Verbeter je communicatie. Training + 4 uur online coaching. 100% overheidssubsidie.

BETER COMMUNICEREN, VOEL JE GEHOORD EN BEGRIJP ANDEREN BETER

Reserveer je plek

Je wilt dat je wordt gehoord en tegelijkertijd anderen beter begrijpen

Velen onder ons zijn onzeker. En dat is niet zo gek in onze jachtige maatschappij, waarin de werkdruk hoog licht en steeds meer van je wordt verlangd. Mede door sociale media heeft sociale vergelijking meer impact dan ooit. Je wordt doodgegooid met beelden van succesvolle mensen en tips en advies over hoe je net zo kunt worden als zij. In je pogingen om aan te haken loop je jezelf voorbij. Onzeker over waar je aan moet voldoen. Je hebt wellicht het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Maar jij hebt jouw kwaliteiten en talenten. Wat je nodig hebt voor meer zelfvertrouwen is die kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen. En dat kan met deze korte, krachtige training Vergroot je zelfvertrouwen, inclusief 4 uur persoonlijke online coaching.


ACT en MCT, wat is het verschil eigenlijk? Foto voor het artikel die daarover gaat.

Je twijfelt aan jezelf en vraagt je af of je wel goed genoeg bent

Je omgeving vraagt veel van je. Je moet presteren. Niet alleen van anderen, je bent zelf ook gaan geloven dat je altijd maar bezig moet zijn. Je probeert de beste versie van jezelf te zijn en probeert het anderen naar de zin te maken. Daarbij ga je voorbij aan je authentieke zelf. Wie ben jij en wat wil jij? Ga je altijd maar mee met wat anderen van je willen en raak je daardoor nog meer onzeker en angstig? De media bepalen hoe je moet leven, wat je moet dragen en welke boeken je moet lezen. Je wordt geleefd en denkt dat je erin mee moet gaan. Hoe kun je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, zodat je de voor jou juiste keuzes kunt maken?


Vergroot je zelfvertrouwen met een korte, krachtige training inclusief 4 uur online coaching

In de training Vergroot je zelfvertrouwen werk je in een tijdsbestek van 10 uur aan het vergroten van je zelfvertrouwen. Je onderzoekt wat je waarden zijn en waar jij blij van wordt. Je leert bewust te reageren op je omgeving, vanuit jezelf. Je leert om initiatief te nemen en met lastige situaties om te gaan. En je krijgt technieken aangereikt die je helpen vanuit stevigheid met anderen te communiceren. Bij zelfvertrouwen gaat het om respect voor jezelf én voor anderen. Doordat je meer zelfvertrouwen uitstraalt, zullen anderen je serieuzer nemen en zul je evenwichtiger relaties kunnen aangaan. Kom in actie en neem contact op.


Resultaat van de training Vergroot je zelfvertrouwen

Deze korte, krachtige training bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur en 4 online een-op-een coachsessies van 1 uur. Totale investering in tijd is dus 10 uur. De training Vergroot je zelfvertrouwen kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Dit is het resultaat van de training voor jou:

  • Je hebt je zelfvertrouwen vergroot
  • Je bent je meer bewust van wat je wilt en handelt ernaar
  • Je geeft beter je grenzen aan
  • Je durft anderen meer aan te spreken op hun gedrag
  • Je hebt daadkrachtiger leren communiceren
  • Je creëert hechtere relaties
StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 3 juli.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

10

“Ik heb ontzettend veel geleerd van Sijmen en van de fijne groep. Sijmen creëerde een veilige en accepterende sfeer. We deden goede oefeningen en er werd met goede vragen op dingen gereflecteerd. Ook de groep was bijzonder en open. Ik kijk er echt met een heel warm hart op terug. Heb veel geleerd en veel acceptatie/ liefde gevoeld!”

10

“Gwen was een erg fijne docente. Ze nam de tijd voor onze ervaringen en zat niet te streng op het vooraf bedachte programma. Ik voelde me op mijn gemak en gehoord. Ze legde duidelijk uit met praktijkvoorbeelden. Gemotiveerd om door te gaan met mindfulness.”

10

“Ik merk dat ik minder stress ervaar, beter dingen kan accepteren en minder oordeel. Dit geeft mij veel rust en ervaar ik als erg prettig. Ik kan iedereen deze cursus aanraden.”

