder zelfkritiek en vermijdingsgedrag

‘Ik ben niet goed genoeg om dit te kunnen.’ ‘Ik kan niet concurreren met mijn collega’s, ze zijn veel slimmer dan ik.’ ‘Krijg ik deze presentatie wel op tijd af?’ Herken jij dit soort gedachten? Dan kan het zomaar zijn dat jij last hebt van faalangst. En je bent absoluut niet de enige, want faalangst is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem in onze prestatiemaatschappij. Wanneer je overmatig angstig bent om te falen, kan dit leiden tot een verminderd zelfvertrouwen, waardoor je niet in staat bent om je volle potentieel te bereiken. Bovendien kan faalangst ook leiden tot vermijdingsgedrag, waardoor je sneller bepaalde activiteiten of situaties gaat vermijden omdat het je angstig maakt. Faalangst heeft dus een negatieve invloed op je mentale gezondheid en een grote invloed op je leven. Dus hoe zorg je ervoor dat je leert omgaan met faalangst?


Een reis naar zelfvertrouwen en succes

Het is belangrijk om te begrijpen wat de oorzaken van de faalangst zijn en hoe ze invloed hebben op je gedachten en gedrag. In je eentje kan dit soms lastig zijn en daarom wil StressWise helpen. In deze korte en krachtige training van tien uur leer je omgaan met faalangst. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt je sterke punten en mogelijke valkuilen en oefent met technieken die het mogelijk maken stapje voor stapje vooruit te gaan. Op weg naar een leven met meer zelfvertrouwen en meer succes.


De psychologen van StressWise vind je in heel Nederland voor ACT en MCT therapie en relatietherapie.

Leer omgaan met faalangst met een korte, krachtige online-training inclusief 4 uur coaching

Tijdens deze training werk je samen met een trainer en een persoonlijke coach aan het verlagen van jouw stressniveau. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Online-training van 6 uur: onder leiding van een trainer krijg je inzicht in de oorzaken van faalangst en leer je technieken waarmee je deze angst kunt controleren.
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw valkuilen en kansen en zorgt dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt.

Doordat je – in korte tijd – leert waar faalangst ontstaat en hoe je dit mechanisme op een positieve manier kunt gebruiken, begrijp je beter wat er voor nodig is om een nieuwe weg in te slaan. Tijdens de coachgesprekken leer je bovendien hoe je écht het verschil kan maken in jouw eigen leven. Wil jij minder stress en meer ruimte en rust in je leven? Volg deze training dan kosteloos via het STAP-budget en reserveer je plek.

Reserveer je plek


Resultaat van de training Leren omgaan met faalangst

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je bent je bewust van de oorzaken van faalangst
  • Je kent technieken waarmee je (faal)angst kunt controleren
  • Je hebt je zelfbeeld vergroot
  • Je leidt een productiever leven
  • Je hebt meer regie over je dagelijks leven en werk
10

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Sijmen en van de fijne groep. Sijmen creëerde een veilige en accepterende sfeer. We deden goede oefeningen en er werd met goede vragen op dingen gereflecteerd. Ook de groep was bijzonder en open. Ik kijk er echt met een heel warm hart op terug. Heb veel geleerd en veel acceptatie/ liefde gevoeld!”

10

“Gwen was een erg fijne docente. Ze nam de tijd voor onze ervaringen en zat niet te streng op het vooraf bedachte programma. Ik voelde me op mijn gemak en gehoord. Ze legde duidelijk uit met praktijkvoorbeelden. Gemotiveerd om door te gaan met mindfulness.”

10

“Ik merk dat ik minder stress ervaar, beter dingen kan accepteren en minder oordeel. Dit geeft mij veel rust en ervaar ik als erg prettig. Ik kan iedereen deze cursus aanraden.”

8

“Na een paar wek n oefenen hervond ik mijn vermogen tot nachts doorslapen. Met behiulp van de begeleidende meditaties van Sijmen kreeg ik mijn malende gedachten terug in hun hok en hielden ze zich steeds vaker koest, zodat ik tenminste door kon slapen als ik s nachts wakker werd.”

