Humanizing People, Relations & Organizations
Werken bij StressWise als psycholoog therapeut met particulieren of als coach trainer in organisaties

Help ons bij onze missie

Het is goed om je bewust te zijn van de mogelijke risico's bij ACT therapie.

Vacature psycholoog, therapeut, relatietherapeut, mindfulnesstrainer

StressWise beweegt mensen. Van lijden naar vitaliteit. Van leven met vermijding en strijd naar de bereidheid om een waardevol en zinvol leven te leiden. Van ineffectieve pogingen naar effectieve actie. Van onbewustheid naar aandachtig zijn. Van ‘onwetendheid’ naar wijsheid. Met therapie, coaching en training. En we hebben jou daarbij nodig.


StressWise zoekt

Professionals met registratie bij een beroepsvereniging en interesse in ACT, mindfulness en/of relatietherapie. Gemotiveerde mensen met een persoons- en ‘krachtgerichte’ visie die alles uit de kast halen voor hun cliënten. Bij StressWise zijn we altijd wel op zoek naar professionals door heel Nederland.

Ben je al klaar, of bijna klaar, met je opleiding bij StressWise Academy en zoek je een aansluitende baan? Kom dan bij ons werken als partner! Bekijk hieronder waar we nog therapeuten of trainers zoeken. Ben je geïnteresseerd en geef jij therapie of training in één van deze regio’s? Vul het formulier in en wij zullen contact met je opnemen.

Vacatures in dienstverband (0.4 – 1.0 FTE)

  • Geen openstaande vacatures

Vacatures ZZP therapeuten en trainers

  • Relatietherapeuten in heel Nederland

Het hoofdkantoor van StressWise in Hilversum, tevens leslocatie van StressWise Academy wordt ook verhuurd

Stageplaatsen beschikbaar in Groningen of Hilversum

We hebben verschillende stageplaatsen beschikbaar.

HBO/WO

  • Human Resources (Groningen)
  • Toegepaste psychologie (Groningen)
  • Journalistiek (Hilversum)
  • Social media/Marketing (Hilversum)

Ben jij op zoek naar een stageplek en staat jou studierichting hier niet boven?  Informeer naar de mogelijkheden


De eenjarige opleiding ACT Coach van StressWise is een groot succes

Beweeg van StressWise Academy naar StressWise in Business

Beschik jij over een diploma ACT Coach (basis coach opleiding van een jaar) of een diploma WerkGeluk Coach (vervolgopleiding van 10 dagen) van StressWise Academy, dan zijn er mogelijkheden om samen te werken met StressWise in Business. Je kunt als ZZP’er bij onze poule aansluiten. De opdrachten die je krijgt zijn veelal workshops of individuele coachtrajecten als onderdeel van een grotere opdracht.

Bekijk opleidingen op stresswiseacademy.nl


Onze missie

De mensen van StressWise willen het leven van anderen lichter maken. Wij willen helpen om levens te veranderen door te verbinden en te bewegen. Door ACT therapie, relatietherapie en mindfulness training. Het coronavirus heeft ons nog eens duidelijk gemaakt hoe hard Nederland ons nodig heeft. Op afstand toch nabij zijn.


Wij zien mensen en kansen

En dat onderscheidt ons van de ggz, die alleen patiënten en pathologie ziet. Wij zien stress, burn-out, depressie, angst en onzekerheid als normale menselijke processen die bij het leven horen. Mentale pijn is onlosmakelijk met het leven verbonden, het is de kunst ermee om te gaan. Levenskunst.


Het leven wordt lichter

Door dit helder te zien, open te staan voor de eigen ervaring en bewuste keuzes te maken zijn onze cliënten in staat actief nieuwe wegen in te slaan en af te rekenen met mentale problematiek. Hun leven wordt lichter en waardevoller. Het leven kan weer volop worden geleefd, met hernieuwde energie.


StressWise Relatietherapie bij relatietherapeuten in heel Nederland

Werken bij StressWise?

Laat ons weten wie je bent, waarom je graag met ons wilt samenwerken en hoe onze kernwaarden nu al terugkomen in jouw leven.

Als je nog niet over de juiste opleiding en/of ervaring beschikt, dan kun je je laten opleiden via ons opleidingsinstituut StressWise Academy. Kijk voor informatie over al onze (post) HBO opleidingen en toelatingseisen op stresswiseacademy.nl

Neem contact met ons op

Werk bij StressWise als zzp-er of in loondienst of als stagiaire
Vul het formulier in en geef kernachtig weer wie je bent en wat je graag wilt doen.
Hulp nodig?
Kies je locatie