Over Victor

Victor is een van onze zeer ervaren, gepassioneerde relatiecoaches. Hij geeft oprecht om jullie en jullie toekomst.

“Ik zie veel mensen die in de problemen zijn gekomen en daarbij niet alleen zichzelf maar ook de ander onnodig verloren hebben. Problemen op je werk bijvoorbeeld, kunnen een grote, negatieve invloed op je relatie hebben en als je in zo’n situatie zit kan relatietherapie enorm behulpzaam zijn. Meestal is de communicatie tussen mensen het eerste slachtoffer. Zodra je niet meer weet wat er in de ander omgaat, wordt de kans dat je uit elkaar drijft  steeds groter. Negatieve verwachtingen en aannames krijgen dan vrij spel en voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal. Ik ga er van uit dat elke relatie begint met de relatie die iemand met zichzelf heeft. Dat klinkt misschien vreemd maar eigen onverwerkte stukken worden niet zelden op de partner geprojecteerd. Ook spiegelen partners elkaar waardoor er over en weer minder leuke kanten van jezelf en de ander zichtbaar worden. Als dat duidelijk wordt ga je al anders naar jezelf en je partner kijken. En zo is dit al voor vele stellen de eerste stap geweest in het verbeteren van de relatie. Omdat partners een andere achtergrond, opvoeding en verleden hebben, is het niet zo verwonderlijk dat het wel eens kan botsen. Aangezien jij 50% van je relatie vertegenwoordigt is het van belang te weten wat jouw inbreng is. We gaan dan ook uitgebreid kijken naar jouw wensen, verlangens en hoe je die binnen jullie relatie vorm en ruimte kunt geven.”

Gedurende het traject werkt Victor zowel één op één, als gezamenlijk met jouw partner. Want zo zegt hij “Uit ervaring als mens en coach weet ik maar al te goed hoezeer het verkrijgen van inzichten en nieuwe vaardigheden je leven en je relatie een stuk aangenamer kunnen maken”. En, zo besluit hij: “ook al gaan mensen onverhoopt alsnog uit elkaar, dan nog heeft relatietherapie zin”. Alles wat je in deze relatie op een goede manier afsluit neem je niet mee in een mogelijk volgende.

 

 

Ervaring

  • Academie Repairing Balance: Master, Building/Keeping Balance, Dynamiek en evenwicht, Intro Balance, Angst en Paniek, Relaties.
  • Werkplaats voor verdieping: Systemisch één op één.
  • De Oorsprong: Intuïtief 1 & 2

Hulp bij

  • relatietherapie
Waarmee kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
Hulp nodig?
Kies je locatie