Psycholoog Isabella

Hulp bij:
 • stress
 • burnout
Geef aan hoe ik je kan helpen
Isabella
Hulp bij
 • stress
 • burnout
Profiel

Ik ben een enthousiaste en betrokken mindfulness trainer, die zoveel mogelijk mensen wil laten ontdekken wat mindfulness kan betekenen. Ik geef zowel groepstrainingen als individuele trainingen.

Opleiding en ervaring
 • HBO Communicatie
 • BSc Psychologie
 • Mindfulness trainer VMBN cat.1 reg.2015671
Locaties
 • Almere
 • Amersfoort
 • Hilversum
 • Utrecht

Het standaard uurtarief voor therapie en coaching bij StressWise bedraagt €95. Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering kan oplopen tot €65, waardoor je eigen bijdrage slechts €30 is. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Relatietherapie en maatjestraining

Als je samen met je partner of maatje in therapie (of training) gaat duren de sessies 1,5 uur. Het tarief is €75 per persoon. Deze kosten worden lager indien er sprake is van vergoeding via de zorgverzekering (Max. €65 vergoeding).

Werkgever

Werkgevers hebben veel belang bij gezonde werknemers die goed in hun vel zitten. Vaak zijn zij bereid om een therapie, een coach-traject of een training te betalen. StressWise neemt als je dat wilt contact op met je werkgever, zodat jij volledig wordt ontzorgd en wij de beste deal voor je kunnen regelen.

Wij zoeken graag voor je uit welke vergoedingmogelijkheden je hebt. Vraag je een gratis kennismakingsgesprek aan, dan zal onze servicedesk je concreet informeren over jouw mogelijkheden tot vergoeding.

Ik was al lang aan het nadenken of mindfulness mijn leven zou kunnen verrijken en nu de training is afgelopen kan ik volmondig "ja" zeggen. Isabella heeft op een kundige wijze de groep geleerd met een andere bril naar de wereld te kijken, waarbij het prettig geschreven boek een plezierige leidraad vormt. Je ontwikkelt uiteindelijk een set gereedschappen die je iedere dag in kunt zetten om meer in het hier en nu te zijn, te genieten van de mooie momenten en te accepteren dat mindere momenten er nou eenmaal ook bij horen. Deze training was een bijzondere ervaring die ik nooit meer zal vergeten.

- Maurizio

Erg persoonlijk en goed georganiseerd. Duidelijke documentatie en audio bestanden. Een bijzondere ervaring met een leuke groep.

- Sandy

We hebben een geweldige trainer gehad met een zeer rustgevende stem, niet oordeelde en ons zeer goed verzorgde. De filosofie van mindfulness werd zeer kundig door haar overgebracht. In mijn ogen was het zeker goed te merken dat ze ervaren was en daardoor ook goed wist in te spelen, te improviseren op de dynamiek van de groep. Chapeau, ik zou de trainer zeker aanraden bij anderen in mijn sociale kring. De bereikbaarheid van de trainer en Mindfulness buiten de trainingen en sessies om is echt goed. Geen enkele vraag is te gek.

- Prewin

Prettige, uitgebreide mindfulness training. Veel verschillende oefeningen, handvatten om thuis te oefenen en een handig werkboek met theorie en opdrachten. Isabella is heel betrokken en is enthousiast. Ze geeft erg goede begeleiding bij de cursus, om deze ook aan te passen op jou als persoon zodat je de training zo goed mogelijk kunt volgen. Mindfulness is denk ik voor iedereen goed, maar het moet wel bij je passen. Toch zou ik het zeker aanraden.

- Marieke

Ik denk dat vrijwel iedereen een training zoekt zodat er een persoonlijk doel behaald kan worden. Het grappige is dat een doel een product is van eigen denkpatronen en dat het bewustzijn van die eigen denkpatronen vaak absent zijn. Mindfulness verruimt je blik naar jezelf en geeft je handvaten voor beslissingen. Als controlfreak beveel ik dit bedrijf aan.

- Matthijs

Over Isabella

Ik ben een enthousiaste en betrokken mindfulness trainer, die zoveel mogelijk mensen wil laten ontdekken wat mindfulness kan betekenen. Ik geef zowel groepstrainingen als individuele trainingen.

Ervaring

 • HBO Communicatie
 • BSc Psychologie
 • Mindfulness trainer VMBN cat.1 reg.2015671
Bereken tarief
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vertel een vriend
X
Locatie invoeren
- or -