StressWise Nederland
Depressie
Hoe wij jou helpen

StressWise: de andere psycholoog

StressWise beweegt mensen: van lijden naar vitaliteit, van leven met vermijding en strijd naar bereidheid om een waardevol en zinvol leven te leiden, van ineffectieve pogingen naar effectieve actie, van onbewustheid naar aandachtig zijn, van onwetendheid naar wijsheid.

Met de wijsheid van nu

Dit heb je nodig om vitaal en krachtig in het leven te staan: verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen. Simpel. Gedragsverandering en acceptatie zijn echter niet zo eenvoudig ‘te doen’. StressWise helpt je hierbij met wetenschappelijk bewezen methodieken als ACT (Acceptatie & Commitment Therapie) en mindfulness. Effectief, warm, krachtig. En waar wij het meest trots op zijn; onze cliënten waarderen StressWise met een dikke 9.

Onze kernwaarden

StressWise in Bedrijf

Plezier en geluk op de werkvloer, in alle lagen van uw organisatie.

StressWise verzorgt mindfulness bedrijfstrainingen die de weerbaarheid, de veerkracht en het ‘geluk’ van managers en werknemers in het bedrijfsleven vergroten. Door onze landelijke dekking met ruim 30 locaties, van Groningen tot Maastricht, zijn wij in staat snel de juiste mensen op de juiste plek in te zetten om aan de behoefte van uw bedrijf of organisatie te voldoen. Wij bedienen met veel plezier zowel kleine bedrijven tot tien werknemers als grote organisaties met honderden arbeidskrachten.

Onze aanpak
Waarmee kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp nodig?
Kies je locatie