8

“Na een paar wek n oefenen hervond ik mijn vermogen tot nachts doorslapen. Met behiulp van de begeleidende meditaties van Sijmen kreeg ik mijn malende gedachten terug in hun hok en hielden ze zich steeds vaker koest, zodat ik tenminste door kon slapen als ik s nachts wakker werd.”

8

“Hoe ervaar ik mijn dag of dit moment met acceptatie en zonder oordeel. Het mentale, de denkgeest, zien als een proces, iets dat komt en gaat. Meer bewust van de meerwaarde van luisteren naar je lichaam. Een gevoel van je mag er zijn zoals je bent.”

9

“Ik heb de 8 weekse training als leervol en leuk ervaren. Sijmen was een fijne trainer die op een prettige en veilige manier training gaf. Er was ruimte voor persoonlijke beleving en ervaringen. Ik heb geleerd om dichter bij mijzelf te komen, meer in het moment te leven en om minder te oordelen. Voor mij houdt de training na 8 weken niet op, maar neem ik lessen uit de training mee in mijn toekomstige dagelijkse leven.”

10

“Ik vond de cursus 'mindfulness' erg inzicht gevend. Ik heb gemerkt dat ik erg geneigd ben om te willen dat bepaalde gevoelens er niet zijn. Ik vond het mooi om te merken dat je een staat kan bereiken waarin alles er mag zijn. Het blijft oefenen daarmee, maar dat vind ik helemaal niet erg! Ook een erg prettige groep en goeie trainer, die ruimte gaf voor alles wat er was en ook doorvroeg.”

9

“De mindfulness training heeft mij het verschil laten zien (theorie) en voelen (oefeningen) tussen in gedachten verzonken zijn/ op de automatische piloot leven OF het bewust zijn in het moment. Waar ik begon met burnout klachten, angstaanvallen en in de modus van continue ‘aan’ staan zat, heb ik nu ervaren hoe ik mijzelf tot rust krijg. Hoe ik geniet van het NU, niet de hele tijd denk aan ‘wat moet ik zo doen, wat eten we vanavond, wat is de agenda van morgen’… Dit hoort er ook absoluut bij, maar niet 24/7. Met de momenten van rust (bewustzijn van het hier en nu), brengt mij dit kalmte en zijn in 8 weken de angstaanvallen en burnout klachten aanzienlijk minder. Het is geen wonderpil en vergt zelf veel oefening, maar deze manier van leven bevalt mij tot nu toe erg goed!”

10

“Deze training was heel fijn om aan deel te nemen. Ook heel goed te doen online, met alle begeleidende meditaties, bodyscans en andere oefeningen, kon ik vanuit huis makkelijk en comfortabel deelnemen zoals het voor mij goed voelde. Ik heb aan de oefeningen ook veel gehad, ik kon vrij snel deze in mijn dagelijks leven toepassen, oftewel je huiswerk opdrachten doen, alles uitproberen om vervolgens te ervaren wat goed bij me past, of wat bij het moment past. Daarbij kwam er meer bewustzijn van omgeving, focus en alle zintuigen kwamen weer meer naar boven, het ervaren van het hier en nu. Rust in mezelf vinden ook op de stressvolle momenten. Al wordt je misschien niet geheel rustig maar je leert er anders mee om te gaan, het mag zijn wat het is, en dat is voor dat moment goed. De mindfulness trainer Sijmen zorgde voor een relaxte sfeer, gevoel van veiligheid en vertrouwen om te delen wat je wilde. Zeer prettig hoe hij de oefeningen begeleide. Maar ook zijn ervaringen deelde. Open en eerlijk. Het mag zijn wat het is.”


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de training Vergroot je zelfvertrouwen

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Vergroot je zelfvertrouwen, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag. Maak een einde aan stress en onzekerheid door meer zelfvertrouwen te ontwikkelen met deze training. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten.

Mariëtte Huibrechtse, trainer en coach voor de training Vergroot je zelfvertrouwen


Vind je het lastig om hulp te vragen bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je niet werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Vergroot je zelfvertrouwen zul je deze angst achter je kunnen laten en steviger in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Vergroot je zelfvertrouwen en verminder stress en onzekerheid, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training Vergroot je zelfvertrouwen. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Schrijf je vrijblijvend in voor: Vergroot je zelfvertrouwen. Training + 4 uur online coaching. Geheel gratis met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Hulp nodig?
Kies je locatie