99% beveelt ons aan
Verminder je stress in 6 uur training + 4 uur coaching. Volledige vergoeding.

MINDER STRESS, MEER RUST, RUIMTE EN OVERZICHT

Reserveer je plek

Je wilt minder stress en meer rust, ruimte en overzicht

In onze hectische maatschappij ontkom je bijna niet aan stress. De druk die je omgeving op je legt is groot. Je baan, je gezin, je vrienden, social media – van alles en iedereen krijg je de boodschap dat je van alles moet. We zijn inmiddels zo geprogrammeerd dat we denken dat we vooral heel veel moeten doen en we voelen ons schuldig als we het laten afweten. Maar juist door die druk functioneer je steeds minder goed en krijg je steeds meer last van stress en gevoelens van onmacht. Het wordt je te veel. Je hebt waarschijnlijk nooit geleerd hoe je met stress moet omgaan en je stressniveau kunt verlagen. En dat is precies wat je nodig hebt. Deze training helpt je stress te beteugelen en bewust te ontspannen. Zo krijg jij de controle over je leven terug en vind je energie voor hetgeen er écht toedoet: het maken van nieuwe plannen en mooie herinneringen.


Stress is de oorzaak van veel ongemak en mentale (en fysieke) problematiek

Veel en langdurige stress kan zelfs een burn-out veroorzaken. Maar ook ligt stress aan de basis van neerslachtigheid en depressie en gevoelens van angst. Een portie gezonde stress als je moet presteren is niet verkeerd, daarmee verhoog je je kwaliteit van leven en werken. Maar als je chronisch stress ervaart en er steeds meer in vastloopt, komt je dagelijks functioneren in gevaar. Stress is dan als een gif. Je staat continu aan en je energie lekt steeds weer weg, waardoor je steeds meer vermoeid raakt. Hoe creëer je meer rust, ruimte en overzicht in je dagelijks leven, zodat je minder stress ervaart en ook beter met stress leert omgaan?


Verlaag je stressniveau met een korte, krachtige online-training inclusief 4 uur coaching

Tijdens deze training werk je samen met een trainer en een persoonlijke coach aan het verlagen van jouw stressniveau. De training duurt in totaal 10 uur en bestaat uit de volgende twee onderdelen:

  • Online-training van 6 uur: onder leiding van een trainer leer je hoe je stresssysteem werkt en waarom stress belangrijk is, wat de functie van stress is. En ook wat teveel stress met een mens doet en hoe je dit teveel kunt afbouwen en reguleren.
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw valkuilen en kansen en zorgt dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt.

Doordat je – in korte tijd – leert hoe je stress kunt reguleren vind je snel de rust en de ruimte die je nodig hebt om goed te functioneren en meer te genieten van leven en werk. Tijdens de coachgesprekken leer je bovendien hoe je écht het verschil kan maken in jouw eigen leven. Wil jij minder stress en meer ruimte en rust in je leven? Volg deze training dan kosteloos via het STAP-budget en reserveer je plek.

Reserveer je plek


Toscane, de plek voor een geweldige mindfulness week

Resultaat van de training Verminder je stress

Deze training kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de training heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je hebt je stressniveau verlaagd
  • Je bent je bewust van wat je stress oplevert en kan ermee omgaan
  • Je leert je grenzen kennen en gaat er niet meer overheen
  • Je hebt meer regie over je dagelijks leven en werk
  • Je hebt meer energie voor voor jou belangrijke zaken
  • Je ervaart meer rust, ruimte en hebt meer overzicht
8

“Fijne cursus, veel tips gehad die makkelijk op te pakken zijn in het dagelijkse leven, waardoor stress minder kans heeft en druk minder vat heeft op mij als persoon”

9

“Na een eerdere behandeling bij een GZ-psycholoog bleef een onvoldaan gevoel de boventoon voeren. Op eigen initiatief ben ik een zoektocht gestart en zo kwam ik uit bij ACT en Stresswise. De eerste ontmoeting met therapeut Tanya Reitsma voelde meteen al als een grote opluchting. Ze gaf me meteen het gevoel dat ik mezelf kon en mocht zijn. Vanuit mijn eigen ervaringen werd er gekeken hoe ik beter met bepaalde situaties om zou kunnen gaan. Er is door Tanya echt gefocust op het liefhebben van mezelf. In plaats van dat er een 'probleem' werd opgelost, ging het erom te leren mezelf te accepteren. Het is makkelijk om te zeggen dat het goed gaat als er niet verder wordt doorgevraagd door anderen, maar nu gaat het écht goed met me en dat geeft me enorm veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Ik mag er zijn!”

8

“Wanneer chronische stress de oorzaak is van je disfunctioneren dan is ieder advies om je weer energiek en gelukkig te voelen welkom. Ik heb mindfullness als welkom ervaren maar het betekent ook hard werken, dagelijks blijven oefenen, waarbij je bewust blijft van je lichaam. Van het hoofd naar het hart. Bewust ademhalen en dit blijvend als basis blijven hanteren. De beloning is groot. De motivatie blijft voorwaardelijk. Voor mijzelf zijn 8 sessies te kort, En zoek een vervolg van deze prettige en interactieve bijeenkomsten.”

