Werken bij StressWise®

Help ons bij onze missie

Vacature voor mens, psycholoog, therapeut, relatietherapeut, leefstijlcoach en/of mindfulnesstrainer

Stress, burn-out, depressie en angstklachten nemen nog steeds toe. Meer dan 40% van de klachten bij de huisarts zijn Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) waar ze niets mee kunnen. Tijd voor een frisse wind en een daadkrachtige aanpak NAAST de basis ggz, een beweging die radicaal anders is.

StressWise beweegt mensen: van lijden naar vitaliteit, van leven met vermijding en strijd naar bereidheid om een waardevol en zinvol leven te leiden, van ineffectieve pogingen naar effectieve actie, van onbewustheid naar aandachtig zijn, van onwetendheid naar wijsheid. Onze missie: mensenlevens veranderen door mensen te bewegen. Van lijden naar zinvol en gelukkig leven.

Wij zien mensen en kansen, waar anderen patiënten en pathologie zien. Wij zien stress, depressie, angst en onzekerheid als normale menselijke processen waarover we niet moeilijk hoeven te doen en waarvan we ons niet hoeven te distantiëren. Al die mentale processen mogen we – wat ons betreft – verwelkomen, zodat ze ons nieuwe inzichten en kracht kunnen verschaffen. De kracht om volop te leven. Nu. Hier.

StressWise is ontstaan vanuit het idee dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen belangrijk is (om te groeien als mens) en dat iedereen op zijn tijd worstelt met psychologische problematiek, én het inzicht dat al deze problemen voortkomen uit dezelfde bron, namelijk het gevecht dat we dagelijks leveren met onze gedachten en gevoelens. StressWise is een trainingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en een innovatieve psychologenpraktijk in één, waarbij we onze cliënten en deelnemers aan onze trainingen op een menselijke en toegankelijke manier ondersteunen (van mens tot mens). In een huiselijke sfeer, niet in een klinische setting.

Daarnaast wil StressWise op nationaal niveau de boodschap verkondigen dat mentale klachten normaal zijn (iedereen kent zijn moeilijke momenten en perioden, iedereen kan tijdelijk tot stilstand komen), en dat je ondanks stress, depressie, angst en onzekerheid toch een waardevol leven kunt leiden. Zo is StressWise in de basis relevant voor iedereen. Onze aanpak is simpel – verander wat je kunt veranderen en accepteer wat je niet kunt veranderen – én effectief, want gebaseerd op wetenschappelijk bewezen methodieken als ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en mindfulness. Wij halen alles uit de kast om onze cliënten te laten bloeien.

StressWise is in essentie een online platform waar psychologen, therapeuten, coaches en trainers door het hele land zijn verenigd om op een laagdrempelige manier in contact te komen met cliënten voor het aanbieden van trainingen (mindfulness, leefstijl, afvallen), therapie (positieve psychologie, ACT, Acceptance and Commitment Therapy en andere innovatieve derde generatie gedragstherapeutische interventies) en relatietherapie. Wij zijn daarmee een beweging met een boodschap van realisme en mogelijkheden, een instituut voor zelfontwikkeling en bloei en een praktijk voor actief werken aan een waardevol leven.

Stresswise zoekt mensen die niets liever willen dan naast andere mensen staan die een moeilijke periode doormaken. Mensen die weten wat het betekent om mens te zijn, die weten wat het betekent om er voor anderen te zijn, die empathisch en compassievol in het leven staan. Wij zoeken moedige mensen die bereid zijn om hun kwetsbaarheid te tonen, mensen die graag groot denken en klein doen, en die ook niet bang zijn om het volstrekt anders te doen. Kortom, wij zoeken therapeuten, coaches en trainers ‘met een hart zo groot als de wereld’.

StressWise heeft behoefte aan psychologen, (psychosociaal) therapeuten, relatietherapeuten, mindfulness trainers en leefstijlcoaches, die alles uit de kast halen voor hun cliënten en een totaal nieuwe aanpak aandurven die uitgaat van krachten (en dus niet van klachten!). Professionals met bij voorkeur een beroepsregistratie en een liefde voor ACT en interesse en embodiment in mindfulness, en die met plezier ruimte scheppen, zodat cliënten weer in hun kracht kunnen gaan staan in de realisatie dat het leven nu geleefd wordt. Niet gisteren of morgen.

Interesse? Laat ons weten wie je bent en waarom je graag met ons wilt samenwerken, ofwel stuur ons je cv en motivatie. Tip: schrijf een blog (of ander stukje tekst) over een onderwerp dat jij interessant vindt. Laat je gerust inspireren door deze website. Reageer nu: vacature@stresswise.nl.

StressWise heeft eigen opleidingen voor ACT coach en ACT & psychosociaal therapeut op HBO-niveau. Kijk hiervoor in het menu helemaal bovenaan deze pagina en/of bezoek de website van het opleidingsinstituut: stresswiseacademy.nl.

Waar kunnen we je mee helpen?

StressWise brengt psychologische hulp dichterbij: warmer, gemakkelijker, sneller, effectiever en efficiënter.

Neem contact op met onze Servicedesk voor informatie en advies. Bijvoorbeeld voor:

  • Gratis en binnen een week telefonisch kennismaken met een therapeut
  • Therapie op onze praktijklocatie of online via een beeldverbinding
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • 088 20 32 610
Hulp nodig?
Kies je locatie