Interne communicatie

Binnen StressWise wordt voornamelijk door middel van twee digitale systemen gecommuniceerd: Asana en Slack.

Asana is een beveiligd CRM: de servicedesk gebruikt dit als communicatiemiddel over clienten naar partners. Bekijk hier de instructievideo over de wijze waarop wij Asana gebruiken.

In hoofdlijnen werkt het zo:

  • Bij de groepstrainingen worden de contactgegevens van de deelnemers weergegeven bij de betreffende training. Als trainer word je per mail uitgenodigd om lid te worden van de training, waardoor je toegang krijgt tot de cliëntgegevens. Asana biedt de mogelijkheid om op deze plek te communiceren met de servicedesk over de training en om bestanden (oa je factuur) toe te voegen. Door de training steeds naar een volgend kolom te slepen, houd je een mooi overzicht welke vervolgstap nodig is.
  • Alle trainers/therapeuten die individuele trajecten verzorgen krijgen per locatie waar ze werkzaam zijn een eigen mapje. Hierin zet de servicedesk nieuwe clienten naar de trainer/therapeut door. De nieuw toegevoegde client wordt als taak ‘toegewezen’ aan de trainer/therapeut. Je kunt het zo instellen dat je bij elke nieuwe toewijzing een mailtje krijgt. Ter controle krijg je via Slack ook altijd een berichtje van de servicedesk om je te wijzen op de nieuwe client, met het verzoek binnen 24 uur contact op te nemen. Als trainer/therapeut kun je alle relevante informatie over het traject noteren en je factuur uploaden. Door de client steeds naar een volgend kolom te slepen, houd je een mooi overzicht over de vordering van al je trajecten en welke acties nodig zijn.

Slack is een ‘digitale kantooromgeving’ waar je met collega’s kunt chatten en (beeld)bellen, 1-op-1 en in een groep. Er zijn besloten en open kanalen. Je kunt jezelf toevoegen aan bestaande groepen die relevant voor jou zijn.
De groepen die voor iedereen belangrijk zijn, zijn:
– general
– van het kernteam
– sparren-reflecteren
– de groep(en) horend bij jouw werklocatie(s)

De directie stuurt daarnaast regelmatig interne nieuwsbrieven per mail.

Hulp nodig?
Kies je locatie