Over Vacature trainer therapeut

Stresswise zoekt mensen die niets liever willen dan naast andere mensen staan die een moeilijke periode doormaken. Mensen die weten wat het betekent om mens te zijn, die weten wat het betekent om er voor anderen te zijn, die empathisch en compassievol in het leven staan. Wij zoeken moedige mensen die bereid zijn om hun kwetsbaarheid te tonen, mensen die graag groot denken en klein doen, en die ook niet bang zijn om het volstrekt anders te doen. Kortom, wij zoeken therapeuten en trainers ‘met een hart zo groot als de wereld’.
StressWise heeft behoefte aan mindfulness trainers, coaches, psychologen en therapeuten die alles uit de kast halen voor hun cliënten en een totaal nieuwe aanpak aandurven die uitgaat van krachten (en dus niet van klachten!). Professionals met een liefde voor ACT en interesse en embodiment in mindfulness, en die met plezier ruimte scheppen, zodat cliënten weer in hun kracht kunnen gaan staan in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.
Interesse? Laat ons weten wie je bent en waarom je graag met ons wilt samenwerken. Tip: schrijf een blog (of ander stukje tekst) over een onderwerp dat jij interessant vindt. Laat je gerust inspireren door deze website. Reageer nu: vacature@stresswise.nl.

Ervaring

Hulp bij

Waarmee kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
Hulp nodig?
Kies je locatie