8

“Hoe ervaar ik mijn dag of dit moment met acceptatie en zonder oordeel. Het mentale, de denkgeest, zien als een proces, iets dat komt en gaat. Meer bewust van de meerwaarde van luisteren naar je lichaam. Een gevoel van je mag er zijn zoals je bent.”

9

“Ik heb de 8 weekse training als leervol en leuk ervaren. Sijmen was een fijne trainer die op een prettige en veilige manier training gaf. Er was ruimte voor persoonlijke beleving en ervaringen. Ik heb geleerd om dichter bij mijzelf te komen, meer in het moment te leven en om minder te oordelen. Voor mij houdt de training na 8 weken niet op, maar neem ik lessen uit de training mee in mijn toekomstige dagelijkse leven.”

10

“Ik vond de cursus 'mindfulness' erg inzicht gevend. Ik heb gemerkt dat ik erg geneigd ben om te willen dat bepaalde gevoelens er niet zijn. Ik vond het mooi om te merken dat je een staat kan bereiken waarin alles er mag zijn. Het blijft oefenen daarmee, maar dat vind ik helemaal niet erg! Ook een erg prettige groep en goeie trainer, die ruimte gaf voor alles wat er was en ook doorvroeg.”

9

“De mindfulness training heeft mij het verschil laten zien (theorie) en voelen (oefeningen) tussen in gedachten verzonken zijn/ op de automatische piloot leven OF het bewust zijn in het moment. Waar ik begon met burnout klachten, angstaanvallen en in de modus van continue ‘aan’ staan zat, heb ik nu ervaren hoe ik mijzelf tot rust krijg. Hoe ik geniet van het NU, niet de hele tijd denk aan ‘wat moet ik zo doen, wat eten we vanavond, wat is de agenda van morgen’… Dit hoort er ook absoluut bij, maar niet 24/7. Met de momenten van rust (bewustzijn van het hier en nu), brengt mij dit kalmte en zijn in 8 weken de angstaanvallen en burnout klachten aanzienlijk minder. Het is geen wonderpil en vergt zelf veel oefening, maar deze manier van leven bevalt mij tot nu toe erg goed!”

10

“Deze training was heel fijn om aan deel te nemen. Ook heel goed te doen online, met alle begeleidende meditaties, bodyscans en andere oefeningen, kon ik vanuit huis makkelijk en comfortabel deelnemen zoals het voor mij goed voelde. Ik heb aan de oefeningen ook veel gehad, ik kon vrij snel deze in mijn dagelijks leven toepassen, oftewel je huiswerk opdrachten doen, alles uitproberen om vervolgens te ervaren wat goed bij me past, of wat bij het moment past. Daarbij kwam er meer bewustzijn van omgeving, focus en alle zintuigen kwamen weer meer naar boven, het ervaren van het hier en nu. Rust in mezelf vinden ook op de stressvolle momenten. Al wordt je misschien niet geheel rustig maar je leert er anders mee om te gaan, het mag zijn wat het is, en dat is voor dat moment goed. De mindfulness trainer Sijmen zorgde voor een relaxte sfeer, gevoel van veiligheid en vertrouwen om te delen wat je wilde. Zeer prettig hoe hij de oefeningen begeleide. Maar ook zijn ervaringen deelde. Open en eerlijk. Het mag zijn wat het is.”

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 3 juli.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de training Leren omgaan met faalangst

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Leren omgaan met faalangst, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag.

Mariëtte Huibrechtse, trainer en coach voor de training Verminder je stress.

Agenda
Sluiten

Vind je het lastig om hulp te vragen voor het omgaan met jouw faalangst?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je niet leert omgaan met faalangst? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Leren omgaan met faalangst zul je deze angst achter je kunnen laten en steviger in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Leer omgaan met faalangst en verminder zelfkritiek en vermijdingsgedrag, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training voor het leren omgaan met faalangst. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Reserveer vrijblijvend je plek voor: Leer omgaan met faalangst. Training inclusief 4 uur online coaching. Geheel kosteloos met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Hulp nodig?
Kies je locatie