Humanizing People, Relations & Organizations
Werken bij StressWise als psycholoog therapeut met particulieren of als coach trainer in organisaties

Help ons bij onze missie


Vacature psycholoog, therapeut, relatietherapeut, mindfulnesstrainer

StressWise beweegt mensen. Van lijden naar vitaliteit. Van leven met vermijding en strijd naar de bereidheid om een waardevol en zinvol leven te leiden. Van ineffectieve pogingen naar effectieve actie. Van onbewustheid naar aandachtig zijn. Van ‘onwetendheid’ naar wijsheid. Met therapie, coaching en training. En we hebben jou daarbij nodig.

Stageplaatsen beschikbaar in Groningen of Hilversum

Na de zomer hebben we verschillende stageplaatsen beschikbaar. Mail ons en informeer naar de mogelijkheden.

HBO/WO

  • Human Resources (Groningen)

MBO

  • Office Management/ Management Assistant (Hilversum)
  • IT (Groningen)

StressWise zoekt

Professionals met registratie bij een beroepsvereniging en interesse in ACT en/of mindfulness. Gemotiveerde mensen met een persoons- en ‘krachtgerichte’ visie die alles uit de kast halen voor hun cliënten.

Vacatures in dienstverband (0.4 – 1.0 FTE)

  • Geen openstaande vacatures

Vacatures ZZP

  • Relatietherapeuten in heel Nederland
  • Mindfulness trainers met lidmaatschap VMBN Categorie 1 of lidmaatschap VVM
  • ACT therapeuten in heel Nederland met lidmaatschap beroepsvereniging die therapie vergoedt

Onze missie

De mensen van StressWise willen het leven van anderen lichter maken. Wij willen helpen om levens te veranderen door te verbinden en te bewegen. Door ACT therapie, relatietherapie en mindfulness training. Het coronavirus heeft ons nog eens duidelijk gemaakt hoe hard Nederland ons nodig heeft. Op afstand toch nabij zijn.


Wij zien mensen en kansen

En dat onderscheidt ons van de ggz, die alleen patiënten en pathologie ziet. Wij zien stress, burn-out, depressie, angst en onzekerheid als normale menselijke processen die bij het leven horen. Mentale pijn is onlosmakelijk met het leven verbonden, het is de kunst ermee om te gaan. Levenskunst.


Het leven wordt lichter

Door dit helder te zien, open te staan voor de eigen ervaring en bewuste keuzes te maken zijn onze cliënten in staat actief nieuwe wegen in te slaan en af te rekenen met mentale problematiek. Hun leven wordt lichter en waardevoller. Het leven kan weer volop worden geleefd, met hernieuwde energie.


StressWise Relatietherapie bij relatietherapeuten in heel Nederland

Werken bij StressWise?

Laat ons weten wie je bent, waarom je graag met ons wilt samenwerken en hoe onze kernwaarden nu al terugkomen in jouw leven. Reageer via vacature@stresswise.nl.

Als je nog niet over de juiste opleiding en/of ervaring beschikt, dan kun je je laten opleiden via ons opleidingsinstituut StressWise Academy. Kijk voor informatie over al onze (post) HBO opleidingen en toelatingseisen op stresswiseacademy.nl.

Hulp nodig?
Kies je locatie