10

“Jeroen Kortooms wist op een professionele wijze mij de juiste vragen voor te leggen, waardoor ik ontzettend veel inzicht in mijn casuïstiek heb gekregen. Zijn relaxte, onbevangen manier van benaderen zorgde ervoor dat ieder gesprek snel diepgang had, zonder te forceren. Een hele positieve ervaring.”

8

“Hele fijne lessen gehad onder de begeleiding van Henriëtte. Zowel tijdens de lessen als daarbuiten, zeer betrokken en empatisch. Haar zou ik 5 sterren geven. De communicatie vanuit de Mindfulnessfabriek kan iets beter, vandaar de 4 sterren.”

10

“Ik heb dmv mijn sessies met Tanya veel kunnen ontdekken over diepzittende emoties en hoe ik hier aandacht aan kan geven. Ik heb mij altijd veilig gevoeld bij haar en heb waardering voor hoe ze mij heeft kunnen helpen inzien dat ik mezelf tijd mag gunnen om dit proces te doorlopen. Eveneens zijn haar holistische blik en behandelmethodes verfrissend na de standaard ggz gesprekken die ik eerder heb ervaren. Dit heeft mij meer ruimte geboden om precies te werken aan de kwesties die mij in de weg zaten. Ik kan nu zeggen dat ik meer open sta voor mijn eigen emoties, ze beter een plek kan geven/verwerken en ze minder wegdruk wat voorheen stress veroorzaakte (terwijl ik niet wist waar die stress vandaan kwam).”

10

“Met lage verwachtingen ben ik begonnen en verrijkt ben ik eruit gekomen. Zelfinzicht geleerd. Ik ga zeker verder de mindfulness weg.”

8

“In het begin wat sceptisch omdat ik niet precies wist hoe dit mij zou helpen. Na een paar lessen zag ik aan mezelf dat ik er al onbewust mee bezig was en mij dus meer vertrouwen gaf in het process. Uiteindelijk heb ik er zeker wat aan gehad en ga ik steeds meer oude gewoontes uit de weg waardoor ik ook meer bewuster ben met mijn keuzes.”

10

“Positieve ervaring onder omstandigheden natuurlijk. Dan heb ik het over relatietherapie. In principe kom je hier alleen als het niet goed gaat of als er nog iets te verbeteren valt, zo ook voor mij/ons. De sessies waren bij Susanne. Er wordt goed geluisterd, geobserveerd en op het juiste moment de juiste vragen gesteld waardoor je zelf tot je blinde vlekken kan komen. Stukje bewustwording op een subtiele manier wat je ook laat nadenken over de oplossingen. Dit is een kwaliteit waar Susanne over beschikt. Op een empathische manier toch kritisch zijn en het probleem aankaarten om je zo vooruit te helpen. De rest moet je zelf doen. Ik zou Susanne iig aanbevelen.”

StressWise Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda, kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op maandag 1 mei.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!


StressWise helpt je met je aanvraag van het STAP-budget voor training en coaching

Schrijf je nu in voor de training Verminder je stress

Wacht niet langer en onderneem actie. Meld je aan voor de training Verminder je stress, geheel kosteloos met STAP-budget. Schrijf je direct in via het formulier. Als je vragen hebt kun je die ook in het formulier kwijt. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een bevestiging van je inschrijving en/of antwoord op je vragen. Je kunt de training geheel kosteloos volgen met gebruik van je STAP-budget (overheidssubsidie voor opleiding en training). En wij helpen je graag bij je aanvraag. Maak een einde aan stress en vermoeidheid, en creëer meer rust en ruimte met deze training.


Vind je het lastig om hulp te vragen bij het verlagen van je stressniveau?

Waarom zou je het niet doen? Wat gebeurt er als je niet werkt aan het vergroten van je zelfvertrouwen? Dan zal je onzekerheid waarschijnlijk sterker worden en zul je lastige situaties willen blijven vermijden. Onzekerheid maakt je voorzichtig en angstig. Het belet je om de dingen te doen die je graag wilt doen in je leven. Dingen die voor jou belangrijk zijn. Door de training Vergroot je zelfvertrouwen zul je deze angst achter je kunnen laten en steviger in het leven kunnen staan. Met gebruik van het STAP-budget (overheidssubsidie van maximaal €1.000 per jaar voor opleiding of training) kun je deze training geheel kosteloos volgen. Wij helpen je met de aanvraag; zo nemen we ook dit obstakel weg. Schrijf je geheel vrijblijvend in via het formulier.


Verminder je stress en creëer meer rust, ruimte en overzicht, samen met StressWise

Om dingen te veranderen in je leven, om je beter te voelen en om stress beter te leren hanteren, is het noodzakelijk dat je in actie komt. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, want StressWise maakt therapie lichter en gemakkelijker. Bovendien kun je met volledige subsidie van de overheid een StressWise training doen, waaronder deze training voor het verlagen van je stressniveau. StressWise heeft alles in huis om je op een efficiënte manier te ondersteunen bij hedendaagse problematiek waar veel mensen tegenaan lopen in onze huidige hectische samenleving. Wacht niet langer, zet de eerste stap. Schrijf je nu in. Je zult je vrijer en gelukkiger voelen.

Reserveer vrijblijvend je plek voor: Verminder je stress. Training inclusief 4 uur online coaching. Geheel kosteloos met STAP-budget.

Heb je vragen? Stel ze hier.

  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie