Vergroot je zelfvertrouwen in 6 uur training + 4 uur coaching. Volledige vergoeding.

MEER ZELFVERTROUWEN, MINDER STRESS EN ONZEKERHEID

Reserveer je plek

Je wilt meer zelfvertrouwen en minder stress en onzekerheid

Velen onder ons zijn onzeker. En dat is niet zo gek in onze jachtige maatschappij, waarin de werkdruk hoog licht en steeds meer van je wordt verlangd. Mede door sociale media heeft sociale vergelijking meer impact dan ooit. Je wordt doodgegooid met beelden van succesvolle mensen en tips en advies over hoe je net zo kunt worden als zij. In je pogingen om aan te haken loop je jezelf voorbij. Onzeker over waar je aan moet voldoen. Je hebt wellicht het gevoel dat je niet goed genoeg bent. Maar jij hebt jouw kwaliteiten en talenten. Wat je nodig hebt voor meer zelfvertrouwen is die kwaliteiten ontdekken en verder ontwikkelen. En dat kan met deze korte, krachtige training Vergroot je zelfvertrouwen, inclusief 4 uur persoonlijke online coaching.


Je twijfelt aan jezelf en vraagt je af of je wel goed genoeg bent

Je omgeving vraagt veel van je. Je moet presteren. Niet alleen van anderen, je bent zelf ook gaan geloven dat je altijd maar bezig moet zijn. Je probeert de beste versie van jezelf te zijn en probeert het anderen naar de zin te maken. Daarbij ga je voorbij aan je authentieke zelf. Wie ben jij en wat wil jij? Ga je altijd maar mee met wat anderen van je willen en raak je daardoor nog meer onzeker en angstig? De media bepalen hoe je moet leven, wat je moet dragen en welke boeken je moet lezen. Je wordt geleefd en denkt dat je erin mee moet gaan. Hoe kun je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, zodat je de voor jou juiste keuzes kunt maken?


Vergroot je zelfvertrouwen met een korte, krachtige online training inclusief 4 uur coaching

Tijdens deze training werk je samen met een trainer en een persoonlijke coach aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Online-training van 6 uur: onder leiding van een trainer onderzoek je wat je waarden zijn en waar jij blij van wordt, leer je bewust en vanuit jezelf te reageren op je omgeving. Je leert om initiatief te nemen en met lastige situaties om te gaan. ook krijg je technieken aangereikt die je helpen vanuit stevigheid met anderen te communiceren.
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw valkuilen en kansen en zorgt dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt.

Doordat je – in korte tijd – leert hoe je met meer zelfvertrouwen dingen kunt aanpakken, word je leven al snel een stuk interessanter en aangenamer. Je haalt veel meer voldoening uit wat je doet. Bij zelfvertrouwen gaat het om respect voor jezelf én voor anderen. Doordat je meer zelfvertrouwen uitstraalt, zullen anderen je serieuzer nemen en zul je evenwichtiger relaties kunnen aangaan. Wil jij met meer zelfvertrouwen en zekerheid in het leven staan? Volg deze training dan kosteloos via het STAP-budget en reserveer je plek.

Reserveer je plek


Resultaat van de training Vergroot je zelfvertrouwen

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je hebt je zelfvertrouwen vergroot
  • Je bent je meer bewust van wat je wilt en handelt ernaar
  • Je geeft beter je grenzen aan
  • Je durft anderen meer aan te spreken op hun gedrag
  • Je hebt daadkrachtiger leren communiceren
  • Je creëert hechtere relaties
StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op 28 februari.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

8

“Fijne groep en therapeut. In het begin stond ik wat sceptisch tegenover de cursus. Maar het heeft mij rust gebracht en handvatten voor de toekomst.”

9

“Voordat ik deze cursus ging starten was ik wat sceptisch, want ik was altijd van mening mindfulness is toch wat zweverig en dit past niet bij mij. Uiteindelijk heb ik besloten om uit mijn comfortzone te stappen en deze mindfulness-cursus open in te gaan. Door tijdens de trainingen stil te staan bij de achtergrond van bepaalde theorieën en trainingsmethodes is mindfulness meer gaan leven voor mij. Ook de oefeningen hebben mij bijgebracht dat ik meer stil kan staan bij momenten en meer kan leven in het nu. Hierdoor is deze cursus waardevol geweest voor mij.”

