Stressreductie trainingen en ACT therapie

StressWise psychologen

de toegankelijke psycholoog

onze 7 kernwaarden ga naar ons aanbod

De impact van een verstoorde werk-privé balans en verhoogde subjectieve werkdruk is substantieel (NVAB, 2013). Psychische problematiek vormt een opmaat voor maatschappelijk disfunctioneren: 20% van het arbeidsverzuim is vanwege psychische klachten. De gemiddelde verzuimduur is 53 dagen (Richtlijn overspanning en burn-out, 2011).

Psychosociale factoren spelen een grote rol bij SOLK. Tot 40% van alle consulten bij huisartsen betreft SOLK (NHG, 2013). SOLK leidt tot een verminderde kwaliteit van leven, hogere zorgconsumptie en hoger arbeidsverzuim (GGZ, 2010).

Stresswise gelooft in de eigen kracht van ieder mens. Ieder van ons heeft het vermogen anders te leren omgaan met gedachten, gevoelens en lichamelijk ongemak. Het aanboren van deze vermogens is vakwerk. Stresswise biedt deze expertise. Op steeds meer locaties in Nederland.

Ik wil StressWisse op mijn locatie

StressWise biedt verlichting bij stress, burn-out, depressie, onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, piekergedachten, concentratie of slaapproblemen, hyperventilatie, angst en paniekaanvallen, chronische pijn of ziekte en andere psychosomatische klachten. Ook bij SOLK-klachten bieden wij een goed alternatief.

Zelfmanagement is een leerproces. Grip krijgen op je eigen leven vergt controle krijgen over je eigen gedachten en gevoelens. Het zijn niet de stressoren, maar onze eigen reacties op deze stressoren die ons uit balans brengen!

Onze aanpak maakt elk individu bewust van de samenhang tussen gedachten, gevoelens en klachten in relatie tot werk- en privé-omstandigheden. Zelfmanagement is dé eerste stap in elke stepped-care interventie.

Ik wil de eerste stap zetten

Voor Stresswise werken psychologen, die zichzelf zien als science-practitioners. Ervaren therapeuten/trainers die belichamen wat zij vertalen (practice what you preach).

Bent u op zoek naar een organisatie die mindfulnesstraining op een vakkundige wijze aanbiedt? En die daarnaast ook alternatieven biedt, zoals een ACT-training (Acceptance and Committent Therapy) en een training bewust ontspannen? Een organisatie die ook therapie biedt vanuit de nieuwste inzichten en therapie alleen inzet indien nodig of gewenst. Die gratis, vrijblijvend en oprecht intakes uitvoert om te onderzoeken wat uw cliënten nodig hebben. En die cliënten zelf aan de slag zet en de verantwoordelijkheid geeft voor hun herstel. Een organisatie waarbij alle betrokkenen werken vanuit het idee dat ze iets willen betekenen voor de wereld en de mensen om hun heen. Sta dan eens stil, laat alles even los, en neem enkele minuten de tijd om mindful verder te lezen (volg de link hieronder).

Psychologen trainers van de 21e eeuw

Wij noemen onszelf de psychologen van de 21e eeuw. Dit doen wij om duidelijk te maken dat wij vernieuwend zijn, innovatief, anders. Wij beschouwen onze cliënten niet als patiënten die behandeld moeten worden, maar als mensen (gasten) die het (tijdelijk) moeilijk hebben en die door de juiste ondersteuning zelf hun kracht kunnen terugvinden. Wij staan naast mensen en werken samen aan iets beters, iets mooiers. StressWise behoort daarnaast in economische zin tot een nieuwe stroming die is ontstaan na de crisis van 2008 waarin ondernemingen echt iets willen betekenen voor de samenleving in plaats van zoveel mogelijk winst te willen maken.

Lees hier over onze 7 kernwaarden

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
  • 06 28566888
  • 06 28566888 (whatsapp)
  • StressWise psychologen hoofdkantoor
  • Sint Jansstraat 2K
  • 9712 JN Groningen