9

“Bij het ontdekken van mindfulness op de website van de Mindfulness fabriek kreeg ik de indruk dat dit wel wat voor mij kon zijn. Ik had niet kunnen bedenken dat de toepasbaarheid nog zoveel groter is dan verwacht. Ik heb echt handvaten gekregen om mijn weg te vervolgen. Ja, ik ervaar meer rust en ontspanning, maar soms ook helemaal niet en dat is niet erg. Je kan altijd teruggaan naar de oefeningen die je hebt geleerd en dat is het meest waardevol. Igor was een hele fijne begeleider. Rustig, met niet teveel woorden, maar goede vragen en zo nu en dan wat humor. Als ik een idee zou aandragen om deze training te verdiepen, zou er voor mij niet alleen vooraf aan de training een telefonisch gesprek mogen plaatsvinden, maar ook een keer tussentijds en aan het einde. Dan kan je eigen reflectie nog wat meer verdieping krijgen.”

8

“Fijne 8-weekse cursus gevolgd bij Sijmen, iemand die je snel op je gemak weet te stellen. 2,5 uur per keer leek me aanvankelijk lang, maar de tijd vloog steeds voorbij. Van harte aan te raden!”

8

“Ik voel me door de toepassing van ACT als een toeschouwer in een web, waarvan de draden me terugbrengen naar mezelf, op een meer neutrale wijze, dan voorheen. Het steeds teruggaan naar jezelf, ondanks pijnlijke gedachten of gevoelens, brengt meer acceptatie, en rust.”

9

“Door de cursus heb ik veel inzicht gekregen over mijn gedachtes en emoties over eten en kan ik beteren keuzes maken als het gaat om voeding.”

10

“Ik heb een cursus gevolgd bij StressWise en ben hier heel tevreden over. Ik vond de cursus prettig en heel erg leerzaam. De opbouw en de informatie was goed. De therapeut, Michel Meima was deskundig, betrokken, een goede leraar en een fijn persoon. De oefeningen waren soms echte eye-openers, met een direct effect waarbij ik regelmatig vol verbazing zat te lachen dat het ook daadwerkelijk werkte. De cursus had - zeker ook door alle schriftelijke informatie die we kregen toegestuurd - genoeg inhoud en diepgang. Een aanrader! Bedankt Michel voor de fijne lessen!”

9

“Ik heb de ACT-therapie bij Jeroen als prettig en zinvol ervaren. Na de eerste, verhelderende sessie werd direct meer duidelijk over de kern van het probleem waarna al snel nuttige tips konden worden toegepast in de praktijk. Aan de hand van opdrachten en de gesprekken kreeg dit steeds meer vorm waarna ik het gevoel heb dat ik meer controle heb in bepaalde situaties dan voorheen. Nogmaals bedankt voor de fijne sessies.”

10

“Prettige gesprekken. Kan goed luisteren en werkt met fijne methodes.”


Mariëtte schrijft over haar ervaringen in haar relatietherapie praktijk en verzorgt intensieve relatietherapie in Toscane

Schrijf je nu in voor de training Vergroot je zelfvertrouwen

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Vergroot je zelfvertrouwen, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag. Maak een einde aan stress en onzekerheid door meer zelfvertrouwen te ontwikkelen met deze training. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten.

Mariëtte Huibrechtse, trainer en coach voor de training Vergroot je zelfvertrouwen


Vind je het lastig om hulp te vragen bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je niet werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Vergroot je zelfvertrouwen zul je deze angst achter je kunnen laten en steviger in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Vergroot je zelfvertrouwen en verminder stress en onzekerheid, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training Vergroot je zelfvertrouwen. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Schrijf je vrijblijvend in voor: Vergroot je zelfvertrouwen. Training + 4 uur online coaching. Geheel gratis met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

Hulp nodig?
Kies je locatie